93/3 asker yolu bekleyenler

aynen şu anda yapabileceği 2 mesleği var da yine tereddüt ediyorum

Diken üstünde bir hayattan iyidir diye düşünüyorum.
Bu düşüncem şark hizmetini Hakkari - Yüksekova'da tamamlayan bir askerin eşinden bu süreci dinleyince daha da pekişti.
Söylediklerini sıralayacak olursam :

• Balkona çamaşır asmak yok ( balkona çıkmak yok )
  • Akşam dahil ışık yanar vaziyette oturmak yok ( ihtiyaç halinde mum ışığı )
  • Eşinle yan yana yürümek yok ( eşine karşı olabilecek bir suikast sana zarar vermesin diye )
  • Çocuğunu belirtilen okullar haricinde bir yere göndermek yok
  • Koruma eşliği olmadan dışarı çıkmak yok
.
.
.

Aklımda kalanlar sadece bunlar

Ciddi miiii ben bu kadar tahmin etmiyodum yaaaaa şok oldum resmen.. Bizim yusufla 2 arkadasimiz var onlarda yeni evlendiler falan ama biri edirne de biri tekirdag da dogu olmayinca dusunmustuk biraz.. Biri topcu biri muhabereci mi ne yusuf onlar doguya pek gitmez demisti bende belki onada denk gelir diodum.. Sonra yusuf dedi biz ispartada acemilik yaptigimiz icin kesin doguya atarlar dedi..

Günaydınnnnn
Bugün kavuşma günüü ohh be kızlar beklenen gün geldi

Sizinde mi acemilik Ispartaydı bak yeni gördm ben yada daha önceden konuştuk bn unuttm :44:

6da cikarmislarr.Yannda arkadasi var geziyolarmis.evet hamama gtcek gtsinde rahatlasin:)
Burasi ck kalabalik diyo.koyden cknca kalabalik oluyo ona:)))

Aman ya çıktı ya şükür
İstanbula gelince fenalık geçirr ozamn Benim kardeşimde istanbula geldiginde abla burda nasıl yaşıyosn cok kalabalık diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…