hehe ay valla oyle oldu cok guzell masallahhh diyelimmm![]()
Maşallah canım Ankara -İzmir arası 9 saat demi hangi firma ile yolculuk yapacasınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe ay valla oyle oldu cok guzell masallahhh diyelimmm![]()
İnşallah canım yaaa. Çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm askerimi. Ben o ayrılık anlarını çok yaşadım canıım arkasından çok defa el salladım :'(
Sen ankaradan gitmiştin demi canım .
haha yazarken bıle ask doluyo dımı ınsan gorup gelınce boyle ıcın ıcıne sıgmıyo cok ıyı bılıyorum o duygularııııı ahh :):) alırsın aldıkca gıderısın zaten o evci cıkıyo daha ne günü birlik yorucu oluyor evet haklı ama insan dayanamıyo ben valla günü birlikte olsa gidiyordum dayanamayıp evet bak kasımda ızın alırsan o da kullanırsa cok cok guzel olur ayyy :):)![]()
hepınız ızmıremı gelıyosunuzz ayybende cuma ankara yolları bu haftalar herkes demek kı boyle bı ozlem sardı kosuyoruz sevdıklerımıze cok guzeeeel
![]()
kızım tut ankaradan bi ev rahatla yaher hafta ordasın zaten otobüs firmalarıyla kanka oldun
![]()
![]()
hisse ortaklıgı teklıf etcem yemın ederım verdıgım paralarla otellere otobuslere hisse alırdım![]()
Yok tatlım ben istanbulda yaşıyorum.Bende alışkınım aslında ayrılığa üniversitede farklı şehirlerdeydik ama sonuçta askerlik çok farklı ya ha diyince konuşamıyosun falan(
Aynen yaa böle aklıma falan geldikçe sırıtıyom kendi kendime![]()
Ankaradaki yarenler evlerinden bir oda kiralasınlar sana bebiş gittikçe rahatla takılırsın bu iş böyle gitmez batarsın walalhi yakında![]()
Maşallah canım Ankara -İzmir arası 9 saat demi hangi firma ile yolculuk yapacasınız?
saygınla artık oyuncak gıbı dusunuyoruz sey dıyo bak sımdı
"Aşkım bunu iş gibi düşün iş yüzünden ankaradayım haftada 1 gün tatilim var bazen ( çift çarşısında ) 2 gün oluyor sen beni görmeye geliyorsun 1 sene burda olcam sonra evime döncem "hahaha
böyle falan kararlaştırdık artık daha piskoloji rahatlatıcı şeyler falan bulmaya çalışıyoruz yani hele o telefonlar dinleniyorsa bizim cidden sorunlarımız olduğunu düşünmeleri çok normal![]()
evet zaten bı bılet hesaplaması yaptık 1mılyardan fazla bılet parası verılmıs . bı de oteller var en az 150 200 de oraya gıdıyo bu askerlık bıze cok pahalıya patladı gercektende ev alırdık 1.5sene bu paralarla![]()
Anammm sizde bizim gibi çatlak çıktınız iyimiyok yokkk wallahi normal değiliz
aynı şey bizde konuştuk ama sıkıntı şu, ben dedim iyi güzel çalışıyonda para yok ortada onu napçaz
orda koptuk beleşe amele gibi
![]()
![]()
aynen oyleeee saka gıbı yaa cok ucuza gıdıyolar hahahaha![]()
İzmirdede çok pahalıymış evler şöyle bi baktım fiyatlarada.Bizde istiyoruz istanbulda evlenmeden ev almak ama 5kuruş yok neyle alcaksak![]()
dua ediyom düğün kalabalık olsunda çok para takılsın
![]()
![]()
Oğlum olursa göndermicem askere falan ya bu ne böle babasını bekle oğluna bekle, ömrüm geçti
Ermana diyorum aşkım ilk sevgili olduğumuzda 17-18 yaşındaydım daha, şimdi 24e girdim yaşlandık. İnşallah 30a kadar evleniriz falan dedim. Hatun zaten evlenemezsek seni hastanelerden toplarım kuşun kanadından yel alıyon habire hasta oluyon diyo![]()
canım kredı falan cekersınız en kotusu ızmırde nerde baktınız en az 90 dan baslayan bulursunuz ama guzel bulamazsınız oylede ıcını falan yaptırmanız gerekır yanı ... ızmırde 2+1 en uygunlar bıle mevkıden seyden 120 falan ev olayı guzel aslında yanı sey yapılabılır bence dusunuyorsanız kıracı olarak gırıp kıra odemektense kredı ceker kira gibi kredi ödenir ama en azından sizin kendi evinizi ödüyor oluyorsunuz daha mantıklı :)
hahahahahay allahım yaaa bende oyle cok sakarım bende saygından ondan sureklı aşkım ölcen kalcan korkuyorum nolur bısey yapma ya sen hareket etme cok mumkunse ben gelene kadr diyo
kırıyorum döküyorum kaç kere kendimi yaraladım hastanelik oldum falan ondan korkuyor çok
ay bencede ya bende direk yurtdışına gönderirim ben saygınıda gönderme taraftarı değildim bana kalsa yurtdışına gitseydide kaçsaydı yani bende giderdim zaten okul olayına çok iyi olurdu mesela teyzem kesinlikle gondermem ben dedi kuzenım amerıkada ve vatandaslık alıcak bı sure sonra orda falan gelır paralı yapar falan kurtulur zaten ay artık turkıyede hayır mı kaldıda bı de koruyorlar ... aman artık gectı gerce cok konustum o donemde az kalmıstı dıye gıtmek zorundaydı .. olan oldu kader boyleymıs :)
ya tabiki öyle yawrum ama istanbulda benim oturduğum yerde en dandik 1+1 veya 2+1 onlarda bahçe katları 100-130 arası. balkonlu olanlar 180, dublexler 250-350 arası düşün yani. tabi 20-30 yıllık binalarda var 90-100 falan ama onlarda deprem öncesi olduğu için güvenemiyor insan.ve benim oturduğum yerde öle taksim, bebek falan değil normal bir semt. İstanbul acayip pahalı artık toki falanda heryere girdiği için fiyatlar uçtu. Allah yardım etsin hepimizin gönlüne göre versin inşallah![]()
neyse bize ders olsun erkek çocuğumuz olursa postalicaz hemencik yurt dışınaŞu bedelli olayında 30 yaş sınırı olmasaydı yemin ederim paşa paşa çekip öderdik
![]()
Sohbetiniiiiiiiizzzz bol olsuuunnn kızlarrrrrrrrrrrrrr![]()