Görümcemin bebişi

iyi geceler kızlar, görümcem Doğum yaptı bir ay önce hastanede bebeği görmeye gittik ama yarın evine gideceğiz eee ne var bunda diyeceksiniz, benim bebişim düşmeseydi ^2 gün ara ile Doğum yapacaktık^, kayınvalidem durup durup bu cümleyi kuruyor çünkü.. asla bebeği kıskanmıyorum ama aklıma kendi bebeğim geliyor çok üzülüyorum. Yarın bebeği görünce ya ağlarsam endişesindeyim. Nasıl davransam sizce, nasıl yapsam da etkilendiğimi belli etmesem? Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim :)
O bebegin dunyanin en masum melegi oldugunu hatirlatin kendinize.empati kurun.gorumceniz sizin yerinizde olsa ve bebek gormeye gelse onu nasıl gormek isterdiyseniz oyle davranin

Ablamla aynı zamanda hamile kaldık.ayni hafta doğuracaktık.ama nasip olmadı.ben düşündüm.yegenim doğdu.hic zorlanmadım.henuz vakti zamani degilmis dedim.simdi yakında doğumun var..zaman çok çabuk geçiyor inanın.iyi şeyler düşünüp gidin.rabbim tez vakit kucağınızı doldursun dilerim
Çok teşekkürler siz de sağlıkla kucaklayın yavrunuzu inşallah

Bana kv de kötü niyetli gelmedi.
Hani bazı insanların düşünmeden yaptığı hareketlerden ama kesinlikle art niyetli degil.
Gidin bebeği sevin, içinizden gelirse de ağlarsınız ne var bunda? Ayıp mi?
Yok o da art niyetli değil bana da öyle geliyor ama boşbogaz :)

İki gün sonra olacaktı kısmı gerçekten komik. Sat arasında 2 gün fark olması 2 gün arayla doğum yapacağınız anlamına gelmiyor. Fazla duygusalsınız bence,abartıyorsunuz. Allah böyle uygun görmüş,aylar önceki yaşanan şeye ağlamayın hala.

Siz iki güne mi takıldınız hanımefendi, ben de biliyorum öyle olmadığını haftaları aynıydı 2 gün 2 hafta ne farkeder?

Hepinize çok teşekkür ediyorum desteğiniz ve fikirleriniz için, Allah hepinizden razı olsun işinizi denk getirsin

İki gün sonra olacaktı kısmı gerçekten komik. Sat arasında 2 gün fark olması 2 gün arayla doğum yapacağınız anlamına gelmiyor. Fazla duygusalsınız bence,abartıyorsunuz. Allah böyle uygun görmüş,aylar önceki yaşanan şeye ağlamayın hala.

Şu an rahatladı konu sahibi, 2 gün arayla doğacağını sandığı için sıkıntı yapıyordu.
Komikse gülelim beraber.

kaybınız için çok üzüldüm, Rabbim tez zamanda size de versin inşallah pamuk gibi bir bebek...
ama oraya gittiğinizde lütfen kasmayın kendinizi.. eminim anlayışla karşılayacaktır insanlar..
içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın aman ne düşünürler diye kendinizi yemeyin yani...
kıskanmıyorsunuz çünkü acı çekiyorsunuz...

kaybınız için çok üzüldüm, Rabbim tez zamanda size de versin inşallah pamuk gibi bir bebek...
ama oraya gittiğinizde lütfen kasmayın kendinizi.. eminim anlayışla karşılayacaktır insanlar..
içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın aman ne düşünürler diye kendinizi yemeyin yani...
kıskanmıyorsunuz çünkü acı çekiyorsunuz...

İnşallah teşekkür ederim

buda kaynananın bi değişik versiyonu. kadın evlat kaybetmiş bunumu abartıyo. insanın canını sıkcak biri heryerde çıkıyo malesef

iyi geceler kızlar, görümcem Doğum yaptı bir ay önce hastanede bebeği görmeye gittik ama yarın evine gideceğiz eee ne var bunda diyeceksiniz, benim bebişim düşmeseydi ^2 gün ara ile Doğum yapacaktık^, kayınvalidem durup durup bu cümleyi kuruyor çünkü.. asla bebeği kıskanmıyorum ama aklıma kendi bebeğim geliyor çok üzülüyorum. Yarın bebeği görünce ya ağlarsam endişesindeyim. Nasıl davransam sizce, nasıl yapsam da etkilendiğimi belli etmesem? Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Çok üzüldüm Allah sabır versin. Bu durumda herkesin anlayışlı olması lazım size karşı. Belki henüz psikolojiniz bir bebek görmeye hazır değildir. Yani yakın çevrenizden bahsediyorum. Bunu düşünen kim.
Yakın zamanda mı kaybettiniz?

Fazla.katı görüşlü davranmiyorumusunuz

Fazla.katı görüşlü davranmiyorumusunuz
Kötülük olsun diye demedim valla ama yanlış anlaşıldım burda. Hamileymiş ve düşük yapmış bunda nevar demiyorum tabikide üzülecek ama zamanla geçecek. Fazla duygusal olup geçmiş için ağlamayın dedim sadece. Normal insanlara göre bile daha soğukkanlı sayılanlardanım,duygusalların yanlış anlaması normal. Valla böyle değildim ama galiba meslekten ötürü çok normal geliyor artık herşey.

Çok üzüldüm Allah sabır versin. Bu durumda herkesin anlayışlı olması lazım size karşı. Belki henüz psikolojiniz bir bebek görmeye hazır değildir. Yani yakın çevrenizden bahsediyorum. Bunu düşünen kim.
Yakın zamanda mı kaybettiniz?
Çok teşekkürler, canım şubatta kaybettim, oldu baya aslında

Etkilendiğini neden belli etmeyesin ki
Seni anne olan herkes anlar nasıl istiyorsan öyle davran sen anne olarak üzgünsün onlar babanne hala olarak üzgünlerdir
Sakın kendini sıkma bunaltma Allah sana öyle bir imtihan sunmuş sende yaşıyorsun
İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlatla unutursun üzüntünü

Back