**_dOĞDUğun YeR NerE,dOYDUğuN yER NeRe?

Mangala gidin oraya ayagını buz gibi tertemiz suya sok etleri göm enfesss.mardin gzl batman daha gelişmiş ve gzl diyarbakır zaten metropol.Gezecek yerler çok hasankeyf tavsıye etmem herşey su altı
evet buralar gezilmeli buradan gitmeden canım ...
su sıcaklar bir azalsa

bende hiç kalmadı ...
övüneyim bir de süper lise mezunuyumdur...hafıza kalmadı
Bak buda aynı biz kardeşmiyiz acepsüper girls hadi bana yaşını söle buda aynı çıkarsa ikiz küçük çıkarsan saçını çektiğim küçük kız kardeşim olursun

Yuh amaa ben de 38 kova.tamam kankitomu buldum bekle beni gelince sana kısır poçaaa yapçam
tamam inşallah buluşalım ben de sarma yaparım sana kekim de kocama kabarır şu tedavilerimiz de mutlulukla geçsin şimdi yatalım da özelden yazacam sana kuzum

istanbul bir ülke kadar kalabalıklığıyla...
istanbullu arkadaşlar ağırlık basar konusda..
işten dolayımı geziyorsun canım sıcaklardan bahsediyoruz da istanbulda aldı başını gitti
İsten dolayı evet sık sık sergi oluyo katılmak zorunda kalıyorum benim sergilerde oluyo orda.. ankara zaten her gün gel git... cankırı ise kürkcü dükkanım..

İsten dolayı evet sık sık sergi oluyo katılmak zorunda kalıyorum benim sergilerde oluyo orda.. ankara zaten her gün gel git... cankırı ise kürkcü dükkanım..
bu sıcaklarda gezmek daha da zordur kolay gelsin canım...
resim sergisi mi oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…