- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.881
Gerçekten süper bişey ya bugün geçmez artık onlara :) darısı bize artık :)
Haklısın tabi yaşamk ayrı bişey zor oluyo bnde sklyrum( Ece tmmda niye kendi kendine tribe giriyo ona sinir oluyorum açık açık sölesn şundan şundan şöyle oldu desin ben susmaya hiç gelemyrum kendimi yiyorum böyle olunca ..
Bilmiyorum vlla canım sklmkla kalmıyo sıkıyo birdeAyni yusuf gibiymis yaa neye kizdigini sinirlendigini soylemez yalvarttirir resmen :) bende izne geldiginde aramiycam mesaj atmiycam diodum tutamiodum kendimi :) belkide tam buraya aliscak geri gitcek ya cani skiliodur
Yaaa cok sukur aylardir gelmesini iple cektigimm gun sonunda geliyooo.
Aminnn darisi tez zamanda sizlere insallah:)
Ya yeni geldi ya belkide ondan oluyodur bu tavirlari hareketleri
Aynen gercekten cok zor gecmiyo resmen 11 ay cok hizli gecmis megersebide konusamiyoruz teli yakalatti ankesorluler sorunlu skinti yani
Yaa son zamanda stres yaşıcanz desene arayablymu sürekli ankesörlüden :26:
Bugunde eve geldm ya btti sayiyorm yarnda bittimi tamamdir:)
Aminnn sira sizdee:)
Aynen Arayamiyo maalesef ses gelmio gitmio.. Arkadasinin telinden ario arada iste
Bilmyrum valla Kübra atmıyorum bnde mesaj bakalım ne kadar dayancaz :18: :18:
Walla en cokta sana sewiniorum hic gormeden bitirdiniz sonunda :)
Ustune gtme bosver takma da kafana bnce.snle alakali bir durum deil ztn.kendi haline birak o gelir:)ustune gttikce cvp alamadikca sn cildrcaksn cnku
O zor işte yaa
Canim ya cok saol:)
9ay 3gun oldu.10.aya dgru gitcektikte cok sukur btti:)
Zaten yeni yeni normal konusuoduk o da gitti :) hayirlisiyla gelsin de onemli degil artik :)
Allahimmmm aglycammm safak dogan gunes yaziyooo:))
Allahimmmm aglycammm safak dogan gunes yaziyooo:))
Gözün aydın canım ne guzel kavusuyorsun artık sevdigine Allah bir daha ayrılık yasatmasin ins. Hande de kavustu sıra bizlere geliyor. Sizin adınıza cok seviniyorum ya once Hande de simdi de sende sanki dogan gunes bende yaziyormus gibi heyecan yaptım. Uyuymayacaksin sanirim bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?