93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

canım yakın korumaların dedıgıne gore 12 ay zaten ımzalanmıs yururluge gırme gırmeme olayı suan bellı degıl cunku 12 ye dusunce chp 9 ıstedıgınden olay olcak gene dıye bırakabılırlerms bakalım ıns duser ya

Günaydın kızlar napıyosunuz askerleriniz nasıl??

yaaa sen anlatcakmısınn nasıl gecıp naptıgınızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı bosver bızı askerlerı senı anlattttt

Allahım inşallah girer oda işte şu meclisin tatilinin bitmesina bağlı bide bakarsın chp nin 9 ay istemesinde ortak karar alırlar ve 9 ayı kabul ederler :) Allah'ım duy sesimizi inşallahhhhhh şu askerlik düşer...

ayy dimiiii süper olurduuu hehe :) ya ben senin adını unuttum nerden oldugunu falan :/

valla sevdiği ne varsa koydum kek börek falan da yaptım polar üst koydum dediğin gibi çok soğukmuş ya bu kışı atlatınca ama tamam bi daha ki kış sıcak evlerde olcaklar Allahın izniyle ...
Bide bizimki habire hasta oluo ya orda normalde bu kadar hasta olduğunu bilmem onun ben bide dışarda nöbet falan tutsa gözünü açamıcak heralde

baklıımm inşallah olur

Biliyorum canım ama işte uzak olunca bi umutsuzluk oluyo insanın içinde sonunu bilsende karamsarlığa kapılıyosun. aynenn 3 ay bile bizim için çok büyük bişi inşallah düşer..

Biliyorum canım ama işte uzak olunca bi umutsuzluk oluyo insanın içinde sonunu bilsende karamsarlığa kapılıyosun. aynenn 3 ay bile bizim için çok büyük bişi inşallah düşer..

Evet canım o duyguda ister istemez oluyor. Şimdi ben 3 günü onunla geçirecem ya daha yanına gitmeden ondan ayrılmanın üzüntüsü kaplıyor. İnşallah düşer

ay cıdden ıyı kı cavus valla nobet tutsalar gerce o sabaha karsı dolasması getır goturde bıle kapıyodur şifayı... ıyı yapmısın ohhh yesınler orda bol bol :):)

Tünaydın canım çalışmaya devam sen napıyon. Askerim iyi şükür dün sesi çok güzel geliyordu yarım saat konuştuk :)

Bağarma kızzz anlatıyom çatlama
Biz şimdi sabah 8,30 gibi izmir otogardaydık.sonra servise bindik 9,15 te falan Şirinyerde olduk.Ermanda 9,30-10 gibi çıkıcaktı. Ablası gelicekti onu çıkarmaya. Benim gittğimi kimse bilmediği için Ermanın en yakın arkadaşı gidicek diye biliyordu onun ailesi ablası falan. Neyse arkadaşı gitti nizamiyenin kapısına bende en yakın arkadaşımla bi cafede bekledim.Ablası almış çıkarmış ermanı sonra gitmiş.Oda arkadaşıyla bizim olduğumuz kafeye geldi orda böyle bi sarıldıkkkk bi sarıldıkkkk Neyse sonra Alsancağa gittik dolaştık baya karşıyakada arkadaşım vardı orda kalcaktık eşyalarımızı bıraktık olayı bütün gün gezdik Kemeraltı, alsancak konak, karşıyaka falan 2 gün ayaklarım ağırdı resmen Pazar sabah kahvaltıdan sonra saat 2-3 gibi Şirinyere döndük ermanın birlikte işi vardı onu hallettik orda dolaştık Forbes mi neymiş o caddade gezdik oturduk yemek yedik.Bütün gün el ele, sarıla sarıla dolaştık.Bi dk bile susmadım çok konuştum onun yanında anlatıcak çok şey birikmiş 1,5 görüşmemiştik.Güzeldi yaaa Gözlerimin içine bakarak öptü bana sarıldı falan saat 5,30 gibi kalktık Erman teslim olcaktı işte o an çok zordu.Arkadaşlarımızla vedalaştı en son karşıma geçti ben ağlamaya başladım tutamadım kendimi.Sarıldı, ağlama bak geldin gördün rahatım, seninde için rahat etsin bir sıkıntım yok, Seni çok seviyorum kendine dikkat diyip alnımdan öptü son kez sarıldık ve gitti
Anlatırken bile ağladım şimdi offf offf

