Görümcemin bebişi

canım benim öncelikle inşallah sen de bu duyguyu tadarsın

kendini hiç kasma hissettiğini yaşa

seni çok iyi anlıyorum kızkardeşimle kuzenim de aynı durumu yaşadılar

sarılıp ağlaştılar
Rabbim tez zamanda sana da sağlıkla bir evlat nasip etsin canım

Kötülük olsun diye demedim valla ama yanlış anlaşıldım burda. Hamileymiş ve düşük yapmış bunda nevar demiyorum tabikide üzülecek ama zamanla geçecek. Fazla duygusal olup geçmiş için ağlamayın dedim sadece. Normal insanlara göre bile daha soğukkanlı sayılanlardanım,duygusalların yanlış anlaması normal. Valla böyle değildim ama galiba meslekten ötürü çok normal geliyor artık herşey.
Yok canm yanlış anlasilmak değilde ama işte ne dersek diyelim daha doğmamış evlat onun hayaliyle yaşayan anne o yüzden bu konular fazla duygusallık içerdiği için daha makul şeyler diyoruz meslek ne acaba merakımı mazur görün

Kötülük olsun diye demedim valla ama yanlış anlaşıldım burda. Hamileymiş ve düşük yapmış bunda nevar demiyorum tabikide üzülecek ama zamanla geçecek. Fazla duygusal olup geçmiş için ağlamayın dedim sadece. Normal insanlara göre bile daha soğukkanlı sayılanlardanım,duygusalların yanlış anlaması normal. Valla böyle değildim ama galiba meslekten ötürü çok normal geliyor artık herşey.

Canım yanlış anlamadım bi şekilde teselli ediyorsun anlıyorum ama komik olmuş falan demen uygun olmadı bence, ben zaten her gün ağlamıyorum ki bunun kader olduğunu ve herkesin basına gelebileceğini anladım artık, psikolojik yardım da aldım. Ben sadece gittiğimde yine bebeğim aklıma gelir orada ağlarsam nasıl davranayım diye fikir sordum. Bebeğim öldü ama onunki yaşıyor çok kötüyüm hergün ağlıyorum bunalımdayım falan desem haklısın ama öyle bi durum yok, sadece bebişin yüzünü görünce napacağım konusunda endişelendim

başın sağolsun. eğer kendini hazır hissetmiyosan gitme, ağlayıp kimsenin ağzına laf verme.

ayrıca kelimelere -şi takısı getirme modası bitsin artık. bebiş hamiş göbüş offf.

başın sağolsun. eğer kendini hazır hissetmiyosan gitme, ağlayıp kimsenin ağzına laf verme.

ayrıca kelimelere -şi takısı getirme modası bitsin artık. bebiş hamiş göbüş offf.

Teşekkür ederim, sonra da gitsem aynı endişeyi taşıcam nasılsa gideyim de bitsin gitsin, ağlamam gelirse lavaboya falan giderim ya da telefonla konuşurum iki dk. Eşim de annesine söyledi dikkatli ol diye..

Sen söyleyince dikkat ettim haklısın ne öyle bebiş göbüş :))

iyi geceler kızlar, görümcem Doğum yaptı bir ay önce hastanede bebeği görmeye gittik ama yarın evine gideceğiz eee ne var bunda diyeceksiniz, benim bebişim düşmeseydi ^2 gün ara ile Doğum yapacaktık^, kayınvalidem durup durup bu cümleyi kuruyor çünkü.. asla bebeği kıskanmıyorum ama aklıma kendi bebeğim geliyor çok üzülüyorum. Yarın bebeği görünce ya ağlarsam endişesindeyim. Nasıl davransam sizce, nasıl yapsam da etkilendiğimi belli etmesem? Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Kendini bu kadar kasma ağlamak gelirse de agla. Asıl onların hassas olup seni uzmemesi gerekiyor sen değil onlar duusnceli olmalı . Zor bişey yaşamışsınız üzülmeniz çok normal ki

