- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.861
Kubra Ve Arazım şafaklarınız 1 şaka gibi yaa yarın ki güneş sizin için doğuyoo
Allahım bu mutluluğu tüümmm asker yarenlerimze yaşat
Gerçekten süper bişey ya bugün geçmez artık onlara :) darısı bize artık :)
Mehtapta kavga ediyoruz yaa odun benmki odun
Yapmayın yahu tuğbaaaa
Noldu ki yani sarılın geçsin kavganız
Bugün buluşmadık ya bi havalar tavırlar ben mi alınıyrum blmyrum ama yannda değilken ilgilenmiyo sinir olyrum noldu dyorum yk bişey diyo sabhtn beri 3 -4 msj anca atmıştır bi işide yok yani boş boş yatıyo
Senn yüzünden mi buluşamadınız ondan mı bozuldu acaba :44:
Hyr zaten biz ramaznda çok buluşamıycağmzı blyduk hergün onların evine gidemem yani oda ameliyatlı daha dikişi alınmadı dışarı çıkamıyo cuma alncak dikişi .. Buluşmadığımzdan değil bnce ama noldu bilmyorum
Ya belki yanında olmanı istiyodur ama yoksun diye kendi kendisine tribe girmştir.Hani tmm bunu biliyodunz ama yaşamk ayrı bşy :26:
Haklısın tabi yaşamk ayrı bişey zor oluyo bnde sklyrum( Ece tmmda niye kendi kendine tribe giriyo ona sinir oluyorum açık açık sölesn şundan şundan şöyle oldu desin ben susmaya hiç gelemyrum kendimi yiyorum böyle olunca ..
Sorsanda sölemiyo mu bşy ? Sen desen gelemiyorm görüşemiyorz diye böle yapmıyosn dimi fln de agzını ara bakalm ne dicek :44:
Attığım mesajı görsen dünden beri sabrediyorum en sonunda patladım
''msjda atma aramada ne kadar sevip özlediğini çok güzel ifade ediyosun bana atma msj '' dedm ağlıcam şimdi yaa
Ya öle demeseydin keşke hani haklıyken sen haksız duruma düşmş olcksn :26:
Bırak yazmasn sonunda sölicek ya noldugunu azcık sabretseydin belki evde bi sorun olmştr :44:
Olabilir zaten normal yapısı o işte ya da evde bişey olsun 2 3 gün kabuğuna çekilir ne dil dökersem sölemez en sonunda canı isticek paşanın sölicek ve özür dilicek affet üzdüm dicek .. 5 yıl oldu ama bu huyuna alışamadım ya bn aklmdan ne geçiyosa söyleyen biriyim ve sabrsızım konuşsun oda yalvartmayı pek seviyo
Ya bak huyunu biliyomşsn işte ondan bide sen yüklenmeseydin bekle o anlatsın o huyunu kabullenceksin artk yapck bşy yok sen ara şirinlik yap belki ozamn dayanamaz söler.Şimdi sende ona baskı yapıyomşsn gibi oluyodur bunalıyodr dahada :26:
Olabilir zaten normal yapısı o işte ya da evde bişey olsun 2 3 gün kabuğuna çekilir ne dil dökersem sölemez en sonunda canı isticek paşanın sölicek ve özür dilicek affet üzdüm dicek .. 5 yıl oldu ama bu huyuna alışamadım ya bn aklmdan ne geçiyosa söyleyen biriyim ve sabrsızım konuşsun oda yalvartmayı pek seviyo
Canı hiç bişey istemiyomuş ben kurgulayıp sinirleniomuşm hiç bişey yokmuş . Kendisi bilir yaa ilgilnmycem aramycamda napıyosa yapsın ben onu kaç ay beklemişim beklemeye de devam ediyrum değersiz gibi yapıyo şuan yalnız kalıp anlasın ararsam nolayım
eVT canım kesinlikle ama bitirdiler işte bir gün hepimiz o mutluluğu yaşıcaz inşallah
Seninde en zor günlerindir şimdi :18: :18:
Bence uyuyamicaksn uyusanda sürekli uyancaksnOlsun okdrlık ya ertesi gün uyursun bi güzel
Kubra Ve Arazım şafaklarınız 1 şaka gibi yaa yarın ki güneş sizin için doğuyoo
Allahım bu mutluluğu tüümmm asker yarenlerimze yaşat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?