93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Günaydın kızlar neler olmuş burda akşam :)nasılız bugün

sabahtan berı banka o bu su ugrastımmmmm sımdı bı kac telefon ısım varr sonra gene ev kuşu ben ...
nısanlımla konustum ıyıymıs o da bu arada 10 kılo aldı hayvan bu yuzden egıtımlerde zorlanmıs ben artık yemek yemıcem dıye cıglık atıyordu en son oyle ıste sızde durumlar nasılll

ohoo bı de o ozlem varsa sız dırek kavusup tadını cıkartın ya oyle bısey yok yas farkı olur ama senın enerjın bılmemne cocuguna yansıtmıyosan yas farkını cok buyuk problem olmaz . eger kı sen yansıtırsan falan evet anlarım o zaman ama ben o kısıyle alakalı dıye dusunuyorum bebegımcım

valla aynen ıyı yapmıssın hayatımm en guzelı aman bırak ya ne olcak komando falan gerek yok hıc valla

Bende dün işten çıkmadan konuşmuştuk akşam eğitim varmış erken aradı. Ama biraz atıştık.
Benim aser de 9 kilo vermiş zaten çok zayıftı şimdi ne hale geldi çok merak ediyorum gelince beni tanıyamıyacan diyor :)

ÖZLEMMMMMMMMMMMMMM çokkk fazla canım. Biz çünkü çok sorunlar yaşadık o yüzden mutluluk herkes gibi bizim de hakkımız diye düğşünüyoruz. Bebeğimizinde biraz yaşlı anası babası olur napalım

yok ya baksana ne kadar eglencelı bırısın neden oyle olsun hıcbısey olmaz senın kafa yapın bu sekılde oldugu surece yaslılık falan tırt hıssetmez bebısınız bısey
onu bunu gecelımde benden nasıl bı anne olcak hıc bılmıyorum kı ben cok anlamam cocuk olaylarından yaaaaaa öf
14 tane dövmem var falan böyle hiperhiperaktifim zaten cocugu severken 8 tur falan attırırım kucagımda kesın hahahah
tip desen zaten dövmeler falan cok marjınal bı anne adayıyım

OOO kızım sen ne diyon ben kucağıma çocuk alamam bile orkarım ya düşürürsem diye o zaman ne yaparım bilmiyorum zaten :) Benimkine diyom zaten çocugu sen taşırsın diye oda kim emzirecek diyo bi süt anne buluruz o zaman diyorum :) Annö senin bebede dövmeli doğmasın kız yoksa kalıcı dövme dede bide şurda düşüp bayılam

Ezgi ya koptum burdaa yaa ahah :-D

tabıkıde kalıcı kızım :d 14 tane var göbek bel kol içi 2 el bileğim elimin yanındada SAYGIN yazıyo hihihi omuz ayak bılegı kasık kemigi falan ohooo varda var kaburgamdan gögüs hizama kadar var bı tane kaplı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…