Lohusa+2 çocuk+Tatil

Gece çocukları uykuya yatırınca yola çıkın yani arabada uykuya yatırın çocukları öyle çok iyi oluyor

Eğer kangurunuzda 0-4 ay için aparat varsa kanuru kullanabilirsiniz

Öğlen 12-2 arası gölgede dahi dışarda durmayın çocuklar ile dört duvar içinde bulunun kesinlikle

Madem havuza girmeyeceksiniz kanamanız da durmuş denize girebilirsiniz diye düşünüyorum denize girerseniz emzirmeniz de sıkıntı olmaz göğüslerinizi yıkamanız yeterli olur ama 35 günlük bebiş çok sık emer biberon almıyorsa denize girmeye vaktiniz olacağını sanmıyorum

Biz yavrum tam 1 aylıkken ilk tatilimize gittik sonra da 3 aylıkken gittik ben süt sağıp biberonu da termos şeklinde biberon kabımız vardı ona koyuyordum

Yolculuklarda da oto koltuğunda uyudu hep küçük bebekler çok uyuyor zaten :)

oylemi gercekten yaa. benim kizim 8 aylik. hala arabada cok oturmuyo. kucukken alistirmadigimiz icinmi acaba
Başka alternatif sunmazsanız oturur. Herşeyi bizden öğreniyorlar sonuçta. Benim kızımda mızmızlanıyordu pusette,bebek arabasında,oto koltuğunda.. ona orada oturması gerektiğini,doğru olanın bu olduğunu,ve oradan nezaman alacağımı anlattım hep. Oto koltuğundan nefret ederdi,şimdi araba kullanırken bazen varlığını unutuyorum okadar sesi çıkmıyor..

Sen emzir benimkide boğuluyormus gibi olurdu .O zaman parmağimla memeyi tutup çıkarirdim bir sure sonra alışıyor.
Tatilede gittim birsey olmaz suyada soktum dudaklari mosmor olmustu ağlayamamısti bile :KK70:.Hasta olmadi da .Günes carpmasın yeter ki.
Heygidi gunler heeeeyyyy.
Hafi yaa :))) çok cesur bi annesin maşallah . Benin kız da öyle olsun

Araba yolculugunuz kac saat surecek? Sizin dikisleriniz ne durumda? Bebeği 1 saatten fazla pusette yatirmak iyi değil diyorlar. Durup mola vererek devam edebilirsiniz saat başı. Bence denizi mutlaka doktora sorun. Kalcasinin üstüne oturan kangurulari tercih etmeyin. Iyi tatiller :)
Yol 5 saat civarı sürecek. Arabada baby nest kullanmayı düşünüyorum bebeği yatırmak için. Deniz ç kenarından falan pusette olur. Normal Doğum yaptım dikişlerim tamamen iyileşeli çok oluyor

Ben 25 günlükken denize gittim oğlum tatil yapsın diye. Emzirmediğim için anneme bıraktım. Ayrıca sezaryenlıyım ve denize girdim :) şuan 30 günlük yani sorunum olmadı :) emiyor olsaydı onu ds götürürdüm yanımda. Koruyucu falan al yanına. Kanguru hiç kullanmadım ama bebek arabasında bence rahatlıkla durabilir. 5ten sonra da birlikte denize girersiniz. Bebeğe de babasıyla dönüşümlü bakarsınız sahilde. Bence git eğlen. 10 ay baba olmayacak hakkıdır hepinizin tatil
Dimi ya. Yaz bitecek bende büyük kızım için çok istiyorum aslında

Otel olsa daha rahat ederdiniz
Gidin tabi ki
Yollarda mola verirsiniz adımbaşı mola yeri var
Güneşe dikkat edin en önemlisi o bence

Denize de bilgim yok ama sanıyorum ki girilir
Havuz varsa asla girmeyin

Bende sling vardı taşıyordum ama kanguruysa direk olmayabilir
Acaba bu sling denen şeyi nasıl ve nerden TEM'in ederim

Otelde kalsanız daha iyi olurdu şimdi yemek temizlik derken sana sıkıntı olacak. 40 günlük benek öğle arası güneşe çıkmaz sabah 11 e kadar ve akşam 5 tem sonra ailece sahile gidersiniz 2 yaşımdaki kızınız ile babası ilgilenir sizde bebeğinizle ilgilenirsiniz. Neden şırınga ile veriyorsunuz anlamadım emzirmek istediğinizde emmiyor mu
Bebeğim memeden emiyor ama ön sütüm çok fazla bığulur gibi oluyor ön sütü sağıyorum gerisini emziriyorum memeden

Gece çocukları uykuya yatırınca yola çıkın yani arabada uykuya yatırın çocukları öyle çok iyi oluyor

Eğer kangurunuzda 0-4 ay için aparat varsa kanuru kullanabilirsiniz

Öğlen 12-2 arası gölgede dahi dışarda durmayın çocuklar ile dört duvar içinde bulunun kesinlikle

