• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**_dOĞDUğun YeR NerE,dOYDUğuN yER NeRe?

Merhaba arkadaşlar, sohbet muhabbet olsun maksat...

doğduğumuz yer doyduğumuz yer aslen nereliyiz derken muhabbet sohbet olur diyorum...
belki bu konum patlat:)
ben istanbulda doğdum tokatlıyım şuan şırnakta doyuyoruz :)
ya sizler?
çay sevenleri beklerim...çayım yine hazır..
kahve sevenler de tabii:)
Doğduğum yer İzmir
Doyduğum yer Antalya
Aslen Mardinliyim 🦋

Aslen Gaziantep'li ailem. İzmir'de doğdumm İstanbul, Maraş ve Çankırı'da yaşadım çocukken, yine İzmir'e döndüm 20 yıldır İzmir 🥰

İnşallah cnm benm de yok ben 10yıldır çabalıyom nasip:) benm bir tane polis komşum var eşi davet etti müsait olup gidemedim küstü.İlk komşuluk deneyimim başkamadan bitti hiç komşum arkadaşım yok🙄
öyle mi biz de 10 yıldır çabalıyoruz canım aynı durumdayız yani:(
nasipse işte 5. tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyoruz...çocuksuz olunca çok zor ya çocuk olsa zamanın nasıl geçtiğini bilemeyiz..
hemen de neden küsüyor ki ay alıngan insanlara da artık katlanamıyorum ben de azcık alınganımdır da böyle de değil insanın işi olur gücü olur ay gurbette komşu olmayınca da zormuş hani gezecek yer de yok daha sıkıcı

su içmem normalde fazla cizre de 3-5litre aoğuk su.buz dolabı bozulacak az kaldı şimdide sevil alacaz mecbur nolcak bizim halimiz
Valla hiç sorma bizde büyük termoslara buz atıp duruyoruz günde 4.5 kere kapı caliyo çoluk çocuk abla buz varmı misafirlerimiz var diye bizde buz altın misali değerlendi🤣

öyle mi biz de 10 yıldır çabalıyoruz canım aynı durumdayız yani:KK43:
nasipse işte 5. tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünüyoruz...çocuksuz olunca çok zor ya çocuk olsa zamanın nasıl geçtiğini bilemeyiz..
hemen de neden küsüyor ki ay alıngan insanlara da artık katlanamıyorum ben de azcık alınganımdır da böyle de değil insanın işi olur gücü olur ay gurbette komşu olmayınca da zormuş hani gezecek yer de yok daha sıkıcı
Ay kuzum ya tıpkısının aynısı şeyleri yaşıoz. Bende suan tedavi sürecindeyim o yüzden ankya geldim ailemin yanına.Alınganlık yapılacak şeylerde yapılabilir anlarım da hiç tanımadıgın insana yapmak komik.Açıkçası ben çok takmıyorum benm orurdugum site cok büyük yerlide çok memur da tanışmak pek mümkün değil.Sık sık ankaraya geldiğim için zaten pek vaktimde olmadı .

Aslen Gaziantep'li ailem. İzmir'de doğdumm İstanbul, Maraş ve Çankırı'da yaşadım çocukken, yine İzmir'e döndüm 20 yıldır İzmir 🥰
antepli çok yakın arkadaşım var üniversiteden..antep de çok güzeldi ya depremde son hali nasıldır ALLAH yaraları sarmayı nasip edecek inşallah da...
maraşta okudum orası da malum öyle..
izmirliler çoğaldı :D izmirliler bulun birbirinizi

Ay kuzum ya tıpkısının aynısı şeyleri yaşıoz. Bende suan tedavi sürecindeyim o yüzden ankya geldim ailemin yanına.Alınganlık yapılacak şeylerde yapılabilir anlarım da hiç tanımadıgın insana yapmak komik.Açıkçası ben çok takmıyorum benm orurdugum site cok büyük yerlide çok memur da tanışmak pek mümkün değil.Sık sık ankaraya geldiğim için zaten pek vaktimde olmadı .
aynen canım ALLAH hayırlısı ile sağlıcakla kucaklarımızı doldursun inşallah amin...
bebişimiz olsa can sıkılmaya boş vakit kalmaz..
tüp bebek tedavisi mi ben de ankara bahçeciye birmuayene oldum orada olacaktım ama vazgeçtim kayseri acıbademe karar verdim bakalım o kadar yorgunum ki tedavviler falan kararsız da oluor insan...
sen hangi hastaneye gidiyorsun canım

antepli çok yakın arkadaşım var üniversiteden..antep de çok güzeldi ya depremde son hali nasıldır ALLAH yaraları sarmayı nasip edecek inşallah da...
maraşta okudum orası da malum öyle..
izmirliler çoğaldı :KK70: izmirliler bulun birbirinizi
Akrabalarımız iyi şükür..Nerde yarası yası olan varsa sabır versin Allah, zor.. Maraş'ta ilkokul 2. sınıfı okumuştum hiç sevmemiştim 😅

Akrabalarımız iyi şükür..Nerde yarası yası olan varsa sabır versin Allah, zor.. Maraş'ta ilkokul 2. sınıfı okumuştum hiç sevmemiştim 😅
maraşta ünv okudum işte caddelerinde az gezmedik anılarımız var...
antebi çok beğenmiştim

aynen canım ALLAH hayırlısı ile sağlıcakla kucaklarımızı doldursun inşallah amin...
bebişimiz olsa can sıkılmaya boş vakit kalmaz..
tüp bebek tedavisi mi ben de ankara bahçeciye birmuayene oldum orada olacaktım ama vazgeçtim kayseri acıbademe karar verdim bakalım o kadar yorgunum ki tedavviler falan kararsız da oluor insan...
sen hangi hastaneye gidiyorsun canım
Ben ilk tedaviyi istblda oturuyorduk aret kamara gittik.2 gebelik oldu kayıp.2.tedavi ankara bahçeci 0 embriyo şok oldum(amh 2,79 iken salak bir tedavi giden 50bin tl çöp.Şimdi ankara etlik zübeyde. Sgk da devam aşırı memnunum özel de dahi görmediğim ilgi alaka,dr la rahatça konusuyorum(prof) temiz düzenli labaratuvarı başarılı şimdide rahim duvarı kalınlaşmıyor 2 kere iptal yedim bu 3.gene iptal yemem an meselesi sevep kürtajlar

Senin izmirde yaşamaya hakkın yok yarın topabıp şırnağa geliyorsun hemen😌 Buradaki sıcağı ve çöl hayatını herkes tatmalı
tozlu rüzgarını görmeli...
balkona gelen kertenkeleyi :D
cübbeli Ahmet hoca kertenkele öldürmek sevaptır demişti teke tek programında duymıştım eşime diyorum yine gelirse bak öldürürüm :D eşim gülüyor beni duydumu ne can korkusuna ortadan kayboldu..
bir de besili hamamböcekleri söylememeyeyim:D

Back