bencede yaaaa gelsın gecsın amannn ayyyyyyyyyyyyy
Evet Esintoşum geçiyor wallahi
Allah kısmet ederse Aralık sonunda izin kullanıcak benimki ozaman görüşücez, diğer topicte yazdım sen yoktun bebişim. 6ayımız dolcak aralıkta.Sonra yine haziranda kullancak 1 yıl dolmuş olcak. 3 ayda geçer heralde :)))
Beklemek ölmekten daha da zor, ben seni sabırla bekledim.Yüreğin yandıkca ateşi yordu, Yinede İçimde Sakladım.
Yağmur Yağıyor bu şehre, sen benden çok uzaklarda ama bir o kadarda yakınımdasın... Kanımda, damarımda, her kalp atışımda sen varsın... Aklımda, düşüncelerimde, benliğimdesin her an... Aldığım her nefeste hava yerine seni çekiyorum içime. Ruhum sana havalanıyor, uçuyorum sanki en ucsuz bucaksız doruklara...
Yağmur yağıyor bu şehre, sensiz olan bom boş sokaklara yağmur yağıyor... Yanımda olamıyorsun ama hep içimdesin, ben nereye gitsem seni içimde götürüyorum! Mesafelere, o uzun yollara meydan okurcasına içimde taşıyorum seni, sana olan sevgimi, o büyük aşkımı...
Yağmur yağıyor bu şehre, sensizliğin içinde seni yaşarken pencereme vuruyor yağmur damlaları. Özlüyorum seni yana yakıla... Elimde resmin, dilimde o şarkımız var yine, "SEVMEYE ENGEL DEĞİL MESAFELER". Seninle dünyada cenneti yaşıyorum, seninle herşeye, bütün engellere, acılara meydan okuyorum...
Yağmur yağıyor be şehre, soğuk rüzgarlar vuruyor damlalarla birlikte pencereme... Senin ismini yazıyorum buğulanmış cama. Ne çok özlüyorum seni bir bilsen... Bir türlü geçmek bilmeyen zamana isyan etmek geliyor içimden, ama yinede susuyorum, sabrediyorum... İçimdeki bu deli özlemle birlikte aşkımda büyüyor an ve an...
Yağmur dindi... Ama benim içimde o büyük aşk hiç dinmedi, dinmeyecekte.
Dayan kalbim kavusmaya az kaldı..
Bana kalsa ocakta gidicektim yanına ama bizimkiler izin vermedi bende ısrar etmedim.Ben gidemicm diyince Ermanım düşünmüş sağolsun.Seneye doğum günümde yanımda olcaktı sözde amaaa nerdeee :))) bizde ful kullancaz bu gidişle izinleri, neyse ya onun keyfi yerinde olsunda napalım evlenince yanımda olur artık doğum günlerimde
O iyi plan yapmışsınız kuzum, hem daha iyi olur sizin içinde.
Bizde son iznimizi kasımda bitiriyoruz. Beyefendinin izni var ya duramıyor, illa bitirecek. Ben ne desem dinlemiyo zaten ona bıraktım artıkSonra 5 ay kalıyo o zamanda sabretcez dişimizi sıkıp :18:
Vermez mi canım ya bugüne bu kadar seviniyorsak bittiği günü düşünüyorumda havalardaa uçuşa geçeriz artık
aa bızımde aralıgın basında gelcek dogum gunum dıyeeee aralıgı beklıyoz yanı hadı bakalımmm hopppaaaa
Teyyy teyyyyyy koppp kopppp
uçtumm yine
Beklemek ölmekten daha da zor, ben seni sabırla bekledim.Yüreğin yandıkca ateşi yordu, Yinede İçimde Sakladım.
