93/3 asker yolu bekleyenler

Aminn canim insallah hcbirimize yasatmasin Allahimmm!
Sıra sizdeee sirayla aliyoruz askerlerimizi sag salim cok sukur.
Prs gnu geliyoo yani yarn gece bana uyku ykkk:)

Aminnnnn cokkk şükür sag saglim alacagiz askerlerimizi
Ayy çok heyecanlı ya biz de askerimle bu gunlerin hayalini kuruyoruz her gün, bu gece de uyuyamayacaksin gibi geliyor bana heyecandan yahu, ben simdiden basladim heyecana

Son düzenleme:
Bayramdan sonra 14-15 gün kalcak yaaa :) o arada da Kars a gitcem galiba daha hızlı geçer artık :) nereleri düşünüyorum artık :)

Günaydın kızlarrr
İki tane doğan güneşlerimiz var hayrlısıyla yarın sağ sağlim kavyşmaları nasip olsn inş ve bidaha böle ayrılık görmeyin
Gözünüz aydın Küb cidden sen hakkıyla bekledin bu süreçte ben seni taktir ettim sırada düğün şafagını saymk olsn

Aminnnnn cokkk şükür sag saglim alacagiz askerlerimizi
Ayy çok heyecanlı ya biz de askerimle bu gunlerin hayalini kuruyoruz her gün, bu gece de uyuyamayacaksin gibi geliyor bana heyecandan yahu, ben simdiden basladim heyecana

Cok uykusuzum gec yattim erken uyuyamadim:)bakalim bu gece nolck dusundukce kalbim yerinden cikacak gbi oluyoo:)

Gunaydinnnn:)
Aylardir beklenen dogan gunes dogdu sonunda cok sukur:)yarn emreyle bulusucam saka gbii geliyoo:)
Cok saol cnm ya İnsallah bakalim sirada o işler var :))

Gunaydinnnn:)
Aylardir beklenen dogan gunes dogdu sonunda cok sukur:)yarn emreyle bulusucam saka gbii geliyoo:)
Cok saol cnm ya İnsallah bakalim sirada o işler var :))

Ztn gözünle görmeden inanmazsn ama heycandan bayılma dikkat et oruçlu olcaksn bide fenalaşma yani :26:

Yk oruclu deilim regl oldum.
Ya aglycamm o kesnn heyecandan titriycem bi garip hareketler sergiliycez o kesin:)

Regl olman aslnda tam iyi zamana denk gelmş oruçlu oruçlu o heycan daha bi fena olurdu :44:
Siz yarın havaalanınsa salya sümük gülücük fln derken herşeyi bi arada yaşicaksnz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…