Arkadaşlar sizinle tertip maalesef olamıyorum.Askerlik şubesi bu ay yollamamış erkek arkadaşımı Ağustosta gel demiş halbuki 88 li ama bir türlü gidemedi.
selam gençlerrr
Napysnz bakalım
Manitalar ne zmana gdyo askere ??
safak:bilmiyorum
şafak=bnde koywerdm gtti ama zihiri karanlık:)))))))
Hahahahahah o da güzelmiş koywerdim gitii....
Zihiri degilde ziffiirii karanlık olmasın o?
her ne haltsa sonuçta burnumuzun ucunu göremiorz dmi:)))))
üzüldm grgrcim çnkü bnmkide 88lidi eğer gtmeseydi şubatta artk iice geç kalmş olcktı ama bnmki apar topar gtti demkki szn içnde hyrlısı bölemş
kızlar çok kötüyüm ben ya2 hafta var çok azzzz napcam ben onsuz geceleri uykularım kaçıyo ALLAhım bu nasıl acı ben simdiden yaşıyorm kızlar dile kolay 14 ay hiç görmicez sadece 1 ay görebilcez ya bişe olursa (ALLAH korusun) sorusu gitmiyo aklımdan mahvediyo bu beni koru sevdigimi RABBİM... kızlar bişe sorcam benim ki ısparta 40. piyade iç güvenlik olarak yapcak. çevreden duydugumuza ve internetten okudugumuza göre özel olarak yetiştiriyolarmış ordakileri ve doguya sürüyolarmış. agırmış. dogrumu bilgisi olan varmı
evet canım valla yerler dolmuş almıyorlarşubatta muayene oldu ama valla almadılar hala hatta demişler belki ağustosa bile gidemezsin doluymuş baklım artık ksmet
ohhhh ohhhh maşşallah okdr asker wrmıymş bu sne yaa senn iş yaş şekerim:))) ztn ha çıktı ha çıkmadı gitckmi die beklemk çk zor bşladnmı en azından gtti gelck biliosn böle oldumu gttimi gitmickmi nezmn biter çkstres basıo insna
kuzularrr yerler belli olmuş sanırım.hepiniizn hakkında hayırlısı olsun.yolun çok başındasınız bizler gibi yani bakmayın bizimde 75 -80 gün geçtiğinee bizde sizler gibi yolun başındayız hala.bizim o ilk yaşadığımız şimdilerse zaman zaman uğrayan bazen hiç gitmeyen ağrılar ,sancılar,gözyaşları içindesiniz,ama üzülmeyin her şeyin sonunda onlara bir adım da olsa yaklaşmak var .hepimiz için çk büyük engeldi askerlik ALLAHIN iziniyle sağ sağlim kalkma zamanı.çok uzattım.75 gün öncesinde kalbi güzel arkadaşlarımın bana söylediği gibi bende sizlere her zaman yanınızda olduğumu ve sormak istediğiniz varsa sormanız için açık kapı bırakıyorum.özel ya da burdan hiç farketmez ne isterseniz sorabilirsiniz.askerim ANKARA -etimesgutta acemi + usta aranızda oraya askeri düşen varsa yardımcı oalbilirim.şimdiden ALLAH kavuştursun.
errescim güzel anlatmıssın bizim durumlarımızı bizde böleydik ama Allahın izniyle herşey zaman zaman bitiyomş demek ki :)
bitmiyorda birtanem şekil değiştiriyor :)
( mrb arkdslar.. bnmde sözlüm 23 mayısta askere gdıyor kütahya'ya. 8 yıldır hiç ayrı kalmadık... ilk defa ayrı şehırlerde olacagız.. nasıl gecer bu 460 blmıyorum :/ hem gercekten cok gurur verıcı bır durum hemde dayanılası güç bir ayrılık Allah hepimize sabır versin..
GURUR & ÖZGE
Canım inan bana bizde 15 aydır ayrı şehirlerdeyiz zaten biz ayrı şehirlerde başladık en baştaa seni çok iyi anlıyorum 8 yıl yanındaydı istediğinizi yapabiliyodunz biz bile ayrı şehirlerde olmamıza rağmen çok zorluk çekiyoruz ama rabbimin izniyle hepimiz atlatıcazz bizim gibi olup şafak DOĞAN GÜNEŞ diyen o kadar yaren var ki bizde atlatıcazz inşallah ALLah hepimizin sevdiklerinie tez zamanda kavuştursun yardımcımz olsun :)
Çok üzgünüm hayatımın en üzgün dönemini yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?