93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

bende nefret edıyorum sen en azından aılenın yanındasın sevdıgın ınsanlar aılen vs ben suanda bombos evde onu beklıyorum onunla fotograflarımın oldugu anılarımın oldugu tsortlerı kokusu oldugu yastıgı yatagında .. bu emın ol daha cok can yakıcı ..
senı bu yuzden cok ıyı anladıgımı dusunuyorum .. gecıcek oylede boylede gecıcek gecıyor baksana suraya aylara dusuyorsun..
kafanı dagıt hava al cık bıraz bence gez . bı arkadasını cagır konus et iç bılmıyorum ama agla konus ve rahatla . sadece bu sekılde bıraz daha rahatlarsın

başka çarem yok zaten sanırım off tek isteğim zaman bian önce geçsin ve bitsin bu işkence artık

Yaa bu savaş haberleri

bebegımmm haklısın bu savas o bu su olaylarında kafanı takmakta ama suanda degıl yanı henuz erken ve soyle bısey var askerler kendı aralarında konustukları seyler bı yayılıyor kı sorma.. ondan komutanı bılmemne ustlerden bısey cıkmadıkca kı daha acemıdeee bsey olmaz bunları sey yapmayın sımdıden kendınızeeee kıyamam sıze

Valla sabhtan akşama kadar yattım ne yemek yiyebildim ne baska bişey paketler bitiyo anca. Sen naptın tatlım nasılsın ?

yaaaa oyle olma bende camasır yıkadım bıseyler yaptım falan oyle evde fılm falan ızlıyorum sureklı zaman gecsın dıye anca konustum asaat 7 de saygınlada o da ıyıymıs falan yorulmustu cok oyle yanı öyle böyle gecırıyorum gunleriii

hadi beee bu akşamında sonlarındayız atçak şafaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyyy

kızlarr regl agrıları için minipad almaya karar verdim ama acaba işe yarar mı ki ??? akıl verin plsss

amaan hiiçççç kalkıp iş yapasım gelmiyo çok uyusuğum bebeğim sormaa bide kafamda tuhaf tuhaf sorular oluşuyo sinir oluyorum kendime. siz nasıl rahat konuşabiliyomusunuz rahat mı askerliği nasıl gidiyor

amaan hiiçççç kalkıp iş yapasım gelmiyo çok uyusuğum bebeğim sormaa bide kafamda tuhaf tuhaf sorular oluşuyo sinir oluyorum kendime. siz nasıl rahat konuşabiliyomusunuz rahat mı askerliği nasıl gidiyor

yanı kosusturuyo sımdı bu hafta cavusluk şeyi varmış yani tamamen çavuş oluyo artık bişey dedide unuttum işte tören gibi bişeyler varmış . öyle yani yoruluyor tabi 8 saat nöbet tutuyo uykusuz kaldıgından bagrınıyor bıraz ama napcaksın oylede boylede gecıcek yanı bebegım senın noluyo kafanda gene yaaaaaaaa neden boyle oldun sen bana akıl veren o kız nereye gıttı bakıyımmmm

8 saatte çokmuş kuzum ya benmki 2 saat 2 saat tutuyo 8 saat işkence gibi gelir insana. Ya pskoljim bozuldu sanırım daha yeni yeni dank ediyor yokluğu galiba. Gelince nasıl olcak soğuk mu oluruz eskisi gibi devam mı eder orda basına bişey gelirse ya kavga edersek ulaşamazsam falan filan of bende bilmiyorum ya iyiydim düne kadar işte dediğim gibi yeni yeni farkediyorum yokluğunu

