ayyy suan bende yaptım nescafee ıcıyorum hahaha valla ne guzel olurdu yakında olsak hihihi bizimkilerde izin vermiyo bişeye zaten bari evde kendi kendimze eğlenirdik
Önce rüyamda gördüm seni.Kalktığımda sen vardın aklımda.Yanımdaydın
Sanki seninle geçirecektim tüm günü...Bu sefer mutluluk verdi özlemin bana.Öğleye dogru acıtmaya başladı özlemin.Gülüşün aklıma gelmeye başladı..
Sonra camın önüne gittim bi sigara yaktım..Giderek beynimi kemirmeye başladı duygularımın karmaşıklığı
ve çaresizliğim midemi bulandırıyordu
Yanımda uyumanı,doya doya gözlerini seyretmeyi istiyordum ama yoktun işte
Bugün her şeyi seninle yapmak istedim.
Sonrada içimdeki yorgunluk ve küskünlük..
Şımarıklıktan nefret eden ben bugün seni şımartmak istedim..
Bugün en çok seni özledim ben
Bütün alışkanlıklarını,ne biliyim yürüyüşünü falan göresim geldi...
Bir dokunuşunu,bir bakışını.Bana kızışını bile çok özledim bugün. Gerçi her gün özlüyorum ama bugün bi farklıydı sanki. İlk defa bu kadar acıttı yokluğun.Seninle olmayı çok özledim bugün ben.
Of yaaa
Önce rüyamda gördüm seni.Kalktığımda sen vardın aklımda.Yanımdaydın
Sanki seninle geçirecektim tüm günü...Bu sefer mutluluk verdi özlemin bana.Öğleye dogru acıtmaya başladı özlemin.Gülüşün aklıma gelmeye başladı..
Sonra camın önüne gittim bi sigara yaktım..Giderek beynimi kemirmeye başladı duygularımın karmaşıklığı
ve çaresizliğim midemi bulandırıyordu
Yanımda uyumanı,doya doya gözlerini seyretmeyi istiyordum ama yoktun işte
Bugün her şeyi seninle yapmak istedim.
Sonrada içimdeki yorgunluk ve küskünlük..
Şımarıklıktan nefret eden ben bugün seni şımartmak istedim..
Bugün en çok seni özledim ben
Bütün alışkanlıklarını,ne biliyim yürüyüşünü falan göresim geldi...
Bir dokunuşunu,bir bakışını.Bana kızışını bile çok özledim bugün. Gerçi her gün özlüyorum ama bugün bi farklıydı sanki. İlk defa bu kadar acıttı yokluğun.Seninle olmayı çok özledim bugün ben.
Of yaaa
ayneeeenayyy hadı yola cıkıyorsunnnn ben heyecanlandım valla senın adına :):) iyi yolculuklar bebegımmm
Çok güzel anlatmışsın canım . Eminim ki şuan bende dahil olmak üzere burdaki bi çok arkadaşımız bu duygular içinde
Güzel bir haftasonundan sonra yine geldimmmmiyi haftalarr
Çok güzel anlatmışsın canım . Eminim ki şuan bende dahil olmak üzere burdaki bi çok arkadaşımız bu duygular içinde
nasılsın alısabıldın mı nasıl gıdıyor askerın falan nasıl bebişş
Güzel bir haftasonundan sonra yine geldimmmmiyi haftalarr
bebeğimmmm ne kadar güzel yazmışsın anlatmışsın duygularınıııı ... arada bı yogun gelen gunler oluyor ozlemın.. dayanamıcagını dusunuyorsun bazen cok uzun gelıyor ozlemı .. alısık degılız bu kadar ayrılıklara ozleme bundan kaynaklanıyor .. ne kadar alıssakta ozlem sonucta bazen agır bastıgı noktaları gelıyor ınsana.. gecıcek bu donemde ama sana gecen gun halimi biliyorsun tavsiye ederşm ki ağlıcaksan ağla bağır çağır ama içine atma . atınca çok kötü oluyor ben 4 aydır ıcımde tuttum herseyı hep . ve patlamam agır kotu gectı cok toparlanamıcam sandım .. ara ara boyle donemlerımız olucak bunlar askerınle atlatabılcegın seyler ama suan ona bunları soyledıgınde onun canı bın kat yanıcak.. bu yuzden boyle seylerı beraber atlatmaya calısıcaz .. bızle yakınlarınla..mutuda olsak mutsuzda şafak atıyor ..... gün sayıyoruz mutluluğumuza :)
Alışmaya çalışıyorum tatlım ama dün askerim bişeyler söyledi dünden beri çok kötü durumdayım. Askerimde aynı bu askerlik bizim psikolojimizi bozacak gibi.
Yaa bu savaş haberleri
Canım o konuda bişey diyemiyorum benim sevgilimde ağrı'da onlardanda gidicekmiş öyle demişti bana ama sonra gidilmicekmiş filan dedi belki benim morelimi düzeltmek için dedi ama bilemiyorum. Sen yinede içini ferah tut üzüntü üzüntü getirir o yüzden allahtan her zaman hayırlısını dile. Allaha emanet et . Çünkü üzülmemiz ağlamamız bişeyleri engellemiyor
Orası öyle canım bende hep aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum . İçim daralmaya başladımı hemen dua etmeye başlıyorum. Benimkine hazırlılı olun demişlerHer zaman hayırlısı neyse o olsun diyorum ALLAHIM TÜM ASKERLERİMİZİ KORUSUN SEVDİKLERİNE KAVUŞTURSUN İÇİNDE BENİM ASKERİMİDE DİYE DUA ediyorum
Bende hep içimde yaşıyorum canım ona belli etmiyim oda üzülmesin nsılsa geçicek biticek az kaldı diye avutuyodum kendimi. Dün gece ilk defa içim bu kadar çok acıdı ağlamaktan şişti gözlerim resmen sabaha karşı anca uyuyabildim toparladım bugün biraz da hala hasta gibi dolaşıyorum zorluğunu yeni yeni anlıyorum sanırım ilk kez bu kadar uzun zaman görüşmedik. Yinede allah başka acılar vermesin gelicek yani bu özlemlerin bi güzel sonu olucak tek avuntum bu şuanda. Hep birlikte atlatıcaz inşallah haklısın ağlasakt sızlasakta daha çok uzun süre var önümüzde..
Alışmaya çalışıyorum tatlım ama dün askerim bişeyler söyledi dünden beri çok kötü durumdayım. Askerimde aynı bu askerlik bizim psikolojimizi bozacak gibi.
evet ahatırlıyorsundur bende daha 1 hafta olcak boyle patlama yasadım .. yanı tamam oyle boyle gecıyor ama ınsana zor gelıyor bazen cok fazla koyuyor.. aglayıp atmakla en ıyısını yaptın hayatım baska turlu kendıne gelemezdın.. onlarla her konusmamız ıyı guzel guc verıcı olmak zorunda cok guclu olmak zorundayız bu da bazen rol yapmaktan gecse bıle boyle.. hep ıyı oldugunu dusunmek zorunda hepımızınkı gıbı.. bazen bundan yorulabılıyoruz . ama suan yaptıgımız o kadar buyuk o kadar guzel bısey kı donduklerınde olcaklar ıcın o kadar ıyı kı .. dayanmamız gerekıyor sadece bıraz sabır.. toparlan en kısa surede sende bızıde askerınıde uzmee .. kafanı dagıtıcak bıseyler yap barı evde fılm ızle yemek yap falan bıseyler yap kı kafan dagılsın hayatım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?