93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

arada bi yokluyolar bebeğm de bu beni 1 ay götürür 1 ay sonra yine burda yas tutcaz tamam mı Bu hatay davası ne bu aradaa bi suriye oluyor bi hatay oluyo anlamıyorum hiç bişey

bende pek bılmıyorum var bıseyler ama tam net bısey degıl dıye bılıyordumda begum gonderıyolar dedı bılmıyorum canım

evet arada bendede oldugundan arada yas topiği haline geliyoruz e normal normal o kadarcık olur

Hayrlısı diyelim ozaman canım. Normal tabii yas tutmasak anarmllik olurdu Neyse şafak saymaya devamm

sende gıdıp gelırsın :) 70 dımı senın dusunuyomusun acemılıkte gıtmeyııı
70 benimde :) Ekimde gitmeyi dusunuyorum Kutahyaya bende, bi aksilik cikarda gidemezsem Aralikta giderim Izmire buyuk ihtimal arada vize finaller falan olcak cunku
:-/ En rahat ekim ve aralik aylari benim icin, devamsizlik sorunu olmasaaaa giderdim yanina donmezdim bidahaaa hahaha :))

hahaha ay aynen yaaa benımde arada kacıp yerlesesım gelıyorrrr

Hayrlısı diyelim ozaman canım. Normal tabii yas tutmasak anarmllik olurdu Neyse şafak saymaya devamm

hahaha atsın safakkkkkkkkklarrrrrrr aytttttttttttttttttttttttttttttt hadı beeeeeeeeeeee bıtsın beeeeeeeeeeeee

ayy ezgi millet gol oldu diye sevinir biz şafak atcak diye seviniyoruz ahaha asker sevgilisii olmak böyle bişeyy işteee

kızım bız normal degılız artık hahahah bak safak attı evde bagrıyorum hahahhah

Düşünsene askerlik bitti yarın gelceklerrr ayy seni düşünemiyorum şafak attı diye evde bağırınıyon yarın gelcek olsa napcaaannn acabaaaa

ohoooooooooooooooooo ay suan dusunemedım ya o anı kesın bayılır kalırım gece hastaneye gelır saygın sabah heyecandan

Evet canım kesinlikle bide ayrı şehirlerde olduğum için çok özlem çektik o yüzden evliliğin tadı çıkaralım ayrı geçiridiğimiz günlerin acıısını çıkaralım diyoruz ama sonrada düşünüce rabbim çocuk nasip ederse(inşallahhhhhhh) aramızda çok yaş farkı olacak diyoruz .

ayyy hahaha super yapmıssın aferınnnn valla zehır kupum benım

Napıyım yawrum ya her ihtimali denemek lazımdı benimki tuttu çok şükür komando falan olmadı şimdi allahıma şükürler olsun rahatıda iyi okadar dua ettimki bilemezsin hayırlısı neyse o olsun diye....

Amin cnm hepimizin hakkında askerlerimiz hakında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…