Görümcemin bebişi

Kendini kasma nasil gelirsa oyle davran canim....rabbim insallah sanada versin tum isteyenler de

Öncelikle Allah güç kuvvet versin. Sonra diyeceğim de sen insansın duyguların var ve ağlayabilirsin onun yanında ağlaman kıskanman anlamına gelmez. Zaten burdan bile kıskanma değil kendi durumuna üzüldüğün anlaşılıyor. Allah analı babalı büyütsün Rabbim onu size, sizi ona bağışlasın , biraz duygulandım yaşadıklarım aklıma geldi dersin olur biter.

İçinden ağlamak geliyorsa ağla canım, belki kıskandığını değil sadece üzüldüğünü düşünürler. Kıskanan insan farklı davranır, senin hal ve tavırlarına kıskançlık yansımayacağını buradan hissediyorum.

Umarım onlar da olmayan birşeyi hissetmezler.

Tez zamanda kavuşursun sen de inşallah tatlım :KK36:

Selam kızlar, gittik geldik bebek görmeye hiç korktuğum gibi olmadı kucağıma bile aldım sevdim bebeği, kuzu gibi zaten:) duygulandım biraz ama olacak o kadar ve artık iyileştiğimi görmek bana çok iyi geldi. Güzel dualarınız, dilekleriniz ve desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem az. Belki böyle bir konu açmasaydım fikirlerinizi almasaydım bu akşam cok zor geçecekti. Tekrar cok sağolun her şey için :KK200:

Back