• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

ya canım ya bir de birkaç hafta önce şehirde geziyorduk bana bir gömlek al dedi.ciddi ciddi dedi.tamam dedim.ben de mağazaya girdik beğenmedi çıktık sonra kaldı öyle.
buna ne diyorsun?
seninde maaşın var paran var kendin al demiyormusun konuştukça hem şaşırıyorum hem kızıyorum.Bu adamın sana ne katkısı oldu çok merak ediyorum

Bence gerek yok yollamasina. Bunca zaman arabayi kullanmis. Araba kiralamanin bir gunlugu dahi bir dunya para. Hatta bayram zamani bazi firmalar bir gunlugune bile kiralamiyor. 5 gunden asagi istesen arac vermeyebiliyor. Zaten arabayi ustune yapsa dahi adam memnun olmaz, "kredi cektirip" arabanin da daha iyisini almak istiyormus. @roseofgoldd canim sen yedin mi bu ilk karim yuzunden kadinlardan sogudum yalanini? Bu arada helali hos olsun eski esin yedigi nafakalar.
Sen halâ ūzūlūrmū diyosun. Bir kac kez isteklerine hayir de bakalim.o seni nasil ūzer..bak tekrar söylūyorum. Ýūzūne söyleyemiyorsan araya birini koy.ondan uzak dur.sana ulasmasini engelle. Nisanda taktiklarini vs. Nesi varsa yolla.

E bncede ayrıl simi byleyse ileriyi dusunemiyom bile, blki sni dniyoda olabilir hani dyosunya eski karısina yedirdi dye blki bna ne diyecek ne tavır verecek dye deniyordur hiç belli olmaz ama ayiril ablacim daha iyileri var calisan bayansin sonucda

Ne kadar iyi niyetlisin hala üzülür mü diye düşündüğüne göre...
Ben de boşandım 7 yıl oldu iki ciddi ilişkim oldu biri yalancıymış anlar anlamaz terk ettim, diğeri kredi çekmemi istedi borçlarını kapatacakmış ş....z , çekemem dedim o gün bugündür tık yok. 3 gün önce aşkımdan ölüyordu. O yüzden HAYIR demeyi öğrenmeliyiz.
Arabayı ailede bırakmak iyi fikir her dediğine de HE demezsen kendiliğinden gider o merak etme.
Bize bu saatten sonra dert sıkıntı lazım değil, sırtımızda değil yanımızda yürüyecek adam lazım. O yüzden kalitesiz bir ilişkidense yalnızlık daha iyi bana göre.

aynen öyle bu yazdığınız çok doğru.bence şunu düşünüyor nişanda masraf yaptım bu kız da beni bırakacak bari o bırakana kadar ne kadar koparırsam kar diye düşünüyor acısını çıkarak güya.ya ne diyim napim yine istiyor bayramda :KK43:

Ayrılamayacaksanız bile arabayı ailenize götürüp orada bırakın. Bayramda yanlarına gidince alırsınız. Ailenize nasıl hayır diyorsanız ona da öyle hayır demeniz lazım aslında. Yoksa siz de nişanda ona masraf yaptırdım diye mi düşünüyorsunuz? O yüzden mi karşısında ezik davranıyorsunuz?

anne babam ayrı bunu biliyor babamla görüşmediğimi de biliyor canım.
ama ben kararlıyım vermeyeceğim.
ailemle görüşmüyorum bayramda gitmeyeceğimi söyledim ama gideceğim artık

gitmesen de bayramda görüşmek istediğin insanlar olabilir, araban neden onda dursun günlerce, hem de farklı bi şehirde.
gerçi ben hala bayrama kadar neden ayrılmadığınızı da anlamıyorum ve anlamayacağım sanırım.

Ooooo tam yolunacak kaz kıvamındasınız şu an.
Kusura bakmayın bu dediklerime.

Ben de 2 çocuklu boşanmış bir kadınım. Benim de etrafıma yanaşmaya çalışanlar oluyor böyle. Hele ki arkası yok, koruyacak kimsesi yok durumunda iseniz ağızları sulanıyor.

Ben böyle durumlarda çocuklarımı öne sürüyorum. Okul açılacak, masraf olacak, vs
Ya da oturduğunuz ev size aitse kredi ödediğinizi bu nedenle maddi açıdan uç uca gittiğinizi söyleyebilirsiniz.
Ya da eskiden aileniz için ihtiyaç kredisi çekmiş olduğunuzu ve ona sürekli ödeme yaptığınızı vs

Ama en güzeli "bu adama gömlek almak mı çocuğuma kıyafet almak mı" diye düşünün. Biz bir anneyiz artık. Genç kız gibi harcama yapamayız.

Ooooo tam yolunacak kaz kıvamındasınız şu an.
Kusura bakmayın bu dediklerime.

Ben de 2 çocuklu boşanmış bir kadınım. Benim de etrafıma yanaşmaya çalışanlar oluyor böyle. Hele ki arkası yok, koruyacak kimsesi yok durumunda iseniz ağızları sulanıyor.

Ben böyle durumlarda çocuklarımı öne sürüyorum. Okul açılacak, masraf olacak, vs
Ya da oturduğunuz ev size aitse kredi ödediğinizi bu nedenle maddi açıdan uç uca gittiğinizi söyleyebilirsiniz.
Ya da eskiden aileniz için ihtiyaç kredisi çekmiş olduğunuzu ve ona sürekli ödeme yaptığınızı vs

Ama en güzeli "bu adama gömlek almak mı çocuğuma kıyafet almak mı" diye düşünün. Biz bir anneyiz artık. Genç kız gibi harcama yapamayız.
canım çocuğum yok ama diyor zaten zaten aile yönünden de tam istediğim gibisin diyor :(

erkek milletine özelini acmaya gelmiyor bak ailene git onlar annen baban dmek yerine bu durumu kullanmaya calısıyo

Onca şey söyledik günlerdir. Dil döktük bütün kk kadınları. Ama sen hala mylemi desem böylemi desem üzülürmü küsermi. Nedesemde ayrılsam dye diretipnduruyosun. Artık biz sana ne diyelim bacım. Valla işi bıraktım konunun okumadıgım kısımlarını okumaya daldım. Hem srvmiyorum tiksiniyorum diyosun hemde üzülürmü küsermi diyosun. Bu adam küserse küssün üzülürse üzülsün senden kıymetlimi. Adam alışmış bu huyuna demekki. Konuşur konuşur susar nasılsa döner diyo. Valla kusura bakma dahada yorum yapmıcam çünki sinirlerim tepeme çıktı.

ya canım ya bir de birkaç hafta önce şehirde geziyorduk bana bir gömlek al dedi.ciddi ciddi dedi.tamam dedim.ben de mağazaya girdik beğenmedi çıktık sonra kaldı öyle.
buna ne diyorsun?
Ya çok ilgincc.
esimle Nişanlilikta hediye alsam niye aldın derdi. haa benimki de ANADOLU ERKEĞİ.

Back