93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

askerıyeyı arıyorum calıyo düşmeyince kadın telesekretere baglıyo hıc hos degıl gercekten

Askerdeyken bile kıskanıyoruz bu nasılll aşkkk alahııııımmmmm

ahahah eee bu ısler boyle kızım ask bu heryerde kıskanırım beeeen heehe

ay bakın kendımı buldum kendı ıfademı örgü örerken hahaha

Selam kızlaaaRrr ne var ne yok askerleriniz nasıl ?

ıyıyızz begus sende ne var yok ay benımkı gene paso kılo alıyo egıtımlerde zorlanıyomus o yuzden yemek yemıcem dıyo ısteee oyle senınkı nasılll bu arada sordum bızden gıden yok bılgıde gelmedı dedı doguyla alakalı olarakk

ahahah eee bu ısler boyle kızım ask bu heryerde kıskanırım beeeen heehe

ay bakın kendımı buldum kendı ıfademı örgü örerken hahaha
Tabii kizimm ya ask bu benimkinin kopegi var onu kiskaniyodum benimkine askla bakiyo dedim noluyo aloooo yuru gitt :-D Dedim bu kopek sana iyi bakmiyo uzandik cimlere yatiyoruz hemen bunun ustune atlamalar falan :-D Dedim cek sunu elimde kalicak hahahah

haahahah ay vala gozluk takcam ama yakında gozlerım agrıyo

çok sık bakmamk gerekiyo bende kışın bi öriyim dedim siyahtı bide sürekli burnum kanıyodu bende bu bi işaret diyerekten bıraktım
ama 1 ay sonra devam etttimmm bitrdiiimmm ve verdiimmmm sevdiiiiceeğiiimeeee ayyy aşkım kabardı patlat bi şarkı ezgii ((((((((((((((((((((((((

İyiym cnm nolsunn bildiğin gibi ...bizimkide kilo almıştı bi hasta oluo hemen gözler çöküo ...Benimde kargo gitti dün bayram havasındaydı orası komutan diomuş bu kızı kaçırma sakın diye keyfi yerindeydi benimki hasta hala ya iyileşemedi gene eylemler var ya çarşı iptal olabilir hazırlıklı ol dedi ,,valla bizimkilerin ordan hataya gidecekler varmış yada gitti mi çok sormadm da varmış yani..

ya lutfen olmasın ıptal falan bu hafta olmasın yanı ben gıdıyorum ve cıft cıkcaklar bende korkuyorumda ıns oyle bısey olmaz yaaa geberırım kahrımdan

ya lutfen olmasın ıptal falan bu hafta olmasın yanı ben gıdıyorum ve cıft cıkcaklar bende korkuyorumda ıns oyle bısey olmaz yaaa geberırım kahrımdan

bzde tam 2 hafta olcak görüşemedik valla yaa,, hiç belli olmaz valla ama seni komutanlar tanıyo öyle bile olsa bi kıyak geçerler diye düşündüm Ezgiii gidersen kalın sweatlerden götür bence giyiyosa içi polarlılar varya ben gönderdm de çok iyi geldi diyo

götürdüm götürdüm kışlık hepsini bebeğim içlikler falaaan çok soğukmuş evet yaaa

İzmir-Ankara sana su yolu oldu he otobüsle mi gidiosun uçakla mı ?

bebegım otobus ya otel falan hepsı bırden olunca ucak pahalı ve ucakla ınınce cankayaya ulasmam 1 saat falan suruyo belkı kestırmesı vardırda araba kıralamak lazım falan sabah en erken 8 9 da var 10da taa saygına ulasıyorum dıger turlu 8 de falan cıkıyo hemen beraberız

Anladm cnmmm sen ordan ev kiralasan daha uyguna gelcek sana
İnşallah görürsün cnm bi sorun çıkmaz ama ortalık gene bi alevlendi bizim buralarda da eylemler var biber gazları falan gece camlar açıktı biber gazı atılmış boğuluoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…