93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Çünkü enaz 2 gidiş 2 dönüş diye veriyorlarmış. Bak bide aklında bulunsun mümkünse gelsin 2013 bitimine kadar.Çünkü 2013te yol izni veriyolar ya, sonra 2014 te tekrar veriyolarmış. ama 2 izninide sen 2014 te kullanırsan sadece bitanesinde yol hakkı varmış.Benimki birazda o yüzden geliyor öle fırsat varken kullanmak için

aa supermıs bak bende bılmıyodum :D

aa supermıs valla muhtesem olur bencede :9::9:

Erman her aradığında soruyom naptın konuştunmu yazıcıyla hangi tarihte geliyon biletini ayarlicam falan diye :1: çocuk diyo hatun daha 100günden fazla var heycan yapma dur ayarlicam :1: Napayım ya ben herşey hazır planlı olsun istiyorum bu huyum bi acayip benim :52:

hahaha ay aman ıyı ol hep boyleeee ben hala konusmadım ama nobette suan bılıyorum nbette oldugunuuu

bende konusmadım bugün.. oranın anksrlüleri de biraz tuhaf düşmüyo her zaman o yüzden telas yapmıyorum aksama kdr aramayıncaa.. ahh ahh.. bak hatırlattın yaa:50:

bende konusmadım bugün.. oranın anksrlüleri de biraz tuhaf düşmüyo her zaman o yüzden telas yapmıyorum aksama kdr aramayıncaa.. ahh ahh.. bak hatırlattın yaa:50:

aman olsun yaaaa askerdeler yanı en azından nerde olduklarını bılıoz :D artık bu moddayım :D

Konusursun canım ya ben bekliyorum da arayamadı bi türlü :ssz: Aksam olunca bi gariplik çöküyo üstüme ya..

olsun oyle dusunme hadı fılm dızı ızle bıseyler yap bı yandanda bekle aramasını ben suan oyle yapıyorummm

tabıkıde gorceksın bebegımmm napıyo askerın bakalımmmmmmmmmmmm sen nasılsın konusmayalı :9:

Pazardan beridir arayamıyordu canım yaa kafayı yiyecek gibiydim valla bu akşam da beklerim sonra gerekiyorsa kışlayı birbirine katar ulaşırım diyordum da neyse ki 1,5 saat önce aradı. Duydum en azından sesini iyiymiş de sıkılaşmış eğitimleri işte. Bir boş bırakmıyo ki şerefsizler diye söylendi bile hatta :9:

Sesini duyunca ilk bir duygusal anlar yaşandı ama şimdi çok şükür iyiyim. Sen nasılsın neler yapıyorsun, Saygın Asker nasıl :1:

Son düzenleme:
Back