arada bi yokluyolar bebeğm de bu beni 1 ay götürür 1 ay sonra yine burda yas tutcaz tamam mıBu hatay davası ne bu aradaa bi suriye oluyor bi hatay oluyo anlamıyorum hiç bişey
bende pek bılmıyorum var bıseyler ama tam net bısey degıl dıye bılıyordumda begum gonderıyolar dedı bılmıyorum canım
evet arada bendede oldugundan arada yas topiği haline geliyoruz e normal normal o kadarcık olur
70 benimde :) Ekimde gitmeyi dusunuyorum Kutahyaya bende, bi aksilik cikarda gidemezsem Aralikta giderim Izmire buyuk ihtimal arada vize finaller falan olcak cunkusende gıdıp gelırsın :) 70 dımı senın dusunuyomusun acemılıkte gıtmeyııı
70 benimde :) Ekimde gitmeyi dusunuyorum Kutahyaya bende, bi aksilik cikarda gidemezsem Aralikta giderim Izmire buyuk ihtimal arada vize finaller falan olcak cunku
:-/ En rahat ekim ve aralik aylari benim icin, devamsizlik sorunu olmasaaaa giderdim yanina donmezdim bidahaaa hahaha:))
Hayrlısı diyelim ozaman canım. Normal tabii yas tutmasak anarmllik olurduNeyse şafak saymaya devamm
hahaha atsın safakkkkkkkkklarrrrrrr aytttttttttttttttttttttttttttttt hadı beeeeeeeeeeee bıtsın beeeeeeeeeeeee
canım ankaraya sıra gelene kadar cok yerden gıder sen oyle kotu olma.. ama umarım gıtmıyordur ve ıptal olur boyle bısey... bakalım zaman gosterıcek..
ayy ezgi millet gol oldu diye sevinir biz şafak atcak diye seviniyoruz ahaha asker sevgilisii olmak böyle bişeyy işteee
Canım Ankradan da gönderilmiş valla medya yer vermiyo ama her yerden sevkiyat var
kızım bız normal degılız artık hahahah bak safak attı evde bagrıyorum hahahhah
Düşünsene askerlik bitti yarın gelceklerrr ayy seni düşünemiyorum şafak attı diye evde bağırınıyon yarın gelcek olsa napcaaannn acabaaaa
ohoooooooooooooooooo ay suan dusunemedım ya o anı kesın bayılır kalırım gece hastaneye gelır saygın sabahheyecandan
ahh ahh o günleride görcezz mi bakalııımmmmmm
yaaaa kesınlıkle katılıyorum cocuk yapınca bıseyler ölcek yanı yaparsın genede ama eskısı kadar gezıp tozup eglenemıceksın sonucta sorumlulugun olcak falan en azından 1 2 sene yapmayın 30 olsun nolcak senın esınle hayatını yasaman dha onemlı
Yaa zaman ne gösteriri bilmiyorum ama hemen çocuk istemiyoruz. Biraz evliliğin tadını çıkaralım diyoruz ama sonrada yaş 30 oldu diyoruz.
ayyy hahaha super yapmıssın aferınnnn valla zehır kupum benım
Allah gönlüne göre versin inşallah yawrum
Napıyım yawrum ya her ihtimali denemek lazımdı benimki tuttu çok şükür komando falan olmadı şimdi allahıma şükürler olsun rahatıda iyi okadar dua ettimki bilemezsin hayırlısı neyse o olsun diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?