93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Bende göndermiyecem canım. Canım sen daha 24 müşsün ben 27 :) Ben sizdende yaşlıyım bak daha evlenmedim. Ne zaman evlenecez ne zaman çoluk çocuğa karışacaz bilmiyorum yani. Yaşlandık biz Nişanlımla :)

ayy evet yaa ıns en ıyı sekılde kalkarsınız cıkarsınız ısın ıcınden bebegımmm hepsı olur bı gelsınlerdeeee

ay evet yaaa kesınlıkle aman artık olan oldu napalım bebegım basa gelen cekılır hehe

Aynen canım Allahın izniyle gelsinlerde wallahi yaşımız gençken allaha şükür sağlığımız yerinde köpek gibi çalışıp ne yaparsak kardır. Yaşlanınca çok zahmet çekeriz yoksa :))

iyi dayanmışınız valla ben dayanamıcam 23ümde evlenceem

ne yaniii en küçük benimmmmmmmmmmmmmmmm 20 daha

Aynen canım Allahın izniyle gelsinlerde wallahi yaşımız gençken allaha şükür sağlığımız yerinde köpek gibi çalışıp ne yaparsak kardır. Yaşlanınca çok zahmet çekeriz yoksa :))

yapılır yapılır herseyy herkes nasıl yapmıs :)

Ayyy kuzum iyiyiim ya mesajlaşıyoduk sabahtan işte daha şimdi teslim oldu. İyi geldi banada iyiyim bugünn sen nasılsııın bakiyim

iyiyim bende biletimi aldım cuma yolcuyum çift çarşı vermilş komutanıda ben geliyorum diyeeee cumadan gitçem pazar akşamı döncemmm

iyiyim bende biletimi aldım cuma yolcuyum çift çarşı vermilş komutanıda ben geliyorum diyeeee cumadan gitçem pazar akşamı döncemmm

Oh iyii valla kıskanıyoruum seni artıkkk. Şakaa biyana maşallah diyelimde nazar değmesin biz gidemiyoruz sen bari git bebeğim gerçi benm az kaldı kafam atmaya basladı ağrıya yerleşmeyi planlıyorum

Ne var ne yok nasılsın neler yaptın bugün askerinin keyfi nasıl :) Biraz çok oldu sanırım

Napiyim canım ya çarsısı vardı bugün işte msjlaştık konuştuk iyi geldi banada rahat konuşamıyoduk kaç gündür. Artık bi sonra ki çarşıyı beklicez sen nasılsıın senin askerin nasıl ustası belli oldu mu sizin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…