93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

aa bızımde aralıgın basında gelcek dogum gunum dıyeeee aralıgı beklıyoz yanı hadı bakalımmm hopppaaaa

yerım senı ben yaaa kıyamam sana bebegım benım gecıcek dayannnnnnnnnnn

Bana kalsa ocakta gidicektim yanına ama bizimkiler izin vermedi bende ısrar etmedim.Ben gidemicm diyince Ermanım düşünmüş sağolsun.Seneye doğum günümde yanımda olcaktı sözde amaaa nerdeee :))) bizde ful kullancaz bu gidişle izinleri, neyse ya onun keyfi yerinde olsunda napalım evlenince yanımda olur artık doğum günlerimde

Vermez mi canım ya bugüne bu kadar seviniyorsak bittiği günü düşünüyorumda havalardaa uçuşa geçeriz artık

Hayırlısıyla gelsin zaten yasin okutçam evde.Anneleride okutucak kesin ama benim adağım var gelip gitsin hayırlısıyla okutucam demiştim böyle kalabalık olmadan yolumuz açık olsun diye....

Hazalım naptın sen yaaa bitirdin beni burdaa, ağlattın yanii
geçicekkk ikimiz birlikte plakaları sayıcaz aynı gün kavuşucaz belkide sevdiğimize

kızçelerr

Hiloş arkadaşımız şafak kaç tezkereci güzeller topiğinde şafak panasonu bizler için attırıyo sağolsun.Eklenmek isteyen olursa sayfaya buyursun gelsin hiloşa söylesin eminimki kırmaz bizleri Ordada muhabbetin dibine vuruyoruz herkezi beklerizzz

sıkıldımmmmmmmmmmm bayılcam yaaaaa öffff saat 18.00 olsada sevgilimi arasammmmm

ayt başı çekiyom 200lere düşcek

Napiyim bendee yine kahveee kahveee ve kahveee ! bağımlı gibiyim sevgiliiimciiğimle konustum da nesem yerine geldi

ayy bende konustum bı oglen yemegınden sonra sımdı aksam yemegınden sonra konuscam arıcam bırazdaaan nasılmıs askerınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…