Bende arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştım şimdiye kadar hiçbir bebek görmesi doğum etkilemedi beni inanki..
Ama o arkadaşımı ne zaman görsem tutamadım içten içe kendimi.Benim de karnım bu kadar şişmiş olacaktı,bende şimdiye doğum gidecektim hep görünce aklıma geldi.Geçen doğum yaptı f.b bildirim yaptı yine ağladım bende bu mutluluğu yaşayacaktım diye..Arkadaşım için çok mutluyum ama bu duygu başka bişi hani evladı ölen anne akranını görünce ağlamaya başlar ya öyle bişi..İnş tutarsın kendini

Bende arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştım şimdiye kadar hiçbir bebek görmesi doğum etkilemedi beni inanki..
Ama o arkadaşımı ne zaman görsem tutamadım içten içe kendimi.Benim de karnım bu kadar şişmiş olacaktı,bende şimdiye doğum gidecektim hep görünce aklıma geldi.Geçen doğum yaptı f.b bildirim yaptı yine ağladım bende bu mutluluğu yaşayacaktım diye..Arkadaşım için çok mutluyum ama bu duygu başka bişi hani evladı ölen anne akranını görünce ağlamaya başlar ya öyle bişi..İnş tutarsın kendini

Senin de başın sagolsun canım inşallah yenisine kısmet... napiim akşamdan beri düşündüm taşındım, ağlarsam da bu da benim ayıbım olsun, hoşgörmezlerse de onların ayıbı olsun napiim

Teşekkür ederim, Ben demem yüz göz olmak istemiyorum, eşime söyleyeyim bari tembihlesin annesine gitmeden iyi aklıma getirdin çok sağol canım
tam tersi esine dersen fesat der kaynanan konustugu anda sen demelisin lütfen beni üzmek cok mu hosunuza gidiyo diye

keşke tutabilse, hastaneye ziyarete gittiğimizde hemşireye söyledi ya iki gün sonra bunun da olacaktı diye kızcağız dehşete düştü ben ne yapacağımı bilemedim
:(((( ne dengesiz insanlar var ya onumu sordular ona :S basın sağolsun cnm InsAllah tez vakit seninde bebişlerin olur

Canım yanlış anlamadım bi şekilde teselli ediyorsun anlıyorum ama komik olmuş falan demen uygun olmadı bence, ben zaten her gün ağlamıyorum ki bunun kader olduğunu ve herkesin basına gelebileceğini anladım artık, psikolojik yardım da aldım. Ben sadece gittiğimde yine bebeğim aklıma gelir orada ağlarsam nasıl davranayım diye fikir sordum. Bebeğim öldü ama onunki yaşıyor çok kötüyüm hergün ağlıyorum bunalımdayım falan desem haklısın ama öyle bi durum yok, sadece bebişin yüzünü görünce napacağım konusunda endişelendim
Bebeği gördüğünde kötü hissedeceksin,bi bakmışsın büyümüş benimkide şimdi bukadar olabilirdi diyeceksin.. yaşadım aynısını yıllar önce,aynı dönemde arkadaşım doğum yaptı.. hala gördüğümde çocuğunu aklımdan geçiyor bişeyler sonra unutuyorum.. önüme bakmazsam mutlu olamam biliyorum. Bunları dert etme kendine inşallah sağlıkla bebeğini alırsın sende kucağına. Sen bana bakma ben fazla soğukkanlıyım,herşeye gayet normal gözüyle bakıyorum artık.

Yok canm yanlış anlasilmak değilde ama işte ne dersek diyelim daha doğmamış evlat onun hayaliyle yaşayan anne o yüzden bu konular fazla duygusallık içerdiği için daha makul şeyler diyoruz meslek ne acaba merakımı mazur görün
Haklısın.. Avukatım malesef :)

Haklısın.. Avukatım malesef :)

Back