93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Önce rüyamda gördüm seni.Kalktığımda sen vardın aklımda.Yanımdaydın
Sanki seninle geçirecektim tüm günü...Bu sefer mutluluk verdi özlemin bana.Öğleye dogru acıtmaya başladı özlemin.Gülüşün aklıma gelmeye başladı..
Sonra camın önüne gittim bi sigara yaktım..Giderek beynimi kemirmeye başladı duygularımın karmaşıklığı
ve çaresizliğim midemi bulandırıyordu
Yanımda uyumanı,doya doya gözlerini seyretmeyi istiyordum ama yoktun işte
Bugün her şeyi seninle yapmak istedim.
Sonrada içimdeki yorgunluk ve küskünlük..
Şımarıklıktan nefret eden ben bugün seni şımartmak istedim..
Bugün en çok seni özledim ben
Bütün alışkanlıklarını,ne biliyim yürüyüşünü falan göresim geldi...
Bir dokunuşunu,bir bakışını.Bana kızışını bile çok özledim bugün. Gerçi her gün özlüyorum ama bugün bi farklıydı sanki. İlk defa bu kadar acıttı yokluğun.Seninle olmayı çok özledim bugün ben.

Of yaaa

Son düzenleme:

bebeğimmmm ne kadar güzel yazmışsın anlatmışsın duygularınıııı ... arada bı yogun gelen gunler oluyor ozlemın.. dayanamıcagını dusunuyorsun bazen cok uzun gelıyor ozlemı .. alısık degılız bu kadar ayrılıklara ozleme bundan kaynaklanıyor .. ne kadar alıssakta ozlem sonucta bazen agır bastıgı noktaları gelıyor ınsana.. gecıcek bu donemde ama sana gecen gun halimi biliyorsun tavsiye ederşm ki ağlıcaksan ağla bağır çağır ama içine atma . atınca çok kötü oluyor ben 4 aydır ıcımde tuttum herseyı hep . ve patlamam agır kotu gectı cok toparlanamıcam sandım .. ara ara boyle donemlerımız olucak bunlar askerınle atlatabılcegın seyler ama suan ona bunları soyledıgınde onun canı bın kat yanıcak.. bu yuzden boyle seylerı beraber atlatmaya calısıcaz .. bızle yakınlarınla..mutuda olsak mutsuzda şafak atıyor ..... gün sayıyoruz mutluluğumuza :)

Çok güzel anlatmışsın canım . Eminim ki şuan bende dahil olmak üzere burdaki bi çok arkadaşımız bu duygular içinde

Güzel bir haftasonundan sonra yine geldimmmm iyi haftalarr

ayyy bende gecen gun yazdım bu hafta sonuda cabuk gecsın sonrakı gecmesın dedım sonra yazdım yok nılay yanında bu haftada yavas gecsın haha sıra bende mı yanı bu haftada nasıldı anlat hemen nerelerı gezdınız ızmırdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naptınızzzzzzzzzzz

ay benim ki o nöbettenn o nöbete bi duyamadım sesini sevdiceğimin aaaaaaaaaaa ankaraya bomba atcam şimdi !! :84:

Bende hep içimde yaşıyorum canım ona belli etmiyim oda üzülmesin nsılsa geçicek biticek az kaldı diye avutuyodum kendimi. Dün gece ilk defa içim bu kadar çok acıdı ağlamaktan şişti gözlerim resmen sabaha karşı anca uyuyabildim toparladım bugün biraz da hala hasta gibi dolaşıyorum zorluğunu yeni yeni anlıyorum sanırım ilk kez bu kadar uzun zaman görüşmedik. Yinede allah başka acılar vermesin gelicek yani bu özlemlerin bi güzel sonu olucak tek avuntum bu şuanda. Hep birlikte atlatıcaz inşallah haklısın ağlasakt sızlasakta daha çok uzun süre var önümüzde..