Öyle işte bebişim genel anlamda çok güzeldi 2gün bize çok iyi geldi.Vedalaşmak çok zor oldu ama onu orda bırakıp dönmek tuhaf geldi

ayyyy cok guzelll evet o veda anı cok koyuyor ne yazık kı ıgrenc bısey bılıyorum o duyguyu .. evet oh ıyı gezmıssınız bayaaa ksk alsancak falan hehehe evet forbes yakın zaten onun natoyada ay canım yaaaa olsun bak uzulcen 1 2 gun alıstın yanında olup gormeye ama 1 2 gun sonra o da uzulcek gıttın dıye sonrasında ıyıkı gorusmusuz uzulsekte degdı yanı o uzulmeye gormek ıyı geldı baya dıceksınız ona sımdı nasıl moral olmustur bu haftası jet hızıyla gecer boyle mutlu mutlu senle guzel gecırdıgı ıcın hafta sonunu.. ogrendın artık gelırsın arada hahaha

Ahhh bebeğim yaa annemler izin verirse giderim günü birlik bile olsa ama Erman istemiyo günübirlik yorgunluk olucak falan diyo.Neyse azcık zaman geçsinde bakıcam kısmet gelirim belki yine.Belki oda izin falan alır.Hep kullanmicam falan diyordu ama dayanamazsak yapıcak bişey yok Benim kasımda 1senem doluyo yıllık izine çıkabilirim, izin kullanırsanda kasımdan sonra kullan bende izne çıkarım bir hafta adam gibi görüşürüz dedim bakalım artık. Çok iyi geldi Ezgicim ya gerçekten zaten amcanın vefatı falan morali bozuktu ben en yakın arkadaşlarımız falan çok eğlendik.Ermanda çok mutlu oldu habire teşekkür ett iyiki geldiniz falan dedi kıyamam ya Kurban olurum ben ona yaa

Perşembe akşamı bende yarimin ASKERİMİN yanına gidiyorum canım İzmire . İnanki anlatırken gözlerim doldu benimde bizde inşallah böyle dolu dolu 2 gün geçiririz. Ama bizim yanımızda benim ve onun ailesi olacak . Onlarda heralde anlayışla karşılar bizi kaçmayı planlıyoruz. :)
Beni daha görmeden ayrılık sardı önce şunu şunu yaparız diyoruz sonrada şu saatte ayrılırız dedik mi orda susup kalıyoruz :S

Anlayışla karşılarlar yawrum merak etmeyin siz kaçın 2günün tadını çıkartın inşallah çok güzel geçer sizinde
Ayrılık anı çok zor benim aklıma geldikçe hala ağlıyorum ama gerçekten iyiki gitmişim görmüşüm diyorum.Şimdi sen bunları düşünme birlikteyken tadını çıkart

haha yazarken bıle ask doluyo dımı ınsan gorup gelınce boyle ıcın ıcıne sıgmıyo cok ıyı bılıyorum o duygularııııı ahh :):) alırsın aldıkca gıderısın zaten o evci cıkıyo daha ne günü birlik yorucu oluyor evet haklı ama insan dayanamıyo ben valla günü birlikte olsa gidiyordum dayanamayıp evet bak kasımda ızın alırsan o da kullanırsa cok cok guzel olur ayyy :):)

İnşallah canım yaaa. Çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm askerimi. Ben o ayrılık anlarını çok yaşadım canıım arkasından çok defa el salladım :'(

Sen ankaradan gitmiştin demi canım .

hepınız ızmıremı gelıyosunuzz ayy bende cuma ankara yolları bu haftalar herkes demek kı boyle bı ozlem sardı kosuyoruz sevdıklerımıze cok guzeeeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…