Günaydın kızlar neler olmuş burda akşam :)nasılız bugün
Evet canım kesinlikle bide ayrı şehirlerde olduğum için çok özlem çektik o yüzden evliliğin tadı çıkaralım ayrı geçiridiğimiz günlerin acıısını çıkaralım diyoruz ama sonrada düşünüce rabbim çocuk nasip ederse(inşallahhhhhhh) aramızda çok yaş farkı olacak diyoruz .
Napıyım yawrum ya her ihtimali denemek lazımdı benimki tuttu çok şükür komando falan olmadı şimdi allahıma şükürler olsun rahatıda iyi okadar dua ettimki bilemezsin hayırlısı neyse o olsun diye....
sabahtan berı banka o bu su ugrastımmmmm sımdı bı kac telefon ısım varr sonra gene ev kuşu ben ...
nısanlımla konustum ıyıymıs o da bu arada 10 kılo aldı hayvanbu yuzden egıtımlerde zorlanmıs ben artık yemek yemıcem dıye cıglık atıyordu en son oyle ıste sızde durumlar nasılll
ohoo bı de o ozlem varsa sız dırek kavusup tadını cıkartın ya oyle bısey yok yas farkı olur ama senın enerjın bılmemne cocuguna yansıtmıyosan yas farkını cok buyuk problem olmaz . eger kı sen yansıtırsan falan evet anlarım o zaman ama ben o kısıyle alakalı dıye dusunuyorum bebegımcım
ÖZLEMMMMMMMMMMMMMM çokkk fazla canım. Biz çünkü çok sorunlar yaşadık o yüzden mutluluk herkes gibi bizim de hakkımız diye düğşünüyoruz. Bebeğimizinde biraz yaşlı anası babası olur napalım
yok ya baksana ne kadar eglencelı bırısın neden oyle olsun hıcbısey olmaz senın kafa yapın bu sekılde oldugu surece yaslılık falan tırthıssetmez bebısınız bısey
onu bunu gecelımde benden nasıl bı anne olcak hıc bılmıyorum kı ben cok anlamam cocuk olaylarından yaaaaaa öf
14 tane dövmem var falan böyle hiperhiperaktifim zatencocugu severken 8 tur falan attırırım kucagımda kesın hahahah
tip desen zaten dövmeler falan cok marjınal bı anne adayıyım
Ezgi ya koptum burdaa yaa ahah :-Dsabahtan berı banka o bu su ugrastımmmmm sımdı bı kac telefon ısım varr sonra gene ev kuşu ben ...
nısanlımla konustum ıyıymıs o da bu arada 10 kılo aldı hayvanbu yuzden egıtımlerde zorlanmıs ben artık yemek yemıcem dıye cıglık atıyordu en son oyle ıste sızde durumlar nasılll
Ben de diyorum bizim topik niye boş, herkes buradaymış yahuu
Buralardayiz bugun :-D ama ben simdi gidiyorum Angaranin bağlarına bilet almayaaaBen de diyorum bizim topik niye boş, herkes buradaymış yahuu
Buralardayiz bugun :-D ama ben simdi gidiyorum Angaranin bağlarına bilet almayaaa
Yok yavrum ya o gelicek insallahh benim okul aciliyor pazartesi o yuzden bilet işii :)Aaa sen mi gideceksin yanına, ben o geliyor sanıyordum benimki gibi
Yok yavrum ya o gelicek insallahh benim okul aciliyor pazartesi o yuzden bilet işii :)
Aynen benimki oralarda :-D Haha yok ogrenciyiz yaa :-DAyy doğru seninki Kütahya'daydı da İzmir'e gelecekti demi. Ezgi gidicem gidicem diyip duruyordu yaa o bilinç altıma yerleşmiş benim, Her Ankara'ya gideni askeriye sanıyorum
Aynen benimki oralarda :-D Haha yok ogrenciyiz yaa :-D
Ezgi ya koptum burdaa yaa ahah :-D
burdada kimse yokki canım?
Bi yoklama mı alsak kimler burda ?
OOO kızım sen ne diyon ben kucağıma çocuk alamam bile orkarım ya düşürürsem diye o zaman ne yaparım bilmiyorum zaten :) Benimkine diyom zaten çocugu sen taşırsın diye oda kim emzirecek diyo bi süt anne buluruz o zaman diyorum :) Annö senin bebede dövmeli doğmasın kız yoksa kalıcı dövme dede bide şurda düşüp bayılam
ben geldımmmmmm gelır kızlar nılay hazal falan yok suanda sankiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?