93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

hhihih bidaha demiyim bari doğru nazar filan değerr de kim değdircek kız bize nazarı baksana herkes 200lerde biz 12 aya seviniyooozzz kadere bakk

hhihih bidaha demiyim bari doğru nazar filan değerr de kim değdircek kız bize nazarı baksana herkes 200lerde biz 12 aya seviniyooozzz kadere bakk

hahahah valla kırıksın sen ya aman beee bıtsın hepsı bı an once valla kızım yaklastıkca gecmıyo bız plakaları dusunce ne hale gelcez bılmıyom valla

hahahahahh ee napıyım kızım 15 ay tatildeyim şuan ben senelik izne çıkmış oluyolar ya ben 1.5 sene çıktım hahaha zaman geçmiyoo uyumayıncaaaa

doğru diyon yawru yaa bende haftasonları uyucam diyom, hep bişey çıkıyo keyif yapamıyom

oha nasıl oluyo o ya 6 gun yol ıznı mı olur hıc duymadım genelde 1 gun gıdıs bı gun gelısten 2 gun verıyolar kızım senın ızmırde degılmı o kadar vermezler

Normalde istanbul için 2 gidiş 2 geliş 4gün yol izni var.Ama benimkinin kütüğü farklı yerde orayada 3+3 veriyorlarmış.Hangisi olcak bilmiyom yani şansımıza artık :)))

aa aaa ne degısıkk kütükten mi farklı yer veriyolar doğum yeri falan değil mi yani alla alla

aa aaa ne degısıkk kütükten mi farklı yer veriyolar doğum yeri falan değil mi yani alla alla

Bende tam bilmiyomki Ezgicim ya öle bişeyler demiş yazıcı, senin kütüğün yol izni daha fazla ben ayarlicam falan demiş.Artık nasıl ayarlicaklar bilmiyom 6 gün olsa süper olurrr beleşe izinn

hahahah valla kırıksın sen ya aman beee bıtsın hepsı bı an once valla kızım yaklastıkca gecmıyo bız plakaları dusunce ne hale gelcez bılmıyom valla

ayy askımda bana kırık derdii D plakalar en güzeli bee :)) düşünsene 60 gün kaldığını gelmesine abuuu

o zaman bizede 1 ay versinler kız taa ağrıdan gelceek 25 saatlik yol . bize 1 gün verdiler

[video=youtube;NUvZa6jzpWg]http://www.youtube.com/watch?v=NUvZa6jzpWg[/video]

Teskereee şarkımız kızlarr heheheheay 1 yılın şerefine

Son düzenleme:
o zaman bizede 1 ay versinler kız taa ağrıdan gelceek 25 saatlik yol . bize 1 gün verdiler

Bilmiyorumki yawrum neye göre değerlendiriyorlar gerçekten.Ama dediğin gibi Antalya-Ağrı arası çok uzun 1 gün olmaması lazım bir hata vardır belki.Görcem bende kesinleşince

Son düzenleme:
Belkide canım izne geleceği zaman öğreniceem artık..

Çünkü enaz 2 gidiş 2 dönüş diye veriyorlarmış. Bak bide aklında bulunsun mümkünse gelsin 2013 bitimine kadar.Çünkü 2013te yol izni veriyolar ya, sonra 2014 te tekrar veriyolarmış. ama 2 izninide sen 2014 te kullanırsan sadece bitanesinde yol hakkı varmış.Benimki birazda o yüzden geliyor öle fırsat varken kullanmak için

Bende tam bilmiyomki Ezgicim ya öle bişeyler demiş yazıcı, senin kütüğün yol izni daha fazla ben ayarlicam falan demiş.Artık nasıl ayarlicaklar bilmiyom 6 gün olsa süper olurrr beleşe izinn

aa supermıs valla muhtesem olur bencede

Mantıklıymış bizde öyle yapalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…