Yağmur Yağıyor bu şehre, sen benden çok uzaklarda ama bir o kadarda yakınımdasın... Kanımda, damarımda, her kalp atışımda sen varsın... Aklımda, düşüncelerimde, benliğimdesin her an... Aldığım her nefeste hava yerine seni çekiyorum içime. Ruhum sana havalanıyor, uçuyorum sanki en ucsuz bucaksız doruklara...
Yağmur yağıyor bu şehre, sensiz olan bom boş sokaklara yağmur yağıyor... Yanımda olamıyorsun ama hep içimdesin, ben nereye gitsem seni içimde götürüyorum! Mesafelere, o uzun yollara meydan okurcasına içimde taşıyorum seni, sana olan sevgimi, o büyük aşkımı...
Yağmur yağıyor bu şehre, sensizliğin içinde seni yaşarken pencereme vuruyor yağmur damlaları. Özlüyorum seni yana yakıla... Elimde resmin, dilimde o şarkımız var yine, "SEVMEYE ENGEL DEĞİL MESAFELER". Seninle dünyada cenneti yaşıyorum, seninle herşeye, bütün engellere, acılara meydan okuyorum...
Yağmur yağıyor be şehre, soğuk rüzgarlar vuruyor damlalarla birlikte pencereme... Senin ismini yazıyorum buğulanmış cama. Ne çok özlüyorum seni bir bilsen... Bir türlü geçmek bilmeyen zamana isyan etmek geliyor içimden, ama yinede susuyorum, sabrediyorum... İçimdeki bu deli özlemle birlikte aşkımda büyüyor an ve an...
Yağmur dindi... Ama benim içimde o büyük aşk hiç dinmedi, dinmeyecekte.
Dayan kalbim kavusmaya az kaldı..
:98:ŞAFAK PANOMUZ:98:
17 EYLÜL 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...92 Mervens...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
... 150 destinyeda...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...206 edatuccar...
...217 begushh...
...219 Margarikotin...
...225 zeynepesin...
...229 pekmez_akilli...
...229 ilithya...
...229 SelenYusuf...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...280 busra00...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...318 ezgisaygin...
...323 mutluluk_06...
...325 seros08...
...365 Snt55...
...365 traublee...
:26:HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ:26:
...427 Kanaryam35...
TEZKERECİ GÜZELLERİMİZ
POPOSU YAKINDA DEPÜKLENECEK OLANLAR
...ED2006 37 : KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAM...
...GRGR 60 : TOKAT'A SELAM YOLA DEVAM...
...kskada 63 : ŞANLIURFA'YA SELAM YOLA DEVAM...
...gzmchngr 64 : UŞAK'A SELAM YOLA DEVAM...
...kmleomer 67 : ZONGULDAK'A SELAM YOLA DEVAM...
Hazalım naptın sen yaaa bitirdin beni burdaa, ağlattın yanii
geçicekkk ikimiz birlikte plakaları sayıcaz aynı gün kavuşucaz belkide sevdiğimize
Ahahaha modunuu yeriim
kızçelerr
Hiloş arkadaşımız şafak kaç tezkereci güzeller topiğinde şafak panasonu bizler için attırıyo sağolsun.Eklenmek isteyen olursa sayfaya buyursun gelsin hiloşa söylesin eminimki kırmaz bizleriOrdada muhabbetin dibine vuruyoruz herkezi beklerizzz
neredesın sen bakıyım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
burdayııımmm bebiiim. Napıyosuuunnn
iyiyim bebeğim sen napıyorsun bakalımmmmmmmmm annemde takılıyorm showdaki kelime oyununu izliyorum hehe
Napiyim bendee yine kahveee kahveee ve kahveee ! bağımlı gibiyimsevgiliiimciiğimle konustum da nesem yerine geldi
ayy bende konustum bı oglen yemegınden sonra sımdı aksam yemegınden sonra konuscam arıcam bırazdaaannasılmıs askerınnn
iyii ya onunda nesesi yerinde pek bi romantikkleştik sormaaasen mi arıyosuun bebğim. Benimki aratmıyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?