- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
Haklsın canım ne kadar zorlansamda biticek sonunda güzel şeyler olucak biliyorum ama işte. Keşke diyorum yavaş yavaş alıştırsaydım kendimi :S her gün sabahtan akşama kadar birlikteydik her şeyi birlikte yapıyoduk ve şuan tam anlamıyla boşluktayım. Film izlerken bile onunla birlikte film izlediğimz zamanlar geliyo aklıma. Uf ne yapcağımı bilmiyorum ben ya . ne istediğimi bile bilmiyorum.Neyse dediğin gibi toparlanıcam bugüne kadar nasıl geldiysem öylede biter. Zaten öylede böylede bitcek oooooooooooooooof nefret ediyorum askerlikten !![]()
bende nefret edıyorum sen en azından aılenın yanındasın sevdıgın ınsanlar aılen vs ben suanda bombos evde onu beklıyorum onunla fotograflarımın oldugu anılarımın oldugu tsortlerı kokusu oldugu yastıgı yatagında .. bu emın ol daha cok can yakıcı ..
senı bu yuzden cok ıyı anladıgımı dusunuyorum .. gecıcek oylede boylede gecıcek gecıyor baksana suraya aylara dusuyorsun..
kafanı dagıt hava al cık bıraz bence gez . bı arkadasını cagır konus et iç bılmıyorum ama agla konus ve rahatla . sadece bu sekılde bıraz daha rahatlarsın