- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #29.921
Sanırım biz vazgeçtik canım, yani Aytaç en son ben sensiz duramam çok düşündüm demişti ama şimdi söylesem mi bunu bilemedim ?? :44:
Aaa vazgectimiii.Vazgectiyse sylemene grk ykk bnce
Sanırım biz vazgeçtik canım, yani Aytaç en son ben sensiz duramam çok düşündüm demişti ama şimdi söylesem mi bunu bilemedim ?? :44:
Yaa en son öyle konuşmuştuk Küb de niyeyse söylemek zorunda gibi hissettim kendimi. Gerçi başvurular ayın 15 inde başlamış, komutanları illa ki duyurmuşlardır diye düşünüyorum ama bilemedim :44::44:
Sen duyarsaniz sole demistin ya aklima geldi kismet meselesi zaten sole sen belki de vazgecmistir
Bncede sylemislerdir.snde syle o zmn bliyorm basvurmycam falan derse ztn bu sayfa kapanmistir
Söyledim de geç kaldım sanırım biraz. Telefonunu kapattı, yarına artık
Sn syledin artik yarin gorur.bakalim ne diycek
Bnde ckkk heyecanliyimmmm:)işten cikiym aksam olsn istiyormmmm!
Eşin nasil oldu?
bayıldı bugün evde
çok korktum..
5 dk falan bilinçsiz kaldı :18:
Ya aslında bugün benim okulumla ilgili bir mevzu açıldı. Şehir değiştirme ihtimalim vardı, onun olmadığını İzmir'de kalacağımı söyledim hatta şakayla Kurtulamadın bak benden görüyor musun, İzmirdeyim dedim. Derinden bir ohh beeee çekti, kendi de gitmeyecek herhalde :44::44:
Aaa ndn bayildiki
Heh tamam iste daha ne ister ki:)
Yarn ztn tarihi soylemene ragmen yk diyosa hala bu sayfa kapandi demektir.bnlari dusundugune gore belki napmayi planladigini falanda dusunmustur plan yapmistir ufak ufak
Siz ne yaptınız canım başvurdunuz mu ??
Basvurmadik bizde
ameliyattan sonra toparlayamadı. biraz da yordu kendini bugün.
bi anda yığılıverdi. çok korktum, insanın sevdiğini öyle görmesi kadar kötü bişey yokmuş.
Allah korusun ya..
Az çok planı var tabi dönüşüne dair ama vazgeçtim deyişi de çok ani olunca inanamadım sanırım ben
ayyy bende plakalardayım artıkkk
inşallah ben bu durumdan sıkılmadan geçer biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?