93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Yaa zaman ne gösteriri bilmiyorum ama hemen çocuk istemiyoruz. Biraz evliliğin tadını çıkaralım diyoruz ama sonrada yaş 30 oldu diyoruz.

yaaaa kesınlıkle katılıyorum cocuk yapınca bıseyler ölcek yanı yaparsın genede ama eskısı kadar gezıp tozup eglenemıceksın sonucta sorumlulugun olcak falan en azından 1 2 sene yapmayın 30 olsun nolcak senın esınle hayatını yasaman dha onemlı

işte anlatamıyosun onaaa ama izin kullanmazsa 25 gün düşüyo şuanki şafaktanda ben ikna ederim onu kullandırtırım tehdit etcem bak ben gelirim diye

hahaha ya tamam dusuyoda zaten 460 olarak gıdıyosun askere kafanda 460 yapmak var yanı gerek yok ondan cok o kadar sıkıstırmasına ...

Allaha sukur bugundee bittiiiii sayilir ♡ Atsin safakcıklarrr ohh :-D

eskıden 12de tam safaklar degısıyodu sıtede artık o olmuyo ama cok mutsuzum bu konuda ondan yazmıyom trıp atıyorum
kafaları yedım artık sevgılım yanımda yok dıye siteye trip atıyorum atcak ınsan kalmadı napıyooon bakıyım sen yazmıs kacmıs oyle hemencıcık

Yok kuzum ya burdayim bennn :)
Haha siteye trip atmak he iyimis napalim bir muddet daha boyle gidicek :-D Napiyim canim ya ayni anda 3 is yurutuyorum:) Kahve iciyorum, maça bakıyorum, benimkiyle olan videolara bakiyorum :-D Ne zaman atiyoki sitede safaklar? Oh oh gitti ben bugunden itibaren saymicam sen demistin ya 30 30 Zaten Pazar Ankara yolcusuyum 30u orda gecircem okulda hopp safak 300lere dusucek hihihi :-D ♥ Sen napiyosun bakalim yazip yazip kaçma bak :-D

hahaha ayy supermıs aynen bende ıyıyım ıste safak dusurmece napalımmm :) ankaraya gün sayıyorum evet bebegım daha kolay aynen hop 300 olursun hem kafan dagılır sımdı ankrada senınde okul bılmemne derken bırazzz afıyet olsunnn cok ızleyıp bakma oyle seylere ben arrtık cok muzık bıle dınlemıyorum pıskolojımı etkılıyor cunku gerce duvar resımlerle kaplı pc masaustu bılmemne ama cok detaya ınmemeye calısıyorum dırek ıcım burkuluyor cunku ondan cok fazla oyle yapma kafanı dagıt cogunlukla :)

Aa seninde az kaldi kac gun kalicaksin :)) insallah ya kafa dagitmadan olmuyor gercekten :)

Canim seninkininde acemilik 70di dimi ? Hic gormeye gitmismiydin bu surecte ?

evet canım e tabı gıttım zaten yemın torenınden sonra carsıları baslıyo gıdıyordum o da carsıya falanda cıkıyodu yemınden once 2 kere gıttım yemınden sonra her hafta hemen hemen gıttım belkı kotu bıyere cıkar eder gıdemem goremem dıye bol bo gıdıyım dedım ankara cıktıgını ogrenınce ama 2 haftaya attık 2 kere falanda 2 hafta arayla gıttım sonra o geldı sımdıde 2 hafta arayla gıdıyorum sureklı

Kızlar dua edinnn Askerleri Hataya gönderiyolarmış gidenlerde sağ salim gidip gelsinler ...

Son düzenleme:
Ee supermiss yaa :))

Kızlar dua edinnn Askerleri Hataya gönderiyolarmış gidenlerde sağ salim gidip gelsinler ...

canım ankaraya sıra gelene kadar cok yerden gıder sen oyle kotu olma.. ama umarım gıtmıyordur ve ıptal olur boyle bısey... bakalım zaman gosterıcek..

hahaha ay guldurdun 1 yılcık dıyo işte bu kızı özlemişim yaaaaaaaaaaaaa karamsar karamsar ne olmuştun öyleeeeeeee

arada bi yokluyolar bebeğm de bu beni 1 ay götürür 1 ay sonra yine burda yas tutcaz tamam mı Bu hatay davası ne bu aradaa bi suriye oluyor bi hatay oluyo anlamıyorum hiç bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…