• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Arkadaşlar sizinle tertip maalesef olamıyorum.Askerlik şubesi bu ay yollamamış erkek arkadaşımı Ağustosta gel demiş halbuki 88 li ama bir türlü gidemedi.

üzüldm grgrcim çnkü bnmkide 88lidi eğer gtmeseydi şubatta artk iice geç kalmş olcktı ama bnmki apar topar gtti demkki szn içnde hyrlısı bölemş

kısmet degılmıs, bızımkını de okurken aldılar :52: askerlık subesı tecılını ıslememıs gel dedıler buna duzeltılmesı ıs alıodu bende belkı bole olması lazım gıt sen dedım gıttı o da. :34:
şikayetçi değil rahat yerde allahtan :34:

üzüldm grgrcim çnkü bnmkide 88lidi eğer gtmeseydi şubatta artk iice geç kalmş olcktı ama bnmki apar topar gtti demkki szn içnde hyrlısı bölemş

evet canım valla yerler dolmuş almıyorlar :D şubatta muayene oldu ama valla almadılar hala hatta demişler belki ağustosa bile gidemezsin doluymuş baklım artık ksmet

kızlar çok kötüyüm ben ya:14: 2 hafta var çok azzzz napcam ben onsuz geceleri uykularım kaçıyo:14: ALLAhım bu nasıl acı ben simdiden yaşıyorm kızlar:14: dile kolay 14 ay hiç görmicez sadece 1 ay görebilcez :(:(:( ya bişe olursa (ALLAH korusun) sorusu gitmiyo aklımdan mahvediyo bu beni:14: koru sevdigimi RABBİM... kızlar bişe sorcam benim ki ısparta 40. piyade iç güvenlik olarak yapcak. çevreden duydugumuza ve internetten okudugumuza göre özel olarak yetiştiriyolarmış ordakileri ve doguya sürüyolarmış. agırmış.:14: dogrumu bilgisi olan varmı

canım öncelikle hepinizin hakkında hayırlısı olsun benim eşim de 92\1 gitti acemiligi bilecik söğüttü herkes doguya düşer dedi evet düştü de tunceli de şimdi ama çookk rahat şimdilik nöbet yok iş yok uyuyorum hep diyo her akşam 8de de nette görüyoruz rabbim korusun kollasın dogusu batısı heryer aynı artık ben de ağladım çok kafama taktım ama olacagına varıyo işler hayırlısını iste sadece ve zamanla herşeye alışıyo insan ne kadar alışamam desek de zaman lehimize işliyo ;)

kuzularrr yerler belli olmuş sanırım.hepiniizn hakkında hayırlısı olsun.yolun çok başındasınız bizler gibi yani bakmayın bizimde 75 -80 gün geçtiğinee bizde sizler gibi yolun başındayız hala.bizim o ilk yaşadığımız şimdilerse zaman zaman uğrayan bazen hiç gitmeyen ağrılar ,sancılar,gözyaşları içindesiniz,ama üzülmeyin her şeyin sonunda onlara bir adım da olsa yaklaşmak var .hepimiz için çk büyük engeldi askerlik ALLAHIN iziniyle sağ sağlim kalkma zamanı.çok uzattım.75 gün öncesinde kalbi güzel arkadaşlarımın bana söylediği gibi bende sizlere her zaman yanınızda olduğumu ve sormak istediğiniz varsa sormanız için açık kapı bırakıyorum.özel ya da burdan hiç farketmez ne isterseniz sorabilirsiniz.askerim ANKARA -etimesgutta acemi + usta aranızda oraya askeri düşen varsa yardımcı oalbilirim.şimdiden ALLAH kavuştursun.

Son düzenleme:
evet canım valla yerler dolmuş almıyorlar :D şubatta muayene oldu ama valla almadılar hala hatta demişler belki ağustosa bile gidemezsin doluymuş baklım artık ksmet

ohhhh ohhhh maşşallah okdr asker wrmıymş bu sne yaa senn iş yaş şekerim:))) ztn ha çıktı ha çıkmadı gitckmi die beklemk çk zor bşladnmı en azından gtti gelck biliosn böle oldumu gttimi gitmickmi nezmn biter çkstres basıo insna

