Aynen canım olacak iş değil yoksa ki zaten bizimkinin özelden başka şansı yok yani reşit olduğu ve okulu yarıda bıraktığı için devlet onu reddetmiş durumda, bakılamıyoo
ben ama kac yasından berı yaptırıyom en son saygını yazdırdım bı ona ızın verdı zaten kendı adı yasuprız yaptım yanı gerce ama kızmadı yanı dahada yaptırmam ay fenalık geldı dovmeden
Bizim kızları ilk mehtabın heycanı sarmış baksana, kavuşma patlaması yaşancak hastasonu
Yee canım yeeAaa niye öyle diyosun bulmuş senin gibi kızı kaçırıp da ne yapacak yaa, adamın ömrünü uzatırsın valla sen
devlet onu reddetmıs dıyo yageberdım gulmekten olsun aman ya ozelde daha ıyı bakarlar zaten salla
Benimde isimlerimiz ve tarih yazıyo.Erman diyo senin canın tatlıdır nasıl kıydında yaptırıyosun :)))) Ama insanın sevdiğinin adını taşıması çok güzel ve onur verici gerçekten.Allah utandırmasın inşallah
Aslında bizimki ilk mehtap değil. 1inde yanına gitmiştim fakat benle birlikte ailesi de gelince hoş geldin, güle güle dışında sadece kaçamak olarak beni lavaboya götürdüğünde sarılabilmiştik o kadar. Bu sefer fena patlama yaşanabilir yani
Öyle ama canım yani uğraşırım hatta ben bu konuda seni devlet bile reddetmiş bir ben kabul ediyorum bil değerimi diye
Ayyy banka demee kızz bana kredı kartını ucurmusum yıne bı de utanmadan aidat öde diyo dedım alın size para yeterkı susun bee hahaayt bende aldım bankadan sonra bılet cuma aksamı 23.00 angaranın baglarııııııııııııııııııııdaaaaa buklum buklum yolları hahaha ay benım basıma gunes gectı kesın ya
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Bu arada İzmir'e geçince askerin, gelme gitme işlerine başladığın zaman falan yardıma ihtiyacın olursa canım hiç çekinmeyin. Kalacak yere varasıya kadar her konuda yardım edilir yani sıkıntı yapmayın
hahaha ayyy cok kotu ya o olay tırt bızde yemın torenıne onun aılesıyle gıttık ama otelde bızım odamız falan aynıydı yanı ondan ozlem gıderebıldıkzaten aynı evde yasadıgımızdan oyle sorunlarımız olmadı ama tabı yanlarında sadece oyle el ele falan gezıyoduk cok opusup koklasıp sarmas dolas olmuyoduk sonucta onun aılesı yanı ne kadar tanıyıp etsemde
Ayyy banka demee kızz bana kredı kartını ucurmusum yıne bı de utanmadan aidat öde diyo dedım alın size para yeterkı susun bee hahaGidene dur demeyiz Düşmeyiz biz dalgaya
Ankaranın bebesi Dönüp bakmaz arkaya
Ulus, Cebeci, Çankaya Gardaş deriz kankaya
Bize her yol Paris değil La bize her yer Ankara hahahaYok artııkk bana da gecmis bu guness
Çok sağol tatlımm eksik olmaa
hahahaha ay ama cok komk yaaasıgortası aa odenmıyo mu bı de sımdı asker ya belkı halledebılır ordanda askerı kımlıkten falan olmuyo mu bunların sımdı sıgortaları ıslıyo dıye bılıyorum ben ama alla alla askerı hastanelerde falan
Bizim kızları ilk mehtabın heycanı sarmış baksana, kavuşma patlaması yaşancak hastasonu
aa e supermıs olsun aman 2 gun 2 gundur aman ayy herkes kavusuyo ne guzel olduk bu araaaa
Aslında bizimki ilk mehtap değil. 1inde yanına gitmiştim fakat benle birlikte ailesi de gelince hoş geldin, güle güle dışında sadece kaçamak olarak beni lavaboya götürdüğünde sarılabilmiştik o kadar. Bu sefer fena patlama yaşanabilir yani
Büyük ihtimal bizimde öyle olacak ikimizinde aileleri yanımızda olacak
Ayyy banka demee kızz bana kredı kartını ucurmusum yıne bı de utanmadan aidat öde diyo dedım alın size para yeterkı susun bee hahaGidene dur demeyiz Düşmeyiz biz dalgaya
Ankaranın bebesi Dönüp bakmaz arkaya
Ulus, Cebeci, Çankaya Gardaş deriz kankaya
Bize her yol Paris değil La bize her yer Ankara hahahaYok artııkk bana da gecmis bu guness
Çok sağol tatlımm eksik olmaa
Ee tabi canım ki bir de biz öyle nişanlı sözlü falan da değiliz yani sevgiliyiz sadece ki aileler yanında olmaz yani öyle abartmak da
Valla hiç bilmiyorum ki yaklaşık 1,5-2 senedir Allah'a emanet yaşıyor gidiyor diye biliyorum ben hani babasından gelen sigorta o zaman kesilmiş.
Büyük ihtimal bizimde öyle olacak ikimizinde aileleri yanımızda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?