Ah Kızlar Ah,
zaman su Gibi geçer İnşaallh..
.
onu güldürmek için yapmadığıım şey yok :) içinee atıyoo herşeyi farkındayım ve gözleri hep dolu dolu bakıyo bana beni üzmek istemediği içinde bişey demiyo kıyamam yarime ben ya kurban oluruum allahım başımdan eksik etmesinelinden geldğnce destek olcksn burda onu beklicğni söle bz çocuklktn beri beraberz şmdi 24 yaşındayz bunca yıla rağmen ilk gttğnde burda çk çirkn şeyler konuşuluo sn beklicksn dmi bni ya beklemzsn die ağlamştı
ahhhh kızlar ah böyle de mi ayrılık yaşıcaktık az önce uğurladım geldim yanınıza
bende oyle diyodum canım daha 8 ay vardı gitmesine( bi açtım bgün gözümü gidiyo artık aynı şehirde değiliz hiç tanımadığı yüzleri tanımadığı memleketleri görüyo şuan yollarda ((
senınkı ne zaman nereye gdiyo rabbim hepsine hayırlı teskereler versin
Okuduukçaa yüreğiim yanıyo yaa ben nasıl göndercem yarimiii uzaktayım bide kokusunuu duymadan son kez sarılamadan allahıım sen bana sabıır ver yarabbim dayanma gücü ver
çokk şkürr arkadaşlar benımkı dun amasyaya yola çıktı varmş bile aradı hemen yeşil ırmağın etrafnda dolaşıyomuş ağlıyodur kesin sesi de kötü geliyodu zaten Rabbim sizinkılere de hayırlı yolculuklar nasiip etsin
ALLAH kavuştursun canım.düşün ki birbirinize kavuşmak için bir adım attınız ve bugün bir gün daha yaklaştınız :)ahhhh kızlar ah böyle de mi ayrılık yaşıcaktık az önce uğurladım geldim yanınıza
amiiin amiiin inşallah ya çok zor ama elimde olmadan gözleirmden yaş akıyo hep istesemde istemesemde içimde hep bi hüzün zaten ayrı şehirlerde olmak daha çok yakıyo canımızı ama tek dayanağımız aşkımız ve ALLaH ! Rabbim her yarenii tez zamanda sağ salim askerlerine kavştrsun inşallah
Guclu olun canlarım salmayın kendınızı soylorum ama sızler gbıyım bende .s bu gun benım ılk gnum teslım oldu allh sıze o gunlerı de gmsterır ınsallh tez zaman da askerkerınıze kawusmak dılegıyle
çokk şkürr arkadaşlar benımkı dun amasyaya yola çıktı varmş bile aradı hemen yeşil ırmağın etrafnda dolaşıyomuş ağlıyodur kesin sesi de kötü geliyodu zaten Rabbim sizinkılere de hayırlı yolculuklar nasiip etsin
26 mayısta teslim oluyor benim yarimde burdur merkeze düştüü
canım benm sözlümünde oraya düştü cuma günü yola çıkıyo 26 snda teslm :S allah sabır versn hepimize çok güsel yermiş sıkıntı yapma intrnet cafesi bile varmş usta birliğinden korkuyorm bn :S
sağolun canlarım benim şimdiden özledim
sizlerinki ne zamn nerelere gdiyor
Evet canım benm sevgilimde 26sında teslim oluyoo :/ herkes aynı şeyleri söylüyoo çok iyi yer falan ama bende aynen usta birliğinden korkuyorum
kızlar ben çok ktüyüm yaa nolur yardım edin sewqlm amasyada şu zamana kadr toplasanız 4-5 kere 2 dk knuşmuşuzdur sabahta aradı artık arayamıcam merak etme dedi tmm baybay diyip yüzüne kapattm hçbir şey yapmadı aramadı bile geri çok soğuk zaten dayanamıom napmalıyım
kızlar ben çok ktüyüm yaa nolur yardım edin sewqlm amasyada şu zamana kadr toplasanız 4-5 kere 2 dk knuşmuşuzdur sabahta aradı artık arayamıcam merak etme dedi tmm baybay diyip yüzüne kapattm hçbir şey yapmadı aramadı bile geri çok soğuk zaten dayanamıom napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?