- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
Valla benimki annesgln yanında olmasına rağmen 10 dakika boyunca öyle sarmaş dolaş kalıyoduk. Sonra toparlıyoduk tabi kendimiziama 1 saat filan onarla oturduktan sonra vııınn kayboluveriyoduk bol bol özlem gidreiyoduk
Aynen sanırım bana yetmedi. Sanırım değil kesinlikle bana yetmedi yani. Alışmışız her gün görüşmeye bir kere.
Ben çabuk bırakıyorum zaten vedalaşırken, çünkü dayanıksız bir de benimki fazla sarılınca ağlıyor bu sefer ben dayanamıyorum öyle olunca da
Bende fazla sarılamam, sonra ya o ya da ben ikimizden biri ağlama krizine giriyor muhakkak :18:
Yapımız gereği biz bayanlar zaten erkeklere göre duygusalız. Bu özlem koca koca adamları bile böyle ağlatıyorsa daha ne diyeyim ben :95:
Olsun ağlarken, sinirliyken bile çok tatlı oluyorlar yaa
Küçücük çocuk gibi dudağını büzüşü hala gözümün önündeCanını yediğim yaa çok özledim
ay ezgiye katılıyorum insan üzülüyo sonra keşke gitseydim zamanında diye. Bak ben acemiyken her hafta bazen 4günde gittim sürekli. şimdii gitmem imkansızkeşke her gün gideymiisim iyimş
Yaa bir de kızlar ne sorucam size. Daha tecrübelisiniz belki ilk görüşme zamanlarınızda başınıza gelmiştir. Benimki çok sarılmadı gibi geldi bana yaa görüştüğümüz sürede. Hakkını yiyemem şimdi yürürken falan hiç elimi bırakmadı da ne bileyim ya bana süremiz az olduğundan öyle geldi ya da gerçekten az sarıldıAslında ne yalan söyleyeyim ben de çok sarılmıyorum vedalaşma anlarında falan sonra bırakması zor oluyor diye ama bilemedim, bir size sorayım dedim
ay ben hussisi nerde slov var nerde içinde özledim kelimesi geçen şarkı var bulup bulup saatlerce dinliyorum o da yetmiyo gece kulaklıkla uyuyorumçok duygusal ve alıngan bi yapım var benim burcumdan kaynaklanıyo biraz. yani duygusal anıma denk geldimi isterseen en harektli parçayı dinliyim onda bile ağlancak bişi bulurum ah ilk onunla dinlemştik bu parçayı falan gibisnden. Anlıcağın hayat çok zor
Daha cuma günü oldu canım yemin töreni. Bu hafta sonunu evde geçirdiğinden çarşısı falan yoktu haliyle. Bundan sonraki haftalarda başlarlar herhalde
Yapımız gereği biz bayanlar zaten erkeklere göre duygusalız. Bu özlem koca koca adamları bile böyle ağlatıyorsa daha ne diyeyim ben :95:
Ahh özlenmez mi canım özlenmez mi yaa :44: Ama napıyorduk, ağlamak yok !Sabırla onurla gururla bekleyeceğiz. Başımı dik olacak bu süreçte Sonucu güzel olacaksa, çekilen çileye değerdir be
hahah benımkıde ya neden boyle oldu bılmıyorumda aglıyo sureklı olarak cok duygusal bırı zaten ıyıce koptu gıttı askerlıkte
Aynen canım yaa çok daha iyi tutardı eskiden kendini, hani ağlardı hissederdim ama görmezdim. Şimdi o da tutamıyor
Veeeeee aylaraaaaaaa düşüyorummmmmmmmmmmmm
herkes uyumuş muuuuu ama ama yaaaaaaaaa :26::26::26:
Bugün arayamadı benimki, bana uyku yok gibi buralardayım daha :85:
bebegımm arada olur oyle her aramadıgında kahretme kendını benımde oluyor bak mesela ben bugun 10 dk bıle konusmadık yanı dırek nobete gıttı yemekten cıkıp sabahta aradım tam geldı askm komutan cagırıyo dedı kapatmak zorunda kaldı sonrada yemekten cıkıp aradı askm haberın olsun nobete gıdıyom dedı sen ızmırdemısın naptın annendemısın tmm dedı kapattı yanı konusamıyosun konussanda sesını 2 dk duymak cok sey yapıyo ınsanı ama arada olucak bak ustada daha rahatlarsınız evet ama ustada bıle konusamadıgımız oluyo bız gecen haftadan berı boyle konusuyoruz dusun sureklı yogunlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?