Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım oralar nasıl buralar gibi sıcak mı? ben artık ağustosu düşünemiyorumDogdugum ve doydugum yer Türkmenistan2002 lim 2 buçuk senelik evliyim.
biz de hayatımız da ilk defa klima kullanıyoruz sıcak nefes aldırmıyorEvet çok sicak inanilmaz klimalar çalişamiyor sicaktan
aynen aslen tokatlıyım orası çok aşırı sıcak olmaz evlendik ilk ankaradaydık orda da gerek duymadık sonra samsun orada da şimdi şırnağa geldik burada ilk iş klimaIlk defa miklimanin önü bile sicaktan terliyorum o kadar yani anla
Ben de öyle çok sık girmiyorum cnm öle bir bakıp çıkıyorum arada.Şu ara pek modumda değilim biliyorsun.moralman çökük durumdayımPlutonMerkez kuzu gel sohbet edek...maaşallah dediğim 3 gün yaşıyor tam konu şenlendi diyorum kötü kuruyor
![]()
kuzucanım sevinçten göbek atacağımız zamanlar gelecek bak ben inanıyorum....Ben de öyle çok sık girmiyorum cnm öle bir bakıp çıkıyorum arada.Şu ara pek modumda değilim biliyorsun.moralman çökük durumdayım
Bende şuan evimde eşimle olsam belki brz toparlardım ama maalesef böyle kurbalk gibi 10gün snrasını beklemek düşünmek zor.psikolojik olarak öyle kolay atlatabilen biri değilimkuzucanım sevinçten göbek atacağımız zamanlar gelecek bak ben inanıyorum....
çayımı demledim yine çaylar devam..bugün uyudum iyice gece sabahladım eşim nöbetçi olduğundan yarın da tatilher şey karıştı bizim uyuma kalkma...
aynen canım eşin yanında olsaydı kaç zamandır da ayrı kalmanız sizi iyice yormuştur kesinlikle kolay değil...Bende şuan evimde eşimle olsam belki brz toparlardım ama maalesef böyle kurbalk gibi 10gün snrasını beklemek düşünmek zor.psikolojik olarak öyle kolay atlatabilen biri değilim![]()