ohhhh ohhhh maşşallah okdr asker wrmıymş bu sne yaa senn iş yaş şekerim:))) ztn ha çıktı ha çıkmadı gitckmi die beklemk çk zor bşladnmı en azından gtti gelck biliosn böle oldumu gttimi gitmickmi nezmn biter çkstres basıo insna

valla canım ben sanırım alıştım bu duruma erkek arkadaşımın askerlik işi yılan hikayesine döndü:D elbet gidecek artık kısmet ne zaman olucak:D umarım ağustosta artık sevk ederler

kuzularrr yerler belli olmuş sanırım.hepiniizn hakkında hayırlısı olsun.yolun çok başındasınız bizler gibi yani bakmayın bizimde 75 -80 gün geçtiğinee bizde sizler gibi yolun başındayız hala.bizim o ilk yaşadığımız şimdilerse zaman zaman uğrayan bazen hiç gitmeyen ağrılar ,sancılar,gözyaşları içindesiniz,ama üzülmeyin her şeyin sonunda onlara bir adım da olsa yaklaşmak var .hepimiz için çk büyük engeldi askerlik ALLAHIN iziniyle sağ sağlim kalkma zamanı.çok uzattım.75 gün öncesinde kalbi güzel arkadaşlarımın bana söylediği gibi bende sizlere her zaman yanınızda olduğumu ve sormak istediğiniz varsa sormanız için açık kapı bırakıyorum.özel ya da burdan hiç farketmez ne isterseniz sorabilirsiniz.askerim ANKARA -etimesgutta acemi + usta aranızda oraya askeri düşen varsa yardımcı oalbilirim.şimdiden ALLAH kavuştursun.

errescim güzel anlatmıssın bizim durumlarımızı bizde böleydik ama Allahın izniyle herşey zaman zaman bitiyomş demek ki :)

:(( mrb arkdslar.. bnmde sözlüm 23 mayısta askere gdıyor kütahya'ya. 8 yıldır hiç ayrı kalmadık... ilk defa ayrı şehırlerde olacagız.. nasıl gecer bu 460 blmıyorum :/ hem gercekten cok gurur verıcı bır durum hemde dayanılası güç bir ayrılık :( Allah hepimize sabır versin..
GURUR & ÖZGE

:(( mrb arkdslar.. bnmde sözlüm 23 mayısta askere gdıyor kütahya'ya. 8 yıldır hiç ayrı kalmadık... ilk defa ayrı şehırlerde olacagız.. nasıl gecer bu 460 blmıyorum :/ hem gercekten cok gurur verıcı bır durum hemde dayanılası güç bir ayrılık :( Allah hepimize sabır versin..
GURUR & ÖZGE

Canım inan bana bizde 15 aydır ayrı şehirlerdeyiz zaten biz ayrı şehirlerde başladık en baştaa seni çok iyi anlıyorum 8 yıl yanındaydı istediğinizi yapabiliyodunz biz bile ayrı şehirlerde olmamıza rağmen çok zorluk çekiyoruz ama rabbimin izniyle hepimiz atlatıcazz bizim gibi olup şafak DOĞAN GÜNEŞ diyen o kadar yaren var ki bizde atlatıcazz inşallah ALLah hepimizin sevdiklerinie tez zamanda kavuştursun yardımcımz olsun :)

Canım inan bana bizde 15 aydır ayrı şehirlerdeyiz zaten biz ayrı şehirlerde başladık en baştaa seni çok iyi anlıyorum 8 yıl yanındaydı istediğinizi yapabiliyodunz biz bile ayrı şehirlerde olmamıza rağmen çok zorluk çekiyoruz ama rabbimin izniyle hepimiz atlatıcazz bizim gibi olup şafak DOĞAN GÜNEŞ diyen o kadar yaren var ki bizde atlatıcazz inşallah ALLah hepimizin sevdiklerinie tez zamanda kavuştursun yardımcımz olsun :)

13 yaşındaydım o hayatıma girdgnde... btn çocuklugum,genclıgım hep onunla gecti. agladgmda guldgmde hep o vardı.. hem sevglm hemde en yakın dostum oldu bana. hc ayrı kalmadık 8 yıldır.. şimdi ilk dfa ayrı sehırlerde olacagız.. :((( ondan ayrı kalmak nasıl bi duygu onu bıle bılmıyorum.. ona belli edip onuda uzmek ıstemıyorum. sabıırrr sadeceee sabıırr :) allah hepımıze sabır versın tatlmm..

Back
X