Kızzzz nazar değdircen atmicak şafaklar görcen ozaman
Şakaa şaka bebişim gözümüz aydın çok şükür bu günüde gördüm wallahi
ooooo bu böyle yaa, Saygına dicem almasın seni,Bu saatte kalkan hatundan hayır gelmez
aman aman safagını yesınlerrrrr
hhihih bidaha demiyim bari doğru nazar filan değerr de kim değdircek kız bize nazarı baksana herkes 200lerde biz 12 aya seviniyooozzz kadere bakk
yede bian önce bitsin bebeğm
hahahahahh ee napıyım kızım 15 ay tatildeyim şuan bensenelik izne çıkmış oluyolar ya ben 1.5 sene çıktım hahaha zaman geçmiyoo uyumayıncaaaa
oha nasıl oluyo o ya6 gun yol ıznı mı olur hıc duymadım genelde 1 gun gıdıs bı gun gelısten 2 gun verıyolar kızım senın ızmırde degılmı o kadar vermezler
doğru diyon yawru yaa bende haftasonları uyucam diyom, hep bişey çıkıyo keyif yapamıyom
Normalde istanbul için 2 gidiş 2 geliş 4gün yol izni var.Ama benimkinin kütüğü farklı yerde orayada 3+3 veriyorlarmış.Hangisi olcak bilmiyom yani şansımıza artık :)))
hhihih bidaha demiyim bari doğru nazar filan değerr de kim değdircek kız bize nazarı baksana herkes 200lerde biz 12 aya seviniyooozzz kadere bakk
aa aaa ne degısıkk kütükten mi farklı yer veriyolar doğum yeri falan değil mi yani alla alla
hahahah valla kırıksın sen yaaman beee bıtsın hepsı bı an once valla kızım yaklastıkca gecmıyo bız plakaları dusunce ne hale gelcez bılmıyom valla
64 gün sonra bizde 200lere düşçezzz
doğru diyon yawru yaa bende haftasonları uyucam diyom, hep bişey çıkıyo keyif yapamıyom
Normalde istanbul için 2 gidiş 2 geliş 4gün yol izni var.Ama benimkinin kütüğü farklı yerde orayada 3+3 veriyorlarmış.Hangisi olcak bilmiyom yani şansımıza artık :)))
o zaman bizede 1 ay versinler kız taa ağrıdan gelceek 25 saatlik yol . bize 1 gün verdiler
Bilmiyorumki yawrum neye göre değerlendiriyorlar gerçekten.Ama dediğin gibi Antalya-Ağrı arası çok uzun 1 gün olmaması lazım bir hata vardır belki.Görcem bende kesinleşince
ayy askımda bana kırık derdiiD plakalar en güzeli bee :)) düşünsene 60 gün kaldığını gelmesine abuuu
Belkide canım izne geleceği zaman öğreniceem artık..
Bende tam bilmiyomki Ezgicim ya öle bişeyler demiş yazıcı, senin kütüğün yol izni daha fazla ben ayarlicam falan demiş.Artık nasıl ayarlicaklar bilmiyom6 gün olsa süper olurrr beleşe izinn
Çünkü enaz 2 gidiş 2 dönüş diye veriyorlarmış. Bak bide aklında bulunsun mümkünse gelsin 2013 bitimine kadar.Çünkü 2013te yol izni veriyolar ya, sonra 2014 te tekrar veriyolarmış. ama 2 izninide sen 2014 te kullanırsan sadece bitanesinde yol hakkı varmış.Benimki birazda o yüzden geliyor öle fırsat varken kullanmak için
o zaman bizede 1 ay versinler kız taa ağrıdan gelceek 25 saatlik yol . bize 1 gün verdiler
2 ay 4 gün :26: Neyse sağlık olsuun S:S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?