Anladm cnmmm sen ordan ev kiralasan daha uyguna gelcek sana
İnşallah görürsün cnm bi sorun çıkmaz ama ortalık gene bi alevlendi bizim buralarda da eylemler var biber gazları falan gece camlar açıktı biber gazı atılmış boğuluoduk
evet işte yaa bende korkuyorum ıns olmaz ya bıletıme kadar aldımm ve saygın cok yorgun boyle mızmız bana ıhtıyacı varrr
Şimdi bide alıştı ya senin gitmene falan gitmesen morali bozulur valla,,,valla herkes nişanlını kıskanır hee nişanlısına bak geliyo hep diye
Dua edelim inşallah olmaz kısmetimizde ne varsa onu görcez artık
Uff.. zaman bu saate kadar geçiyo bu saatlerde duruyo sankii
uf ya delırcem bende aksam aradım konusmadım falan
NAsıl kız anlamadım ? ya bişi diim mi bende depresif oldum benimde bu ani ruhsal değişimlerim beni bitiricek yaaa aradı çocuk işte bişi dedi bende trip yaptım öyle sonra da soğuk soğuk konştm canım istemedi falan sustum kaldım böyle kapatıncada içim bi tuhaf oldu
NAsıl kız anlamadım ? ya bişi diim mi bende depresif oldum benimde bu ani ruhsal değişimlerim beni bitiricek yaaa aradı çocuk işte bişi dedi bende trip yaptım öyle sonra da soğuk soğuk konştm canım istemedi falan sustum kaldım böyle kapatıncada içim bi tuhaf oldu
uf ya delırcem bende aksam aradım konusmadım falan
ya aradım ıstedım falan ama ısı varmıs orda yokmus o an konusamadım ıste.. .evet bendede oluyor yanı saygına karsı degıl tabı arayınca normale donuyorumda aramadıgında konusamadıgımızda falan boyle bok gıbı oluyo sankı hersey .. tum herseyımız cok uzakta olsalarda onlar oldugu ıcındır belkıde.. :/ ozledım ya üf hadı artık bıtsın ıyıce karısmadan ortalık cok korkuyorum sakın donemde gıtsın gelsın dedık boka sarıyo bu donemde üff
Bana da bazen geliolar işte ağır gelio her şey hep aynı güleçlikle konuşamıyorum hep iyiyim diorm ama kötü olduğum kaldıramadığım zamanlarda oluo işte o akşamda böyle bi akşam hemen dio niye böylesin ya hep iyimi olcam ki ...
Ezgiii bizim burda direniş başladı gene biber gazı evlerin içnde ,Ankarada da eylem oluyomş heralde off bu da sıkıo canımı bitmedi şu eylemler evin içinde biber gazı ya
bende akşama kadar bekledim 9 buçk gbii aradı onlardanda 1 2 kişi gitmiş morlm bozuldu biraz. Gerek olursa bizde gittcekmişiz dedi. Saçma sapan işler ya..
ay aman nazar degdı ıyıydık gene boka sardık
Bir gün daha bitti ...bence 2013 bitsin
yapcak hiç bişey yok işte malesefki
evet.... ay yarın uyanır uyanmaz denıcem sabahtan aksama kadar ulasmayı bugun oyle 15 20 dk konusabıldık cok ozledım
biz sadece 10 dakika konuştukkkk(
telefonu açtığımda sesi çok durgun çok soğuktu ben gülünce neşeli neşeli konuşunca sesi düzeliverdi.
ay ezgi o kadar çok özledim ki aradığımda gelmesini. Saatlerce telefonda konuşmayı. Kavga etmeyi bile özledim.isyan etmiyim diyorumda çok zor geliyo ya. Gündüz geçiyo bi şekildede akşamları gözüme uyku girmiyo. elim telefona gidiyo sürekli sanki burdaymışta msj attığımda cevap vercekmiş gibi. of
evet bende oylee... asırı zor gelıyor bazı geceler yatagımın yanı ona olan kısmı bos boyle nasıl koyuyor.. gecıcek ama bebegım...
sadece geçiceğini biliyorum ama hayal edemiyorum.amaan saçmaladım yine gece gece kendime geliyorummmmmm
sooooooooooooon 5Buna bile bu kadar seviniyorumm ya tövbeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?