- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
Bizim öyle 10 dakikalık falan durumumuz hiç olmadı zaten canım acemilikten dolayı. En fazla 4 dakika falan konuştuk o da bir kere. Napıyosun iyi misin işte hastalığın nasıl oldu gözün nasıl gibi klasik sorularla geçiyor bizim konuşmalar ki onda bile rahat rahat konuşamıyoruz. Sesini duymak yetiyo zaten iyiyim demesi yani ama bugün o da olmayınca zoruma gidiyo işte 1 ay önce sabahlara kadar konuştuğun adamın 10 saniye bile olsa sesini duyamamak![]()
ya hayatım ama boyle kendını yıyıp bıtırırsın bak ben en basından berı nasıl olcak nasıl gecıcek dıye kendımı yedım bıtırdım.
sonra dusundum ne kadar eger mutsuz olursam o kadar mutsuzluk yayarım etrafımıda ona da sesımden herseyden anlar cunku emınım sızınde oyledır. evet 10 sanıye bıle duyamamak koyuyor.benım yatagım kokusu herseyı allahım delırcek gıbı oluyordum ya kafayı yıcem dıyordum sureklı aglıyordum sureklı olarak kotu oluyordum.yanı ama sonra ne olursa olsun gecmek zorunda olcagını bılıyosun eger sen ne kadar kendını uzersen o kadar cok devam edıcek bu acın sızın. bıseyler bulup atlatmaya calısmak zorundasın bı nebzede olsa onsuzluga alısma . ama bı sure olmamasına alısmak zorundasın ne yazık kı hepımız gıbı ... en hafıf sekılde atlatıcaz sureler aynı 15 ay sonucta neden kendını harab edıp atlatasın kı