Lohusa+2 çocuk+Tatil

Ağlıyor diye koymamazlık yapma pusete,ağlasın biraz alışır. Sonra hiç koyamazsın. Bebek bu ağlar panik olma. Açtır,gazı vardır yada altı kirlidir:) keyfini çıkar olumsuz düşünme..
Galiba ben panik olunca daha çok ağlıyor . Zaten almamaya çalışıyorum bi müddet sonra uyuyor .

asla gidemezdim. oğlum 2,5 yaşında gittik. çocuk denizden korktu girmek istemedi. her yere işedi :D kaka tuttu çok başarılı olmadı tatil. bir de 35 günlük bebek var. hiç bağışıklığı gelişmemiş, yaz sıcağı. yani sıkıntı lur.
hepsini geçtim 2 yaşındaki çocuk tatilden çok da anlamaz ki.

Ben 25 günlük bebekle 12 saat yol gittim temmuz sıcağında. Sık sık atletini değiştirdim, bezini değiştirdim pişmesin diye. Araba camına gölgelik al ya da tülbent falan geçir cama.
Sadece şırınga ile mi alıyor bebeğin sütü, emmiyor mu? Sadece şırınga ile alıyorsa arabaya termos buz aküsü falan alman gerekir. Ateş ölçer muhakkak olsun yanında

asla gidemezdim. oğlum 2,5 yaşında gittik. çocuk denizden korktu girmek istemedi. her yere işedi :KK70: kaka tuttu çok başarılı olmadı tatil. bir de 35 günlük bebek var. hiç bağışıklığı gelişmemiş, yaz sıcağı. yani sıkıntı lur.
hepsini geçtim 2 yaşındaki çocuk tatilden çok da anlamaz ki.
Umarım dediğiniz gibi olmaz çok korkuyorum böyle olacak diye. Büyük kızım denizi çok seviyor doğduğundan beri her fırsatta götürdük denize . Geçen sene Sudan hiç çıkmak istemedi. Büyük kızımdan yana sıkıntım Yok. Hala bez kullanıyoruz

Ben 25 günlük bebekle 12 saat yol gittim temmuz sıcağında. Sık sık atletini değiştirdim, bezini değiştirdim pişmesin diye. Araba camına gölgelik al ya da tülbent falan geçir cama.
Sadece şırınga ile mi alıyor bebeğin sütü, emmiyor mu? Sadece şırınga ile alıyorsa arabaya termos buz aküsü falan alman gerekir. Ateş ölçer muhakkak olsun yanında
Gerçekten yazdığın bana biraz moral oldu. Bebeğim mememden emiyor. Ama ön sütüm çok fazla oluyor çocuk emerken boğulacak gibi oluyor . Bende sağıp içiriyorum. Dr ön süte bu sıcaklarda ihtiyacı olduğunu söyledi atmaya kıyamıyorum . Arabada sağım yapıyorum . Arabamızda mini buz dolabımız var

Umarım dediğiniz gibi olmaz çok korkuyorum böyle olacak diye. Büyük kızım denizi çok seviyor doğduğundan beri her fırsatta götürdük denize . Geçen sene Sudan hiç çıkmak istemedi. Büyük kızımdan yana sıkıntım Yok. Hala bez kullanıyoruz

inş keyifli güzel bir tatil olur ;) benim oğlan huysuz sanırım :D

büyük 2 yaşında, yeni doğum yaptın.bunun bide ortancası var oda 1 yaşındamı. hepsi bebek :confused:tatil yapcam diye kafayı yersin

Gerçekten yazdığın bana biraz moral oldu. Bebeğim mememden emiyor. Ama ön sütüm çok fazla oluyor çocuk emerken boğulacak gibi oluyor . Bende sağıp içiriyorum. Dr ön süte bu sıcaklarda ihtiyacı olduğunu söyledi atmaya kıyamıyorum . Arabada sağım yapıyorum . Arabamızda mini buz dolabımız var
Sen emzir benimkide boğuluyormus gibi olurdu .O zaman parmağimla memeyi tutup çıkarirdim bir sure sonra alışıyor.
Tatilede gittim birsey olmaz suyada soktum dudaklari mosmor olmustu ağlayamamısti bile :KK70:.Hasta olmadi da .Günes carpmasın yeter ki.
Heygidi gunler heeeeyyyy.

Araba yolculugunuz kac saat surecek? Sizin dikisleriniz ne durumda? Bebeği 1 saatten fazla pusette yatirmak iyi değil diyorlar. Durup mola vererek devam edebilirsiniz saat başı. Bence denizi mutlaka doktora sorun. Kalcasinin üstüne oturan kangurulari tercih etmeyin. Iyi tatiller :)

Kangurunuzun markası ne?
Ergonomik olması lazım.
Bazı markalar yenidoğan aparatıyla kullanılabilir.
Onlardan değilse sling alın

Otelde kalsanız daha iyi olurdu şimdi yemek temizlik derken sana sıkıntı olacak. 40 günlük benek öğle arası güneşe çıkmaz sabah 11 e kadar ve akşam 5 tem sonra ailece sahile gidersiniz 2 yaşımdaki kızınız ile babası ilgilenir sizde bebeğinizle ilgilenirsiniz. Neden şırınga ile veriyorsunuz anlamadım emzirmek istediğinizde emmiyor mu

Otel olsa daha rahat ederdiniz
Gidin tabi ki
Yollarda mola verirsiniz adımbaşı mola yeri var
Güneşe dikkat edin en önemlisi o bence

Denize de bilgim yok ama sanıyorum ki girilir
Havuz varsa asla girmeyin

Bende sling vardı taşıyordum ama kanguruysa direk olmayabilir

Ben 25 günlükken denize gittim oğlum tatil yapsın diye. Emzirmediğim için anneme bıraktım. Ayrıca sezaryenlıyım ve denize girdim :) şuan 30 günlük yani sorunum olmadı :) emiyor olsaydı onu ds götürürdüm yanımda. Koruyucu falan al yanına. Kanguru hiç kullanmadım ama bebek arabasında bence rahatlıkla durabilir. 5ten sonra da birlikte denize girersiniz. Bebeğe de babasıyla dönüşümlü bakarsınız sahilde. Bence git eğlen. 10 ay baba olmayacak hakkıdır hepinizin tatil

Ağlıyor diye koymamazlık yapma pusete,ağlasın biraz alışır. Sonra hiç koyamazsın. Bebek bu ağlar panik olma. Açtır,gazı vardır yada altı kirlidir:) keyfini çıkar olumsuz düşünme..
oylemi gercekten yaa. benim kizim 8 aylik. hala arabada cok oturmuyo. kucukken alistirmadigimiz icinmi acaba

Yeğenim 1 aylıkken yurt dışına gitti gelinimizle. 2 ve 3. Aylarını orada tamamladı. Hep de gezmelerdeydi. Annesi maşallah rahat bir anne. Çok da sağlıklı bir çocuk.

Sütünü sadece sağarak verıyorsan, plajda pille çalışan yada manuel pompayla sağabilirsin. Hiç sıkıntı yapma çocukla evdede reziliz tatildede:) git arkadasım hepinize iyi gelecektir kapatma kendini

Back