93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

askerın napıyo bakıyımmmmm nasıl keyfınız falan konusyomusunuzz

Dün hem sabah hem akşam konuşabildik kısa kısa da olsa. Cuma günü yemin töreni olduğundan çalışmalar sıklaşmış hepten. Gribi geçmiş birazcık, sesi de daha iyiydi zaten ama gözü hala aynı duruyormuş Gelince cuma günü özele gidicem olmayacak böyle diyo. Moral falan iyi gibi ama bir hastalıktan kurtulamadı işte canını yediğim Cuma günü de iki günlüğüne İzmir'de bu arada hasret gidericez

Seninki nasıl ?

Son düzenleme:
Ayy geldim ya biletimi de aldim pazar gunu yarimlee gezip tozcammm gecesinde ikimizde yolcuuu

Buralardayiz bugun :-D ama ben simdi gidiyorum Angaranin bağlarına bilet almayaaa

ayt bende aldım bankadan sonra bılet cuma aksamı 23.00 angaranın baglarııııııııııııııııııııdaaaaa buklum buklum yolları hahaha ay benım basıma gunes gectı kesın ya

ben geldımmmmmm gelır kızlar nılay hazal falan yok suanda sankiiii

Kulaklarım çınladıııı geldimmm

kızz okadar dövmeyi sen ne ara yaptırdın bende bitane yaptırdım askerim gitmeden bi hafta önce haziranın ilk haftası falandı. o gelince birlikte yaptırcaz bitane daha

Ayy geldim ya biletimi de aldim pazar gunu yarimlee gezip tozcammm gecesinde ikimizde yolcuuu

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Bu arada İzmir'e geçince askerin, gelme gitme işlerine başladığın zaman falan yardıma ihtiyacın olursa canım hiç çekinmeyin. Kalacak yere varasıya kadar her konuda yardım edilir yani sıkıntı yapmayın

Ayy doğru seninki Kütahya'daydı da İzmir'e gelecekti demi. Ezgi gidicem gidicem diyip duruyordu yaa o bilinç altıma yerleşmiş benim, Her Ankara'ya gideni askeriye sanıyorum

senın bılınc altında ki beni yerim ya ben sorunluyum hepinizin bilinç altına yerleşebilirim yazık sevgilime acıyom ya nası çekiyo beni allah sabr versin

Bizim kızları ilk mehtabın heycanı sarmış baksana, kavuşma patlaması yaşancak hastasonu

benımkıde kilo almış işte şapşal
cuma gitçem çift çarşı çıkçak bu ara onlarında denetlemeler olcagından cok yogunlar gunde 1 kere zor konusur olduk valla bızde gecmıs olsun evet ya 1 2 saate halledersınız randevu alıp zaten gıdın ozele en azından bakarlar duzgunce

ben ama kac yasından berı yaptırıyom en son saygını yazdırdım bı ona ızın verdı zaten kendı adı ya suprız yaptım yanı gerce ama kızmadı yanı dahada yaptırmam ay fenalık geldı dovmeden

senın bılınc altında ki beni yerim ya ben sorunluyum hepinizin bilinç altına yerleşebilirim yazık sevgilime acıyom ya nası çekiyo beni allah sabr versin

Yee canım yee Aaa niye öyle diyosun bulmuş senin gibi kızı kaçırıp da ne yapacak yaa, adamın ömrünü uzatırsın valla sen

Yok kurban bayramı sebebiyle 4 gün kesik yiyen bir acemiliğimiz var bizim 56 gün. Evci iznine geliyor 2 günlüğüne yemin töreninden sonra

aa e supermıs olsun aman 2 gun 2 gundur aman ayy herkes kavusuyo ne guzel olduk bu araaaa

Bizim kızları ilk mehtabın heycanı sarmış baksana, kavuşma patlaması yaşancak hastasonu

valla bak sen gıttın geldın sımdı bız falan derken herkes bu ara gorusuyo ne guzel oldu topıkte bayram havaları oh oh

Aynen canım olacak iş değil yoksa ki zaten bizimkinin özelden başka şansı yok yani reşit olduğu ve okulu yarıda bıraktığı için devlet onu reddetmiş durumda, bakılamıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…