Madem havuza girmeyeceksiniz kanamanız da durmuş denize girebilirsiniz diye düşünüyorum denize girerseniz emzirmeniz de sıkıntı olmaz göğüslerinizi yıkamanız yeterli olur ama 35 günlük bebiş çok sık emer biberon almıyorsa denize girmeye vaktiniz olacağını sanmıyorum

Biz yavrum tam 1 aylıkken ilk tatilimize gittik sonra da 3 aylıkken gittik ben süt sağıp biberonu da termos şeklinde biberon kabımız vardı ona koyuyordum

Yolculuklarda da oto koltuğunda uyudu hep küçük bebekler çok uyuyor zaten :)
Denize girmeye umudum pek Yok aslında ama eşim ben bakarım bebeklere sen girersin diyor :-)

dGgB0D.jpg

Acaba bu sling denen şeyi nasıl ve nerden TEM'in ederim

internette satılıyor
Örnek link atıyorum başkasitelerede bakabilirsiniz
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-bebek-oyuncaklari-babo-sling-410891291/detay

Kk da ikinci el bölümünde de vardır belki
Bende satıyordum ikinci geldigi için vazgeçtim

Denize girmeye umudum pek Yok aslında ama eşim ben bakarım bebeklere sen girersin diyor :-)

Küçük bebiş zaten uyur kızınla da eşinin arası iyiymiş bence girersin yarım saat de olsa :) dediğim gibi kızımın ilk iki tatili 1 aylık ve 3 aylıkken oldu ve hamileyim bu yaz da 5 aylık hamilelik+1 yaş bebekle tatile gittim seneye 2 bebekle gideceğim gidiliyor yani :) çocuklar Mutlu olsun maksat

Ağlıyor diye koymamazlık yapma pusete,ağlasın biraz alışır. Sonra hiç koyamazsın. Bebek bu ağlar panik olma. Açtır,gazı vardır yada altı kirlidir:) keyfini çıkar olumsuz düşünme..
oylemi gercekten yaa. benim kizim 8 aylik. hala arabada cok oturmuyo. kucukken alistirmadigimiz icinmi acaba
Başka alternatif sunmazsanız oturur. Herşeyi bizden öğreniyorlar sonuçta. Benim kızımda mızmızlanıyordu pusette,bebek arabasında,oto koltuğunda.. ona orada oturması gerektiğini,doğru olanın bu olduğunu,ve oradan nezaman alacağımı anlattım hep. Oto koltuğundan nefret ederdi,şimdi araba kullanırken bazen varlığını unutuyorum okadar sesi çıkmıyor..
ay cok guzel yaaa. benn gec kaldim sanirim..

Daha once konu acmistim canim.33 aylik 2 cocukla sirtimiza bir sirt cantasi alarak rota belirlemeden yol bizi nereye gotururse yani plansiz programsiz bir gun orda bir gun burda olur mu boyle bir tatil diye.oldu oluyor hem de harika oluyor.biz o tatile ciktik.hergun baska bir yerdeyiz.mukemnel geciyor gunlerimiz.olur canim sizinki hayli hayli olur.bence yapin tatilinizi.cocuk var diye hic bir seyden mahrum etmeyin kendinizi

Daha once konu acmistim canim.33 aylik 2 cocukla sirtimiza bir sirt cantasi alarak rota belirlemeden yol bizi nereye gotururse yani plansiz programsiz bir gun orda bir gun burda olur mu boyle bir tatil diye.oldu oluyor hem de harika oluyor.biz o tatile ciktik.hergun baska bir yerdeyiz.mukemnel geciyor gunlerimiz.olur canim sizinki hayli hayli olur.bence yapin tatilinizi.cocuk var diye hic bir seyden mahrum etmeyin kendinizi
Evet konunu okumuştum :) iyi geçmesine çok sevindim . Şuan bizim içinde herşey yolunsa

Gerçekten yazdığın bana biraz moral oldu. Bebeğim mememden emiyor. Ama ön sütüm çok fazla oluyor çocuk emerken boğulacak gibi oluyor . Bende sağıp içiriyorum. Dr ön süte bu sıcaklarda ihtiyacı olduğunu söyledi atmaya kıyamıyorum . Arabada sağım yapıyorum . Arabamızda mini buz dolabımız var
Canim on sut kac gun oldu hala nasil geliyor?sagdiginda kac ml belki on sut degildir.Benim bebisimde memeden almiyor malesef

Canim on sut kac gun oldu hala nasil geliyor?sagdiginda kac ml belki on sut degildir.Benim bebisimde memeden almiyor malesef
Önsüt CANım rengi diğerine göre farklı. 20 ml geliyor renk koyu beyaz olunca çekiyorum pompadan. Dr çok du içtiğim için olabileceğini söyledi. Bazen bebeğim aşırı kusuyor bundan sebep

Back