• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Aminn canim insallah hcbirimize yasatmasin Allahimmm!
Sıra sizdeee sirayla aliyoruz askerlerimizi sag salim cok sukur.
Prs gnu geliyoo yani yarn gece bana uyku ykkk:)

Aminnnnn cokkk şükür sag saglim alacagiz askerlerimizi:16:
Ayy çok heyecanlı ya biz de askerimle bu gunlerin hayalini kuruyoruz her gün, bu gece de uyuyamayacaksin gibi geliyor bana heyecandan yahu, ben simdiden basladim heyecana:52::52:

Son düzenleme:
Şafak : 15 !

Burduuuuur'a selaaaam olsuuuun :24::24::24:

$burdur_golu_burdur_07.webp

Bayramdan sonra 14-15 gün kalcak yaaa :) o arada da Kars a gitcem galiba daha hızlı geçer artık :) nereleri düşünüyorum artık :)

Günaydın kızlarrr :3:
İki tane doğan güneşlerimiz var hayrlısıyla yarın sağ sağlim kavyşmaları nasip olsn inş ve bidaha böle ayrılık görmeyin :16::72:
Gözünüz aydın :72: Küb cidden sen hakkıyla bekledin bu süreçte ben seni taktir ettim sırada düğün şafagını saymk olsn :52:

Aminnnnn cokkk şükür sag saglim alacagiz askerlerimizi:16:
Ayy çok heyecanlı ya biz de askerimle bu gunlerin hayalini kuruyoruz her gün, bu gece de uyuyamayacaksin gibi geliyor bana heyecandan yahu, ben simdiden basladim heyecana:52::52:

Cok uykusuzum gec yattim erken uyuyamadim:)bakalim bu gece nolck dusundukce kalbim yerinden cikacak gbi oluyoo:)

Günaydın kızlarrr :3:
İki tane doğan güneşlerimiz var hayrlısıyla yarın sağ sağlim kavyşmaları nasip olsn inş ve bidaha böle ayrılık görmeyin :16::72:
Gözünüz aydın :72: Küb cidden sen hakkıyla bekledin bu süreçte ben seni taktir ettim sırada düğün şafagını saymk olsn :52:

Gunaydinnnn:)
Aylardir beklenen dogan gunes dogdu sonunda cok sukur:)yarn emreyle bulusucam saka gbii geliyoo:)
Cok saol cnm ya İnsallah bakalim sirada o işler var :))

Gunaydinnnn:)
Aylardir beklenen dogan gunes dogdu sonunda cok sukur:)yarn emreyle bulusucam saka gbii geliyoo:)
Cok saol cnm ya İnsallah bakalim sirada o işler var :))

Ztn gözünle görmeden inanmazsn :1: ama heycandan bayılma dikkat et oruçlu olcaksn bide fenalaşma yani :26:

Yk oruclu deilim regl oldum.
Ya aglycamm o kesnn heyecandan titriycem bi garip hareketler sergiliycez o kesin:)

Regl olman aslnda tam iyi zamana denk gelmş oruçlu oruçlu o heycan daha bi fena olurdu :44:
Siz yarın havaalanınsa salya sümük gülücük fln derken herşeyi bi arada yaşicaksnz sanki :1:

Back
X