92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Benim de kardeşim gidiyor.Kastamonu Jandarma.Herkese hayırlı tezkereler.Anlamadan çabucacık geçsin inşallah.

Cümlemizee tatlııım rabbim hepimizi sınıyor ama çok şükür ki bırakmıyo bizi hep yanımızda dilimizde,kalbimizde çok şükür ..Rabbim sabrınıda kuveetinide veriri inşallah göz açıp kapayana kadar geçicek inşallah ben öyle inanıyoruum :))

2/1 e girdm sıkıldm ddm bu topiği görünce sewiniorm:))) kızlar bakınnnn bz yenidk sz geldnz demkki zmn geçio szn alt dewrelernzde gelckkkkkk mutlu olun hdi

2/1 e girdm sıkıldm ddm bu topiği görünce sewiniorm:))) kızlar bakınnnn bz yenidk sz geldnz demkki zmn geçio szn alt dewrelernzde gelckkkkkk mutlu olun hdi

inşallah canım ya askerim gidiyoo çok az kaldıı ama çok hüzünlüyüüzz ve çok soğk davranıyoo içinee çok kapndı uzakta olduğm için elmden bişyde gelmiyoo napcz nasl atltcz bilmyrm

ne zaman teslim oluyor kızlar askerleriniz..
yerleriniz neresi ?

inşallah canım ya askerim gidiyoo çok az kaldıı ama çok hüzünlüyüüzz ve çok soğk davranıyoo içinee çok kapndı uzakta olduğm için elmden bişyde gelmiyoo napcz nasl atltcz bilmyrm

benmkide aynı şekilde çok uzak bana karşı bazen öyle dalıp gidiyo. bazen de gözlerimin içine öyle anlamlı anlamlı sanki napcam sensiz der gibi bakıyo çok zorr yaa nasıl dayanırız bu acıya.

Allah kavustursun canım benim yarimin memleketine gidiyor askerin oralı benim askerim..
İçini ferah tut hep.

saol canım... bi gitse bi görse ' aşkım çok iyi biyer rahatım ' dese
bende rahat olcam.

Son düzenleme:
bende rahat olcam.

İnşallah canım benim inşallah..
Geçen sene bu günler aynı duyguları yasıyordum seninle ama bak geçiyr zaman acısıyla tatlısıyla

elinden geldğnce destek olcksn burda onu beklicğni söle bz çocuklktn beri beraberz şmdi 24 yaşındayz bunca yıla rağmen ilk gttğnde burda çk çirkn şeyler konuşuluo sn beklicksn dmi bni ya beklemzsn die ağlamştı

benmkide aynı şekilde çok uzak bana karşı bazen öyle dalıp gidiyo. bazen de gözlerimin içine öyle anlamlı anlamlı sanki napcam sensiz der gibi bakıyo çok zorr yaa nasıl dayanırız bu acıya.

bende rahat olcam.

anormal bir şey yok kızlar o dalıp dalıp gitmeler o gözlerin içine içine bakmalar insanı zaten yakan onlar oluyor ama üzülmeyin geçicek geçiyorda ,alışıyor bile.arkadaşın dediği gibi aşkım iyiym dediği an hayat sizin iiçin tekrar başlıcak.ilk gün arayamayabilir sakın panik yapmayn ve gerçekten ağlamamaya çalışın belli etmeytin çok zor ama etmeyin.son günleriniz bol bol vakit geçirin :)

bende oyle diyodum canım daha 8 ay vardı gitmesine ( bi açtım bgün gözümü gidiyo artık aynı şehirde değiliz hiç tanımadığı yüzleri tanımadığı memleketleri görüyo şuan yollarda ((
senınkı ne zaman nereye gdiyo rabbim hepsine hayırlı teskereler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…