ay kızlar bi heyacanla koşarak geldim açtım baktımki açıklandıgını ögrenmişsinizneyse benimkide ıspartaaa kızlar:):):) 4
saatlik mesafe
Hayırlı olsuun canıım allah kavuştursuun

Bizimde Burdur yakınmışıızz banada 3 saatlik mesafeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kızlar bi heyacanla koşarak geldim açtım baktımki açıklandıgını ögrenmişsinizneyse benimkide ıspartaaa kızlar:):):) 4
saatlik mesafe
Kızlar hepinizi allah kavuştursun bende sevdiğimi askere gonderıyorum 15 gun sonra :) Amasya Merkez 15.Piyade :)
Ama sevdiğim derken kardeşimi yolluyorum allah hayırlısıyla gıdıp gelmeyı nasip etsın.
off ya üzüleyim mi sevineyim mi bilemedimcanım sıkıldı sanki. sayılı günleri kaldı çok zor yaaa off
![]()
Hayırlı uğurlu olsun kızlar.
Umarım hepsi rahat eder..
Sırayı yavaş yavaş salıyoruz sanırım![]()
buğün acıklanmış kızlar..
92/2 ler...
hadi bakalım hayrlı yerler çıkar inş...![]()
Yerleriniz açıklanmış kızlar hayırlı olsun
Umarım iyide komutanlara düşerler acemilik rahatça geçer
Hepinizin Sevdikleri, Hayırlı Yerlere Düşer İnşaAllah..
.
Kızlaaaaaaaar, inş hepinizin askerleri hayırlı yerlere düşmüştür. Şimdiden Allah kavuştursun diyelim artık.
Benim askerim acemisini Amasya 15.piyade alayı 22. alayda yaptı. Askeri oraya düşen varsa bilgi edinmek isteyene yardımcı olabilirim.
kızlar çok kötüyüm ben ya2 hafta var çok azzzz napcam ben onsuz geceleri uykularım kaçıyo
ALLAhım bu nasıl acı ben simdiden yaşıyorm kızlar
dile kolay 14 ay hiç görmicez sadece 1 ay görebilcez
ya bişe olursa (ALLAH korusun) sorusu gitmiyo aklımdan mahvediyo bu beni
koru sevdigimi RABBİM... kızlar bişe sorcam benim ki ısparta 40. piyade iç güvenlik olarak yapcak. çevreden duydugumuza ve internetten okudugumuza göre özel olarak yetiştiriyolarmış ordakileri ve doguya sürüyolarmış. agırmış.
dogrumu bilgisi olan varmı
Canıım beniiim bi sakiiin ol sıkma canınıı ALLah bütün askerlerimizi sevdiklerimizi korusun..
AkLına kötü şeyler getirmee 1 ay görüceksin ama bunun çarşı izinleri falan var msn de görüşürsünüüz 15 ayında 15inde yüzlerini göstermicek halleri yok herhaldee aklına kötü şeyler getirme canııım ıspartayla ilgili bişey bilmiyoruum ama özel olsa bile illa doğu olucak diye bi kaide yok hiç ummadığıın olur benmki gibii ben hiç beklemiyorsum burduru annemgil söylüyodu falan ama ben dalgaya vuruyoruum Rabbim bilir herşeyiin hayırlısınııı hem doğu da batıdaki ne göre biraz daha rahatlar görüşme haberleşme yönünden sen bol bol dua et rabbimizee sıkma canınıııı atlatıcazz canım beniiim hepimiz yarenler olarak atlatıcaz bugünleri bak zamanı gelince inşallah bizde dede olucaz biletlerimiz geliceeek üzülmee![]()
inşallah canım ya çok korkuyorum bide biizm acemi birligi 75 günmüş bakalım. korkum çok fazla egitim vercekler ezcekler die degil inan canı sag olsun yeter ama kesin doguya atıyolarmış çogu kişiden duydum buda beni mahvettii.RABBim sabır verrr
![]()
kızlar çok kötüyüm ben ya2 hafta var çok azzzz napcam ben onsuz geceleri uykularım kaçıyo
ALLAhım bu nasıl acı ben simdiden yaşıyorm kızlar
dile kolay 14 ay hiç görmicez sadece 1 ay görebilcez
ya bişe olursa (ALLAH korusun) sorusu gitmiyo aklımdan mahvediyo bu beni
koru sevdigimi RABBİM... kızlar bişe sorcam benim ki ısparta 40. piyade iç güvenlik olarak yapcak. çevreden duydugumuza ve internetten okudugumuza göre özel olarak yetiştiriyolarmış ordakileri ve doguya sürüyolarmış. agırmış.
