93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

ya o arıyoda ıste ben dayanamayıp arıyom paso :9::9::9::9:

:1: ehehe deliii. bizde izin kullanmaya karar verdik ikna çabalarım başarılı oldu da oda özlemiş baya sanırım o yüzden gelcem diyo. kasım aralık gibi gelcek ben şubat dedim aslında da görev vrmıs şubatta.. ooooh bende kavuscaam sevdiceğimeee:62::66:

:1: ehehe deliii. bizde izin kullanmaya karar verdik ikna çabalarım başarılı oldu da oda özlemiş baya sanırım o yüzden gelcem diyo. kasım aralık gibi gelcek ben şubat dedim aslında da görev vrmıs şubatta.. ooooh bende kavuscaam sevdiceğimeee:62::66:

ayy super valla hepımızın bı kullanılcak sanırım aralık ocak arası zamanlarda hahahahah :9: oh ohhhhhhhhhhhhh :21:

ayt ben geldımmmm anneannemlere yemege gıtmıstık dedıkodu dedıkodu hahaha

napıyorsun hayırsızzz

Kiz ne hayirsizligimi gordun :-D ogrenci evi boyle bisey iste adsl kutusundan uzak, net paketim yok yakinda olur insallah :-D valla okul falan ugrasip gidiyorum hiccc halim yokk, Allahtan benimkinariyo moralim duzeliyo ya valla cildircak gibi oluyorum okul daha da basti. Sen naptin neler yapiyosun bakalimm :)

slmmm kızlarr ayy benim askerimde aralıkta izin kullancak belki kullanmam falan diyodu giderken ama şimdi yok kullancam olmaz böle dio:))) 6 gün yol vercekler 10 gün izin ettimi 16 gün yuppiiii

Kiz ne hayirsizligimi gordun :-D ogrenci evi boyle bisey iste adsl kutusundan uzak, net paketim yok yakinda olur insallah :-D valla okul falan ugrasip gidiyorum hiccc halim yokk, Allahtan benimkinariyo moralim duzeliyo ya valla cildircak gibi oluyorum okul daha da basti. Sen naptin neler yapiyosun bakalimm :)

ayt haha yazmıyon ya ondan hayırsızsın dedım :D ogrencı evını yesınler ay ay :D ıyı barı tam tersı olması gerekıyo ama olsun senın onun moralını duzeltmen gerekıyo hahaha :D olsun oh ne guzelll :D ıyı bende napıyım gıttım geldım guzeldı hersey sımdı 3 hafta beklıcem ekımın ılk haftası gene gıdıcem

slmmm kızlarr ayy benim askerimde aralıkta izin kullancak belki kullanmam falan diyodu giderken ama şimdi yok kullancam olmaz böle dio:))) 6 gün yol vercekler 10 gün izin ettimi 16 gün yuppiiii

oh oh hepımızın aralıkta mehtappp yesss !!

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :9::9: ben uykucu oldum çok fena yaaa neyse gün yarılanıyo hahahah :9:

11 ay 30 günn hihih yerimm yaaa :9::9::9::9:

Kızzzz nazar değdircen atmicak şafaklar görcen ozaman :1: :1:
Şakaa şaka bebişim gözümüz aydın çok şükür bu günüde gördüm wallahi :16:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :9::9: ben uykucu oldum çok fena yaaa neyse gün yarılanıyo hahahah :9:

ooooo bu böyle yaa, Saygına dicem almasın seni,Bu saatte kalkan hatundan hayır gelmez :1: :1:

ooo süpermişşş :16:
Bizimde öyle bir ihtimalimiz var bakalım aralığın sonunda kullancak bir ihtimal 6gün yol izni olabilir, olmazsa 4gün olcak 14-16 gün bakalım hangisi hayırlısıysa :16:

Kızzzz nazar değdircen atmicak şafaklar görcen ozaman :1: :1:
Şakaa şaka bebişim gözümüz aydın çok şükür bu günüde gördüm wallahi :16:

ooooo bu böyle yaa, Saygına dicem almasın seni,Bu saatte kalkan hatundan hayır gelmez :1: :1:

hahahahahh ee napıyım kızım 15 ay tatildeyim şuan ben :D senelik izne çıkmış oluyolar ya ben 1.5 sene çıktım hahaha zaman geçmiyoo uyumayıncaaaa :9::9:

ooo süpermişşş :16:
Bizimde öyle bir ihtimalimiz var bakalım aralığın sonunda kullancak bir ihtimal 6gün yol izni olabilir, olmazsa 4gün olcak 14-16 gün bakalım hangisi hayırlısıysa :16:

oha nasıl oluyo o ya :D 6 gun yol ıznı mı olur hıc duymadım genelde 1 gun gıdıs bı gun gelısten 2 gun verıyolar kızım senın ızmırde degılmı o kadar vermezler

Back