- 9 Ekim 2020
- 5.740
- 7.686
- 148
00.51 ev işi bunu açıklarmısın kafam pırıl pırıl yandı sayendeOlmadı be ben gidiyorumGaribin yüzü gülür mü ev işi var
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
00.51 ev işi bunu açıklarmısın kafam pırıl pırıl yandı sayendeOlmadı be ben gidiyorumGaribin yüzü gülür mü ev işi var
![]()
evet buralar gezilmeli buradan gitmeden canım ...Mangala gidin oraya ayagını buz gibi tertemiz suya sok etleri göm enfesss.mardin gzl batman daha gelişmiş ve gzl diyarbakır zaten metropol.Gezecek yerler çok hasankeyf tavsıye etmem herşey su altı
Südük yarışını biz kazancaz dayan hemşo şırnağı zafere taşıyacağızhalimize bak
biz diyoruz bura daha sıcak siz diyorsunuz hayır bura sıcaksıcaktan kafalar yandı...
bende yatışa geçiyorum görüşürüz kaldığımız yerden00.51 ev işi bunu açıklarmısın kafam pırıl pırıl yandı sayende![]()
yani yarışı kimseye vermeyiz...Südük yarışını biz kazancaz dayan hemşo şırnağı zafere taşıyacağız![]()
Good night everbody ingiliöçem burda bitti mucxbende yatışa geçiyorum görüşürüz kaldığımız yerden![]()
Good night everbody ingiliöçem burda bitti mucx![]()
Bak buda aynı biz kardeşmiyiz acepbende hiç kalmadı ...
övüneyim bir de süper lise mezunuyumdur...hafıza kalmadı![]()
38 canım yay burcuyum :Bak buda aynı biz kardeşmiyiz acepsüper girls hadi bana yaşını söle buda aynı çıkarsa ikiz küçük çıkarsan saçını çektiğim küçük kız kardeşim olursun
![]()
Yuh amaa ben de 38 kova.tamam kankitomu buldum bekle beni gelince sana kısır poçaaa yapçam38 canım yay burcuyum :![]()
Yuh amaa ben de 38 kova.tamam kankitomu buldum bekle beni gelince sana kısır poçaaa yapçam![]()
Tamam canmcığım hadi uyu özelden yazışırız kanka mucxxxxtamam inşallah buluşalım ben de sarma yaparım sana kekim de kocama kabarır
şu tedavilerimiz de mutlulukla geçsin şimdi yatalım da özelden yazacam sana kuzum
İsten dolayı evet sık sık sergi oluyo katılmak zorunda kalıyorum benim sergilerde oluyo orda.. ankara zaten her gün gel git... cankırı ise kürkcü dükkanım..istanbul bir ülke kadar kalabalıklığıyla...
istanbullu arkadaşlar ağırlık basar konusda..
işten dolayımı geziyorsun canım sıcaklardan bahsediyoruz da istanbulda aldı başını gitti
Ben gece aydınlanıyorum bak wc banyo temizlendi çamaşır attım süpürge tuttum banyo yaptım veee kapanış00.51 ev işi bunu açıklarmısın kafam pırıl pırıl yandı sayende![]()
bu sıcaklarda gezmek daha da zordur kolay gelsin canım...İsten dolayı evet sık sık sergi oluyo katılmak zorunda kalıyorum benim sergilerde oluyo orda.. ankara zaten her gün gel git... cankırı ise kürkcü dükkanım..
Ben gece aydınlanıyorum bak wc banyo temizlendi çamaşır attım süpürge tuttum banyo yaptım veee kapanış![]()
Sen bir çılgınsınBen gece aydınlanıyorum bak wc banyo temizlendi çamaşır attım süpürge tuttum banyo yaptım veee kapanış![]()