93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Aynen canım olacak iş değil yoksa ki zaten bizimkinin özelden başka şansı yok yani reşit olduğu ve okulu yarıda bıraktığı için devlet onu reddetmiş durumda, bakılamıyoo

devlet onu reddetmıs dıyo ya geberdım gulmekten olsun aman ya ozelde daha ıyı bakarlar zaten salla

Benimde isimlerimiz ve tarih yazıyo.Erman diyo senin canın tatlıdır nasıl kıydında yaptırıyosun :)))) Ama insanın sevdiğinin adını taşıması çok güzel ve onur verici gerçekten.Allah utandırmasın inşallah

Bizim kızları ilk mehtabın heycanı sarmış baksana, kavuşma patlaması yaşancak hastasonu

Aslında bizimki ilk mehtap değil. 1inde yanına gitmiştim fakat benle birlikte ailesi de gelince hoş geldin, güle güle dışında sadece kaçamak olarak beni lavaboya götürdüğünde sarılabilmiştik o kadar. Bu sefer fena patlama yaşanabilir yani

ayy evet ya kesınlıkle cok guzel oluyo :) amın ıns bebegmm

hahaha ayyy cok kotu ya o olay tırt bızde yemın torenıne onun aılesıyle gıttık ama otelde bızım odamız falan aynıydı yanı ondan ozlem gıderebıldık zaten aynı evde yasadıgımızdan oyle sorunlarımız olmadı ama tabı yanlarında sadece oyle el ele falan gezıyoduk cok opusup koklasıp sarmas dolas olmuyoduk sonucta onun aılesı yanı ne kadar tanıyıp etsemde

Öyle ama canım yani uğraşırım hatta ben bu konuda seni devlet bile reddetmiş bir ben kabul ediyorum bil değerimi diye

hahahaha ay ama cok komk yaaa sıgortası aa odenmıyo mu bı de sımdı asker ya belkı halledebılır ordanda askerı kımlıkten falan olmuyo mu bunların sımdı sıgortaları ıslıyo dıye bılıyorum ben ama alla alla askerı hastanelerde falan

Ayyy banka demee kızz bana kredı kartını ucurmusum yıne bı de utanmadan aidat öde diyo dedım alın size para yeterkı susun bee haha Gidene dur demeyiz Düşmeyiz biz dalgaya
Ankara’nın bebesi Dönüp bakmaz arkaya
Ulus, Cebeci, Çankaya Gardaş deriz kankaya
Bize her yol Paris değil La bize her yer Ankara hahaha Yok artııkk bana da gecmis bu guness

Çok sağol tatlımm eksik olmaa

Ee tabi canım ki bir de biz öyle nişanlı sözlü falan da değiliz yani sevgiliyiz sadece ki aileler yanında olmaz yani öyle abartmak da

Rica ederim, ne demek

Valla hiç bilmiyorum ki yaklaşık 1,5-2 senedir Allah'a emanet yaşıyor gidiyor diye biliyorum ben hani babasından gelen sigorta o zaman kesilmiş.

Büyük ihtimal bizimde öyle olacak ikimizinde aileleri yanımızda olacak

hahaha bayıldım soze allah senı kahretmesın ya oldum gulmekten

Valla hiç bilmiyorum ki yaklaşık 1,5-2 senedir Allah'a emanet yaşıyor gidiyor diye biliyorum ben hani babasından gelen sigorta o zaman kesilmiş.

alla alla bılmem ben mehmetcık kagıtları bendeydı cunku sagının goturdum ondan oyle bılıyorum bebegım suan askerde olduklarından mehmetcık sıgortaları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…