• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**_dOĞDUğun YeR NerE,dOYDUğuN yER NeRe?

Dogum cankırı, yasama ve büyüme istanbul... doydugum istanbul, cankırı, ankara mekik dokuyorum... aslen cankırılıyım✨
istanbul bir ülke kadar kalabalıklığıyla...
istanbullu arkadaşlar ağırlık basar konusda..
işten dolayımı geziyorsun canım sıcaklardan bahsediyoruz da istanbulda aldı başını gitti

Dogum cankırı, yasama ve büyüme istanbul... doydugum istanbul, cankırı, ankara mekik dokuyorum... aslen cankırılıyım✨
Yaaa Visiii kreş ve ilkokul biri Çankırı'da okudum çok güzel düğünler oluyordu. Müthiş eğlenceli insanlardııı 🥰

tozlu rüzgarını görmeli...
balkona gelen kertenkeleyi :KK70:
cübbeli Ahmet hoca kertenkele öldürmek sevaptır demişti teke tek programında duymıştım eşime diyorum yine gelirse bak öldürürüm :KK70: eşim gülüyor beni duydumu ne can korkusuna ortadan kayboldu..
bir de besili hamamböcekleri söylememeyeyim:KK70:
Hayatımı özetlemişin duygulandım 🥹 o şişko hamam böceklerini artık hayalet avcıları gibi elimde elektrikli süpürgeyi alıp avlıyorum.Kaç böceğin katiliyim kim bilir 😈

Hayatımı özetlemişin duygulandım 🥹 o şişko hamam böceklerini artık hayalet avcıları gibi elimde elektrikli süpürgeyi alıp avlıyorum.Kaç böceğin katiliyim kim bilir 😈
sorma ya her yere ilaç da koyduk akşam bir tane öldürdü eşim pat diye çıktı kanepenin altından lan diyorum bunlar ne yiyor böyle kocaman haman böceği gördüğüm olmamıştı ya fare sanacam neredeyse :D

sorma ya her yere ilaç da koyduk akşam bir tane öldürdü eşim pat diye çıktı kanepenin altından lan diyorum bunlar ne yiyor böyle kocaman haman böceği gördüğüm olmamıştı ya fare sanacam neredeyse :KK70:
Hakkaten besililer çoğu balkonda ki giderlerden ve mutfak lavabosundan geliyor.Her yere tıkaç taktım gene de geliyorlar yahuuu.Koca koca bira içen dayılar gibi göbekleri

Heyyy bekle hemen valizimi alıp geliyom.Denize girer seriblerim bu davete hayır demem.cizrede derede çimmekten başka alternatif yok o da sadece ineklere serbest😂
Haha gelde gör burda ki sıcağıda boynum isilik oldu 😅 Bak nasip çok ilginç mesele evim denize yüz metre falan ama giremiyorum kaç gündür denize, çünkü çöl havası var deniz leşşş gibi ve çokk dalgalı. Oh canıma değsin de diye söyliyim dedim 😜

Haha gelde gör burda ki sıcağıda boynum isilik oldu 😅 Bak nasip çok ilginç mesele evim denize yüz metre falan ama giremiyorum kaç gündür denize, çünkü çöl havası var deniz leşşş gibi ve çokk dalgalı. Oh canıma değsin de diye söyliyim dedim 😜
istediğin kadar kötüle yemezler cicim.49 derece dağın başında çöl gibi bir yerle izmiri kıyaslayamazssın yapamazsaın bunu yaptırmam döferim pıçaklarım seni 😂😂

Hakkaten besililer çoğu balkonda ki giderlerden ve mutfak lavabosundan geliyor.Her yere tıkaç taktım gene de geliyorlar yahuuu.Koca koca bira içen dayılar gibi göbekleri
sorma canım ya ...
en beni huylandıran durum da o böcekler şimdi bile lojmana geçince her yere diyorum ilaç tabletleri atalım kaşıntı tutuyor beni

istediğin kadar kötüle yemezler cicim.49 derece dağın başında çöl gibi bir yerle izmiri kıyaslayamazssın yapamazsaın bunu yaptırmam döferim pıçaklarım seni 😂😂
halimize bak :D

biz diyoruz bura daha sıcak siz diyorsunuz hayır bura sıcak :D sıcaktan kafalar yandı...

bir mardine gitmek istiyoruz gezmek için gidelim oraya :)
Mangala gidin oraya ayagını buz gibi tertemiz suya sok etleri göm enfesss.mardin gzl batman daha gelişmiş ve gzl diyarbakır zaten metropol.Gezecek yerler çok hasankeyf tavsıye etmem herşey su altı

sorma canım ya ...
en beni huylandıran durum da o böcekler şimdi bile lojmana geçince her yere diyorum ilaç tabletleri atalım kaşıntı tutuyor beni
Benm de evin her köşesinde var tabletler işe yarıo 3-4 ayda bir değiştirirsen süper eahat edersin

Back