ahh yapma oyle seyler gelınce neden kötü olsun ki daha çok özlem dolu olcak sevgi dolu uzun zamandır görüşmemiş dolu olcaksınız falan böyleee sana saygısı 10kat artmış olcak 15 ay hayatından ödün verdiğin için sonuçta zorunlu oldugun birşey değil bu onların ki zorunlu ama bu değil . bunların bilincinde olcak gelince hayatında önünden bi engel kalkmış olcak mutluluğunuza bi adım daha yaklaşmış olcaksınız delirdin mi neden öyle şeyler düşünüyorsun :) başına birşey gelmiycek merak etme sen iyi şeyler düşün ama onu rahatlat şimdi evet sıkılar biraz neden çünkü en son gelen en alt onlar ama zamanla bak şimdi altları gelcek falan rahatlıcaklar ondan sonra daha çok konuşunca falan rahatlıcaksın şimdilik biraz daha dişimizi sıkmamız gerekiyor sadece bu konuda en alt olduklarından çekiyorlar biraz. bi süre snra komutan vs derken zaten doguda bi de o sana ulaşım açısından rahatlar biraz daha . lütfen kötü şeyler düşünme bak böyle sen aklı başında ne istediğini ne olcağını bilen bi kızsın bu konuşmalarından herşeyden belli oluyor. böyle umutsuz vakalar gibi kendi kafanda kurup kendini üzmene gerek yok herşey senin elinde şuan güzel hayaller kurmakta kötüleride yeni dank etmedi yokluğu sen kötü şeyleri düşünmey başladığından kendinin ruhunu sıkıyorsun sadece

selam alt devreeemm napıyosunuz nasıl gidioo ?

eveeet bugun izmirin kurtuluşu oldugundan şuanda havai fişekleri izliyorum 15 dk sonrada atarlarsa şafağım attığından ötürü kutlama yapıyorum diye düşüncem son 15 begüşşşşşşşşşş çavuş oluyo sonunda bu hafta benimkide artık tamamen yani tören vs bişeyler olucakmış rütbesini verceklermiş tamamen artık senin ki nasıl sen nasılsın hiç yoksun ortalıklarda yada bize yazmıyonnnn

konuşmada filan sıkıntı yok hani arıyo mesaj atıyo 1 dakika bile olsun haber veriyo ama işte benmiki dediğin gibi kuruntu yapıyorm sanırım. Ama insan dşünüuyo biz hiç ayrı kalmadık çok uzun bi süre olucak bu ayrılık gelince nasıl olucak soğucak mı diye kuruntu yapıyorum işte. Öyle olmıcağınıda biliyorum aslında. Bide usta birliğine oraya gidiceğini hiç beklemiyodum şok olduk resmen. De bu işler belli olmuyo işte. Hayırlısı burasıymış diyoruz. 15 ayı sağ salimm atlatırsam her şey güzel olcak inşallah. Sağol canım çok teşekkr ederimm( Zaman çabucakk geçer inş bian önce gelirler . Bide şu askerlik düşsee çok güzel olcak . Yıllardır düşcek diyolar düşmüyo bakarsın bizim şansımıza düşer

Günaydın canım. Ben nişanlımla ayrı şehirlerde yaşıyorduk ayda 1-2 defa falan görüşürdük ama inanki yanyana gelince hiç soğukluk yaşamadım . Onu gördüğüm an özlemimin artmasının çok doğru olduğunu anlıyordum. Aynen dediğin gibi şu askerliği 12 ye bari düşürseler ne güzel olur 3 ay 3 aydır yani :) Ama bu durumda hiç sanmıyorum . Fakat hep dua ediyorum

Hayırlı olsun pırpırları törenle takıolar evet daha bi rahatlıcaksınız cnm benim en azından kış gelio nöbette bekleme sorunu olmıcak...Ben iyiyim cnm ya herkes aynısını dio ben siteye giriyorum da okuyorum daha çok yazmıyorum sık sık şafakta atıo saymıyorum sayınca hiç geçmio bi ara deli gibi sayıodum artık bıraktım =) bende işte gidemiyorum dün kargo yaptım gönderdim içinde bi ben yokum doldurdum öyle bu sefer içimde bi heycan oldu nedense hep gönderiodum ama

hahaha ne doldurdun öyleeee bende gidiyorumda anneleri kışlıklarını falan götürdü gitmesi gereken ne götürcem bilmiyorum şuan çok bişey yok gitçek zaten öyle ya bakalım.. çok soğumuş ama gerçekten artık

valla şunu söyleyebilirim saygınların cumhurbaşkanlığında oldugundan yakın korumalarla olan konuşmalarında aslında 15ten 12 ye olan imzalanmış fakat chp direk 9 a inmesini istediğinden çok ortada kalmış imzalanan giricekmi girmicek mi belli değilmiş yürürlüğe. yani baklaım yılbaşından sonra tam net belli olur zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…