istanbul bir ülke kadar kalabalıklığıyla...Dogum cankırı, yasama ve büyüme istanbul... doydugum istanbul, cankırı, ankara mekik dokuyorum... aslen cankırılıyım️
denize karşı bir çay içmek varİstanbul esiyordur şimdi ahhh ahhh
Yaaa Visiii kreş ve ilkokul biri Çankırı'da okudum çok güzel düğünler oluyordu. Müthiş eğlenceli insanlardıııDogum cankırı, yasama ve büyüme istanbul... doydugum istanbul, cankırı, ankara mekik dokuyorum... aslen cankırılıyım️
Hayatımı özetlemişin duygulandımtozlu rüzgarını görmeli...
balkona gelen kertenkeleyi
cübbeli Ahmet hoca kertenkele öldürmek sevaptır demişti teke tek programında duymıştım eşime diyorum yine gelirse bak öldürürümeşim gülüyor beni duydumu ne can korkusuna ortadan kayboldu..
bir de besili hamamböcekleri söylememeyeyim
Sizi Ege'ye alalım güneşe ateş edicekmişsin gibi hissediyorumemociynen yolla bekliiiimm. Ama nau kelimesini şiddetle reddediyorum buraya geleceksin saçını başını yoldurmayınız sayın hanımefendi saygılar
Özledim yahuu dicem de artık orası suribul oldudenize karşı bir çay içmek varbizim de esintimiz var adı klima
Heyyy bekle hemen valizimi alıp geliyom.Denize girer seriblerim bu davete hayır demem.cizrede derede çimmekten başka alternatif yok o da sadece ineklere serbestSizi Ege'ye alalım güneşe ateş edicekmişsin gibi hissediyorum
sorma ya her yere ilaç da koyduk akşam bir tane öldürdü eşim pat diye çıktı kanepenin altından lan diyorum bunlar ne yiyor böyle kocaman haman böceği gördüğüm olmamıştı ya fare sanacam neredeyseHayatımı özetlemişin duygulandımo şişko hamam böceklerini artık hayalet avcıları gibi elimde elektrikli süpürgeyi alıp avlıyorum.Kaç böceğin katiliyim kim bilir
istanbulu çok severim bana kalsa ben türbe türbe gezerim heralde tüm tarihi yerleri...Özledim yahuu dicem de artık orası suribul oldu
ben yüzmeyi de bilmiyorum ayaklarımı serinletirimHeyyy bekle hemen valizimi alıp geliyom.Denize girer seriblerim bu davete hayır demem.cizrede derede çimmekten başka alternatif yok o da sadece ineklere serbest
Hakkaten besililer çoğu balkonda ki giderlerden ve mutfak lavabosundan geliyor.Her yere tıkaç taktım gene de geliyorlar yahuuu.Koca koca bira içen dayılar gibi göbeklerisorma ya her yere ilaç da koyduk akşam bir tane öldürdü eşim pat diye çıktı kanepenin altından lan diyorum bunlar ne yiyor böyle kocaman haman böceği gördüğüm olmamıştı ya fare sanacam neredeyse
Anaaa onun için harika bir yer var beyaz su. Mardine giderken git ve aşık ol orayaben yüzmeyi de bilmiyorum ayaklarımı serinletirim
Haha gelde gör burda ki sıcağıda boynum isilik olduHeyyy bekle hemen valizimi alıp geliyom.Denize girer seriblerim bu davete hayır demem.cizrede derede çimmekten başka alternatif yok o da sadece ineklere serbest
bir mardine gitmek istiyoruz gezmek için gidelim oraya :)Anaaa onun için harika bir yer var beyaz su. Mardine giderken git ve aşık ol oraya
istediğin kadar kötüle yemezler cicim.49 derece dağın başında çöl gibi bir yerle izmiri kıyaslayamazssın yapamazsaın bunu yaptırmam döferim pıçaklarım seniHaha gelde gör burda ki sıcağıda boynum isilik olduBak nasip çok ilginç mesele evim denize yüz metre falan ama giremiyorum kaç gündür denize, çünkü çöl havası var deniz leşşş gibi ve çokk dalgalı. Oh canıma değsin de diye söyliyim dedim
sorma canım ya ...Hakkaten besililer çoğu balkonda ki giderlerden ve mutfak lavabosundan geliyor.Her yere tıkaç taktım gene de geliyorlar yahuuu.Koca koca bira içen dayılar gibi göbekleri
halimize bakistediğin kadar kötüle yemezler cicim.49 derece dağın başında çöl gibi bir yerle izmiri kıyaslayamazssın yapamazsaın bunu yaptırmam döferim pıçaklarım seni
Mangala gidin oraya ayagını buz gibi tertemiz suya sok etleri göm enfesss.mardin gzl batman daha gelişmiş ve gzl diyarbakır zaten metropol.Gezecek yerler çok hasankeyf tavsıye etmem herşey su altıbir mardine gitmek istiyoruz gezmek için gidelim oraya :)
Olmadı be ben gidiyorumistediğin kadar kötüle yemezler cicim.49 derece dağın başında çöl gibi bir yerle izmiri kıyaslayamazssın yapamazsaın bunu yaptırmam döferim pıçaklarım seni
Benm de evin her köşesinde var tabletler işe yarıo 3-4 ayda bir değiştirirsen süper eahat edersinsorma canım ya ...
en beni huylandıran durum da o böcekler şimdi bile lojmana geçince her yere diyorum ilaç tabletleri atalım kaşıntı tutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?