dogrumu bilgisi olan varmı
İlk önce Allah kavuştursun askerlik süresince Allah sabır versin...
Ben 91/2 yareniyim benim askerimde senin askerinin orda yaptı acemiiğini iç güvenlik olarak ve şimdi Van da görev yapıyor İran sınırında daha doğrusu .
Seni çok iyi anlıyorum bende Ispartayı araştırdığımda pek iyi şeyler okumamıştım evet eğitimleri biraz ağır oluyor ve genelde iç güvenlik 23 er kişilik tim den oluşuyor benim askerimde iç güvenlik tim de ama yine bir oraya gitsin her şey orda belli olur bireysel olmak daha iyi benim askerim santralcı yapmak istediler ama yapamadılar timi bölmüyolar çok zor o 23 kişiyle hep hareket etmek zorunda askerliği beraber bitiriyorlar zaten dağıtımda çoğu doğu oldu Kıbrısa da gönderiyolar bide doğu karadeniz sanırım sen içine ferah tut tabikide bende isterdim askerim yakın olsun en azında gidip gorme sansım olurdu ama napalım bir süre sonra canı sağolsun diyorsun üzme kendini Allah hayırlısı neresi ise orayı nasip etsin doğu olucak diye kötü bir şeyde yok benim askerimin bazı arkadşları Hakkaride çok rahatlarmış santralcı olmuşlar falan hep içerdelermiş yani birde başındaki komutanlar çok önemli onlar da uyumlu oldular isterse en doğuya gitsin rahat geçirirsiniz askerliği.. Ondan şimdiden canını sıkma Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah ...
şimdiden bu kadar karamsar olup hem kendi moralini hem de sevdiğini üzme tatlım. bazı şeyler kader meselesi. hakkında hayırlısı olsun. bunun doğusu batısı yok güzelim. hepsinde bekliyorsun, hepsinde üzülüyorsun, ulaşamayınca çıldırıyorsun, orda yangın bile çıksa yüreğin ağzına geliyor vs... o yüzden bunu kafana takma tatlım. sadece dua edin ve birbirinize sarılın, birbirinizi üzmeyin yıpratmayın güzelim.
daha teslim bile olmadı, 15 ay böyle geçmez. o yüzden sakin ol yüreğini ferah tut.![]()
bzmde acemiliği 75gndü şmdi dağıtım izninde boşwer acemiliği uzun olsn dha ii 2,5 ayını acemilkte yesin snra gelsi 1.5ay snra ama 1.5 ay erken görüşmş olcksn ince çizgiyi anla cnm:) bi grüştktn 1ay snra tekrar görüşüp gitmesi wer aylarca görüşmemk wr bide 2,5ay snra görüşmk wr doğu die düşünme bnmkide çanakkaleden snra bileciğe gtckti eğitime ordanda g.doğuya gitckti çk dua ettm çk yalwardm allaha bileciğe göndermediler son anda şmdi hftaya uşağa gtck dua edicz bolllll bolllll
benm için acemilik farketmez keske uzun kalsa orda aklımda kalmaz korkum doguya pisliklerin içine gönderilmesi off napcam bilmiyrm.