Yaa bu savaş haberleri

Canım o konuda bişey diyemiyorum benim sevgilimde ağrı'da onlardanda gidicekmiş öyle demişti bana ama sonra gidilmicekmiş filan dedi belki benim morelimi düzeltmek için dedi ama bilemiyorum. Sen yinede içini ferah tut üzüntü üzüntü getirir o yüzden allahtan her zaman hayırlısını dile. Allaha emanet et . Çünkü üzülmemiz ağlamamız bişeyleri engellemiyor

Orası öyle canım bende hep aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum . İçim daralmaya başladımı hemen dua etmeye başlıyorum. Benimkine hazırlılı olun demişler Her zaman hayırlısı neyse o olsun diyorum ALLAHIM TÜM ASKERLERİMİZİ KORUSUN SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN İÇİNDE BENİM ASKERİMİDE DİYE DUA ediyorum

İçten edilen dua her zaman kabul olur hayatım. Zor bi süreç onlarada bizede. Elimizden gelen tek şey dualarımızı esirgememek ve onlara destek olmak. Dediğin gibi her zaman hayırlısı.

evet ahatırlıyorsundur bende daha 1 hafta olcak boyle patlama yasadım .. yanı tamam oyle boyle gecıyor ama ınsana zor gelıyor bazen cok fazla koyuyor.. aglayıp atmakla en ıyısını yaptın hayatım baska turlu kendıne gelemezdın.. onlarla her konusmamız ıyı guzel guc verıcı olmak zorunda cok guclu olmak zorundayız bu da bazen rol yapmaktan gecse bıle boyle.. hep ıyı oldugunu dusunmek zorunda hepımızınkı gıbı.. bazen bundan yorulabılıyoruz . ama suan yaptıgımız o kadar buyuk o kadar guzel bısey kı donduklerınde olcaklar ıcın o kadar ıyı kı .. dayanmamız gerekıyor sadece bıraz sabır.. toparlan en kısa surede sende bızıde askerınıde uzmee .. kafanı dagıtıcak bıseyler yap barı evde fılm ızle yemek yap falan bıseyler yap kı kafan dagılsın hayatım :)

Alışmaya çalışıyorum tatlım ama dün askerim bişeyler söyledi dünden beri çok kötü durumdayım. Askerimde aynı bu askerlik bizim psikolojimizi bozacak gibi.

hayatım ılk zamanlar daha yenı gıdıp alısıyorlar falan evet benımkıde bı ton sey anlatıyordu orasıyla ılgılı sonra ne bılıyım genel bıtmıcek gecmıcek dıye anlatıyodu dusunuyordu.. burda senın rolün cidden cok onemlı . ne kadar pıskolojın bozulsada aglamak ıstesende sesını duydugunda guclu olup ona geldıgınızde olcaklardan bıseylerden konusman lazım kafasını şafağa bişeye değil olumsuz herseyı her konustugunda sılmen gerekıyo kafasından bunu aılesı yapamaz asla bunu bı tek sen yapabılırsın.. cok zorlancaksın ılk basları atlatınca ama o da farkına varıcak durumunda ıste su donemınız onemlı.. bılyorum cok uzuluyor ınsan ama ona hep iyi konuşup iyi düşündürceksin.sen daha ıyı tanıyorsun huyunu suyunu bi şekilde kafasına sokcaksın iyi şeyleri öyle olsun ..

Haklsın canım ne kadar zorlansamda biticek sonunda güzel şeyler olucak biliyorum ama işte. Keşke diyorum yavaş yavaş alıştırsaydım kendimi :S her gün sabahtan akşama kadar birlikteydik her şeyi birlikte yapıyoduk ve şuan tam anlamıyla boşluktayım. Film izlerken bile onunla birlikte film izlediğimz zamanlar geliyo aklıma. Uf ne yapcağımı bilmiyorum ben ya . ne istediğimi bile bilmiyorum.Neyse dediğin gibi toparlanıcam bugüne kadar nasıl geldiysem öylede biter. Zaten öylede böylede bitcek oooooooooooooooof nefret ediyorum askerlikten !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…