ya o arıyoda ıste ben dayanamayıp arıyom paso
ehehe deliii. bizde izin kullanmaya karar verdik ikna çabalarım başarılı oldu da oda özlemiş baya sanırım o yüzden gelcem diyo. kasım aralık gibi gelcek ben şubat dedim aslında da görev vrmıs şubatta.. ooooh bende kavuscaam sevdiceğimeee
ayy super valla hepımızın bı kullanılcak sanırım aralık ocak arası zamanlarda hahahahahoh ohhhhhhhhhhhhh
ayneeeeeennn kuzummD
oh ohh 1 saaten fazla konustuk suan aradı aman cok mutluyum o da cok mutluydu sesı cok guzel gelıyodu ev esyalarımızı falan konustuk yenı alıncak neler olsun etsın dıyeee ay cok mutluyummmm
Kizlarrrrr iyi aksamlarrr
napıyorsun hayırsızzz
Kiz ne hayirsizligimi gordun :-D ogrenci evi boyle bisey iste adsl kutusundan uzak, net paketim yok yakinda olur insallah :-D valla okul falan ugrasip gidiyorum hiccc halim yokk, Allahtan benimkinariyo moralim duzeliyo ya valla cildircak gibi oluyorum okul daha da basti. Sen naptin neler yapiyosun bakalimm :)
slmmm kızlarr ayy benim askerimde aralıkta izin kullancak belki kullanmam falan diyodu giderken ama şimdi yok kullancam olmaz böle dio:))) 6 gün yol vercekler 10 gün izin ettimi 16 gün yuppiiii
11 ay 30 günn hihih yerimm yaaa
11 ay 30 günn hihih yerimm yaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnben uykucu oldum çok fena yaaa neyse gün yarılanıyo hahahah
slmmm kızlarr ayy benim askerimde aralıkta izin kullancak belki kullanmam falan diyodu giderken ama şimdi yok kullancam olmaz böle dio:))) 6 gün yol vercekler 10 gün izin ettimi 16 gün yuppiiii
Kızzzz nazar değdircen atmicak şafaklar görcen ozaman
Şakaa şaka bebişim gözümüz aydın çok şükür bu günüde gördüm wallahi
ooooo bu böyle yaa, Saygına dicem almasın seni,Bu saatte kalkan hatundan hayır gelmez
ooo süpermişşş
Bizimde öyle bir ihtimalimiz var bakalım aralığın sonunda kullancak bir ihtimal 6gün yol izni olabilir, olmazsa 4gün olcak 14-16 gün bakalım hangisi hayırlısıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?