Pazardan beridir arayamıyordu canım yaa kafayı yiyecek gibiydim valla bu akşam da beklerim sonra gerekiyorsa kışlayı birbirine katar ulaşırım diyordum da neyse ki 1,5 saat önce aradı. Duydum en azından sesini iyiymiş de sıkılaşmış eğitimleri işte. Bir boş bırakmıyo ki şerefsizler diye söylendi bile hatta
Sesini duyunca ilk bir duygusal anlar yaşandı ama şimdi çok şükür iyiyim. Sen nasılsın neler yapıyorsun, Saygın Asker nasıl
iyi benimkide ceza aldı 2 hafta carsısı yok . bende ekımın ılk haftası gıdebılcem bı yuzden onun ıcın bıraz oyle seydı bı de nobetlerı agır 3 4 saat uykuyla duruyo ama genel oyle artık alıstı yanı yapcak bısey yok dıyo cavus olcak sızınkıler gıttıgınde ıste benımkıde beklıyo dort gozle alt devre yolunuoyle oluyo ya egıtımler olunca yemek yemege tek vakıt ayırtıyolar adama haklı canım sen kuruntu yapma yanı cıdden cok zor oluyo bak dusun bız bıle nobetten cıkıyo egıtıme egıtımden gelıyo 8saat nobet gunde bazen konusamıyoruz yanı oluyo oyle seyler . oylede boylede ılla kı arıyolar ama sende arayıp ulasıp bulmaya calıs ben paso bı sekılde en azndan tanıdık bırı cıkana kadar denıyordum kı en azından onu aradıgımın haberı gıtsın hanı aramadıgımı unutup oyle beklıyom ondan haber gıbı dusunmesın dıyee
Arayabileceğim bir numara yok ki canım elimde, el mahkum bekliyorum o arasın diye mecbur
nasıllll yok gerı donusumlu degıl mı telefonlarrr
Çoğu değil, birkaçı öyle sadece. Onda da arasam bile tanıyan birine denk gelme olasılığı baya düşük yani çok kalabalık bulundukları yer.
sen onun bolugunu falan ogren takımını yada oyle daha rahat ulasırsın tanıyana falan benımde oyleydı cok buyuktu takım boluk numarasını soyleyıp adını soyluyodum en azından takımından bırıne soyluyodu kogusundan onlar ılla kı ıletıyodu yanı bebegım acemıde
Mantıklı aslında canım da benimkinden de çekinmiyor değilim o konuda. Bölüğündeki insanlardan pek hoşnut değil, işte çok cıvıklar, ağızlarından küfür eksik olmuyor falan deyip duruyordu. Her konuşmamızdan sonra da benden başkasını aramayacaksa bile sen kapat telefonu işte unutma kapatmayı falan gibilerinden uyarıyor beni, sanırım ona ulaşmak için bile olsa başkasıyla bir diyaloğa girersem orada kızabilir.:18:
Alt devrem nörüosunuzzzz
ayttt napıyoooon askerın napıyo beguşşşş
ya ona konustukları gıbı konusamazlar sana merak etme canım benımkıde oyleydıde oyle olmaz yanı sonucta konuscaksınız konusmanızmı onemlı mılletten onu ıstemen mı onemlıı
Ben iyiyim canım sadece bu akşam çok sıkıcıııı hiç geçmedi saate bakıorum yerinde sayıyo sanki bazen zaman geçmek bilmiyo ,,Askerim iyi bu akşam kolluk vardı onu teslm etti aradm ama asker dedi sizi arıcakmış diye tamam dedim bekliyorum henüzzz
Sen de ne var ne yok ?
ıyı bende konusmadım aksama kadarda aksam konustum falan ıste ıyıymıs keyfı yerınde bı tek uykusuz kalıyo ıste ama alıstı artık :)
saate sureklı bakınca gecmıyo bebegım bılıyorum :):) ondan cok bakmamaya calıssss kızım safagımıza gır bak moralın duzelır bıle
Ben şafağı hiç umursamıyorum yemin ederim şafak adından nefretlik geldi banaİyi bari alışmış ya sende gittin gördün okudum güzel geçmiş sevindm
Napıyosuunuuuz canımlarrrrrcanım sıkılıyo
Pazardan beridir arayamıyordu canım yaa kafayı yiyecek gibiydim valla bu akşam da beklerim sonra gerekiyorsa kışlayı birbirine katar ulaşırım diyordum da neyse ki 1,5 saat önce aradı. Duydum en azından sesini iyiymiş de sıkılaşmış eğitimleri işte. Bir boş bırakmıyo ki şerefsizler diye söylendi bile hatta
Sesini duyunca ilk bir duygusal anlar yaşandı ama şimdi çok şükür iyiyim. Sen nasılsın neler yapıyorsun, Saygın Asker nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?