• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

askerın napıyo bakıyımmmmm nasıl keyfınız falan konusyomusunuzz :72::72::1:

Dün hem sabah hem akşam konuşabildik kısa kısa da olsa. Cuma günü yemin töreni olduğundan çalışmalar sıklaşmış hepten. Gribi geçmiş birazcık, sesi de daha iyiydi zaten ama gözü hala aynı duruyormuş :43: Gelince cuma günü özele gidicem olmayacak böyle diyo. Moral falan iyi gibi ama bir hastalıktan kurtulamadı işte canını yediğim :43: Cuma günü de iki günlüğüne İzmir'de bu arada hasret gidericez :32:

Seninki nasıl ?

Son düzenleme:
Ayy geldim ya biletimi de aldim pazar gunu yarimlee gezip tozcammm gecesinde ikimizde yolcuuu

Buralardayiz bugun :-D ama ben simdi gidiyorum Angaranin bağlarına bilet almayaaa ;)

ayt bende aldım bankadan sonra bılet cuma aksamı 23.00 angaranın baglarııııııııııııııııııııdaaaaa buklum buklum yolları hahaha ay benım basıma gunes gectı kesın ya :9::9::9:

:D ben geldımmmmmm gelır kızlar nılay hazal falan yok suanda sankiiii :9:

Kulaklarım çınladıııı geldimmm :1:

kızz okadar dövmeyi sen ne ara yaptırdın :1: bende bitane yaptırdım askerim gitmeden bi hafta önce haziranın ilk haftası falandı. o gelince birlikte yaptırcaz bitane daha :16:

Ayy geldim ya biletimi de aldim pazar gunu yarimlee gezip tozcammm gecesinde ikimizde yolcuuu

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Bu arada İzmir'e geçince askerin, gelme gitme işlerine başladığın zaman falan yardıma ihtiyacın olursa canım hiç çekinmeyin. Kalacak yere varasıya kadar her konuda yardım edilir yani sıkıntı yapmayın :9:

Ayy doğru seninki Kütahya'daydı da İzmir'e gelecekti demi. Ezgi gidicem gidicem diyip duruyordu yaa o bilinç altıma yerleşmiş benim, Her Ankara'ya gideni askeriye sanıyorum :9:

senın bılınc altında ki beni yerim ya :9::9::9: ben sorunluyum hepinizin bilinç altına yerleşebilirim yazık sevgilime acıyom ya nası çekiyo beni allah sabr versin :nazar::nazar::72::72::9::52:

Dün hem sabah hem akşam konuşabildik kısa kısa da olsa. Cuma günü yemin töreni olduğundan çalışmalar sıklaşmış hepten. Gribi geçmiş birazcık, sesi de daha iyiydi zaten ama gözü hala aynı duruyormuş :43: Gelince cuma günü özele gidicem olmayacak böyle diyo. Moral falan iyi gibi ama bir hastalıktan kurtulamadı işte canını yediğim :43: Cuma günü de iki günlüğüne İzmir'de bu arada hasret gidericez :32:

Seninki nasıl ?

Bizim kızları ilk mehtabın heycanı sarmış baksana, kavuşma patlaması yaşancak hastasonu :52: :52:

Seninki nasıl ?

benımkıde kilo almış işte şapşal :1:
cuma gitçem çift çarşı çıkçak bu ara onlarında denetlemeler olcagından cok yogunlar gunde 1 kere zor konusur olduk valla bızde gecmıs olsun evet ya 1 2 saate halledersınız randevu alıp zaten gıdın ozele en azından bakarlar duzgunce

Kulaklarım çınladıııı geldimmm :1:

kızz okadar dövmeyi sen ne ara yaptırdın :1: bende bitane yaptırdım askerim gitmeden bi hafta önce haziranın ilk haftası falandı. o gelince birlikte yaptırcaz bitane daha :16:

ben ama kac yasından berı yaptırıyom en son saygını yazdırdım bı ona ızın verdı zaten kendı adı ya :9::9: suprız yaptım yanı gerce ama kızmadı yanı dahada yaptırmam ay fenalık geldı dovmeden :9:

senın bılınc altında ki beni yerim ya :9::9::9: ben sorunluyum hepinizin bilinç altına yerleşebilirim yazık sevgilime acıyom ya nası çekiyo beni allah sabr versin :nazar::nazar::72::72::9::52:

Yee canım yee :9: Aaa niye öyle diyosun bulmuş senin gibi kızı kaçırıp da ne yapacak yaa, adamın ömrünü uzatırsın valla sen :nazar::9:

Yok kurban bayramı sebebiyle 4 gün kesik yiyen bir acemiliğimiz var bizim 56 gün. Evci iznine geliyor 2 günlüğüne yemin töreninden sonra

aa e supermıs olsun aman 2 gun 2 gundur aman ayy herkes kavusuyo ne guzel olduk bu araaaa :52:

benımkıde kilo almış işte şapşal :1:
cuma gitçem çift çarşı çıkçak bu ara onlarında denetlemeler olcagından cok yogunlar gunde 1 kere zor konusur olduk valla bızde gecmıs olsun evet ya 1 2 saate halledersınız randevu alıp zaten gıdın ozele en azından bakarlar duzgunce

Aynen canım olacak iş değil yoksa ki zaten bizimkinin özelden başka şansı yok yani reşit olduğu ve okulu yarıda bıraktığı için devlet onu reddetmiş durumda, bakılamıyoo :52:

Back