Benim de kardeşim gidiyor.Kastamonu Jandarma.Herkese hayırlı tezkereler.Anlamadan çabucacık geçsin inşallah.
13 yaşındaydım o hayatıma girdgnde... btn çocuklugum,genclıgım hep onunla gecti. agladgmda guldgmde hep o vardı.. hem sevglm hemde en yakın dostum oldu bana. hc ayrı kalmadık 8 yıldır.. şimdi ilk dfa ayrı sehırlerde olacagız..(( ondan ayrı kalmak nasıl bi duygu onu bıle bılmıyorum.. ona belli edip onuda uzmek ıstemıyorum. sabıırrr sadeceee sabıırr :) allah hepımıze sabır versın tatlmm..
2/1 e girdm sıkıldm ddm bu topiği görünce sewiniorm:))) kızlar bakınnnn bz yenidk sz geldnz demkki zmn geçio szn alt dewrelernzde gelckkkkkk mutlu olun hdi
inşallah canım ya askerim gidiyoo çok az kaldıı ama çok hüzünlüyüüzz ve çok soğk davranıyoo içinee çok kapndı uzakta olduğm için elmden bişyde gelmiyoo napcz nasl atltcz bilmyrm
25nde cuma günü saat:gece 11 de ...ısparta
Allah kavustursun canım benim yarimin memleketine gidiyor askerin oralı benim askerim..
İçini ferah tut hep.
saol canım... bi gitse bi görse ' aşkım çok iyi biyer rahatım ' dese
bende rahat olcam.
inşallah canım ya askerim gidiyoo çok az kaldıı ama çok hüzünlüyüüzz ve çok soğk davranıyoo içinee çok kapndı uzakta olduğm için elmden bişyde gelmiyoo napcz nasl atltcz bilmyrm
benmkide aynı şekilde çok uzak bana karşı bazen öyle dalıp gidiyo. bazen de gözlerimin içine öyle anlamlı anlamlı sanki napcam sensiz der gibi bakıyoçok zorr yaa nasıl dayanırız bu acıya.
saol canım... bi gitse bi görse ' aşkım çok iyi biyer rahatım ' dese
bende rahat olcam.
ahhhh kızlar ah böyle de mi ayrılık yaşıcaktık az önce uğurladım geldim yanınıza
ahhhh kızlar ah böyle de mi ayrılık yaşıcaktık az önce uğurladım geldim yanınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?