isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
askerıyeyı arıyorum calıyo düşmeyince kadın telesekretere baglıyo hıc hos degıl gercekten
ay kıyamam sana ben kuzuuum sende kavuscan en kısa zamanda bebegımmmm
kıskanıyorum kızım hahahah
Askerdeyken bile kıskanıyoruz bu nasılll aşkkk alahııııımmmmm
ahahah eee bu ısler boyle kızım ask bu heryerde kıskanırım beeeen heehe
ay bakın kendımı buldum kendı ıfademı örgü örerken hahaha
Selam kızlaaaRrr ne var ne yok askerleriniz nasıl ?
ay kıyamam çok tatlıhadi bi gayrett bitcek senin örgü
Tabii kizimm ya ask bu benimkinin kopegi var onu kiskaniyodum benimkine askla bakiyo dedim noluyo aloooo yuru gitt :-Dahahah eee bu ısler boyle kızım ask bu heryerde kıskanırım beeeen heehe
ay bakın kendımı buldum kendı ıfademı örgü örerken hahaha
haahahahay vala gozluk takcam ama yakında gozlerım agrıyo
ıyıyızz begus sende ne var yok ay benımkı gene paso kılo alıyo egıtımlerde zorlanıyomus o yuzden yemek yemıcem dıyo ısteee oyle senınkı nasılll bu arada sordum bızden gıden yok bılgıde gelmedı dedı doguyla alakalı olarakk
İyiym cnm nolsunn bildiğin gibi ...bizimkide kilo almıştı bi hasta oluo hemen gözler çöküo ...Benimde kargo gitti dün bayram havasındaydı orası komutan diomuş bu kızı kaçırma sakın diye keyfi yerindeydibenimki hasta hala ya iyileşemedi gene eylemler var ya çarşı iptal olabilir hazırlıklı ol dedi ,,valla bizimkilerin ordan hataya gidecekler varmış yada gitti mi çok sormadm da varmış yani..
ya lutfen olmasın ıptal falan bu hafta olmasın yanı ben gıdıyorum ve cıft cıkcaklar bende korkuyorumda ıns oyle bısey olmaz yaaa geberırım kahrımdan
bzde tam 2 hafta olcak görüşemedik valla yaa,, hiç belli olmaz valla ama seni komutanlar tanıyo öyle bile olsa bi kıyak geçerler diye düşündümEzgiii gidersen kalın sweatlerden götür bence giyiyosa içi polarlılar varya ben gönderdm de çok iyi geldi diyo
götürdüm götürdüm kışlık hepsini bebeğim içlikler falaaan çok soğukmuş evet yaaa
İzmir-Ankara sana su yolu oldu heotobüsle mi gidiosun uçakla mı ?
bebegım otobus ya otel falan hepsı bırden olunca ucak pahalı ve ucakla ınınce cankayaya ulasmam 1 saat falan suruyo belkı kestırmesı vardırda araba kıralamak lazım falan sabah en erken 8 9 da var 10da taa saygına ulasıyorum dıger turlu 8 de falan cıkıyo hemen beraberız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?