Oğlum olursa göndermicem askere falan ya bu ne böle babasını bekle oğluna bekle, ömrüm geçti
Ermana diyorum aşkım ilk sevgili olduğumuzda 17-18 yaşındaydım daha, şimdi 24e girdim yaşlandık. İnşallah 30a kadar evleniriz falan dedim. Hatun zaten evlenemezsek seni hastanelerden toplarım kuşun kanadından yel alıyon habire hasta oluyon diyo
Hoşgeldin Hazalcım nasılsınn
ayy evet yaa ıns en ıyı sekılde kalkarsınız cıkarsınız ısın ıcınden bebegımmm hepsı olur bı gelsınlerdeeee
ay evet yaaa kesınlıkle aman artık olan oldu napalım bebegım basa gelen cekılır hehe
Bende göndermiyecem canım. Canım sen daha 24 müşsün ben 27 :) Ben sizdende yaşlıyım bak daha evlenmedim. Ne zaman evlenecez ne zaman çoluk çocuğa karışacaz bilmiyorum yani. Yaşlandık biz Nişanlımla :)
Sohbetiniiiiiiiizzzz bol olsuuunnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
Bende göndermiyecem canım. Canım sen daha 24 müşsün ben 27 :) Ben sizdende yaşlıyım bak daha evlenmedim. Ne zaman evlenecez ne zaman çoluk çocuğa karışacaz bilmiyorum yani. Yaşlandık biz Nişanlımla :)
nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebekkkk moralın ne durumdaaaaaa
Sohbetiniiiiiiiizzzz bol olsuuunnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
iyi dayanmışınız valla ben dayanamıcam 23ümde evlenceem
ne yaniii en küçük benimmmmmmmmmmmmmmmm20 daha
hOŞGELDİN CNM SOHBETE.
Aynen canım Allahın izniyle gelsinlerde wallahi yaşımız gençken allaha şükür sağlığımız yerinde köpek gibi çalışıp ne yaparsak kardır. Yaşlanınca çok zahmet çekeriz yoksa :))
ne yaniii en küçük benimmmmmmmmmmmmmmmm20 daha
Hoşbuldukk tatlımm
Ayyy kuzum iyiyiim ya mesajlaşıyoduk sabahtan işte daha şimdi teslim oldu. İyi geldi banada iyiyim bugünn sen nasılsııın bakiyim
ee yani canım :) Bekleyin kızlar sıranızı hıııııı
iyiyim bende biletimi aldım cuma yolcuyum çift çarşı vermilş komutanıda ben geliyorum diyeeee cumadan gitçem pazar akşamı döncemmm
hahaha ayy dogru tamam gelsınler ıns sonra burda düğün topiğide açarıııız hahayttt
Ne var ne yok nasılsın neler yaptın bugün askerinin keyfi nasıl :) Biraz çok oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?