92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

napalım topigi renklendiriyoruz blue el attı

bi yandan da muhteşem sülüman ı izlemekteyim ben, saat 12 olsun da şafak atsın mehtap yaklaşsın deyyü beklemekteyim şahsen ben kendim

sende ne var ne yok?

iyidir kuzum ne olsun ... askerimle mehtabı sayıyoruz bizde hergün . nerdeyse günde iki kere saycaz o dereceye geldik valla

ugur böcegi koydum ama başa neden gelmiyo öbür ugur böceginin yanına kadar gelmiş nerdeyse :) biz teskereyi erken alıyoruz galibaa:):):)

iyidir kuzum ne olsun ... askerimle mehtabı sayıyoruz bizde hergün . nerdeyse günde iki kere saycaz o dereceye geldik valla

aynı valla durumlar güzelim işte bildiğin gibi hepimiz aynı şekildeyiz .. yemin töreninde ne giysem falan ıvır zıvır kafayı meşgul etcek saçma sapan şeyler düşünüyorum valla ben artık

yaa dedgim gibi oluyo diye atmayı bile denemedim nasıl atılıyoki ayy çok cahil kaldım iyimı

yaptktktan snra ımage url yi tıklysn alttaaa ww..daispythcartcurt bşey yazyo onu kopyala..
kullancı kntrl panlni tkla profli dzenleyi tıkla o bölmde kopyladgnı ciselge blmünee ypıstırr..

aynı valla durumlar güzelim işte bildiğin gibi hepimiz aynı şekildeyiz .. yemin töreninde ne giysem falan ıvır zıvır kafayı meşgul etcek saçma sapan şeyler düşünüyorum valla ben artık

ooo yarinin yanına gidiyosun yaa artık bol bol süslen bende aynı durumdayım ama fazla giyime takmıyorum suan askerimi düşünmekden :)

yaptktktan snra ımage url yi tıklysn alttaaa ww..daispythcartcurt bşey yazyo onu kopyala..
kullancı kntrl panlni tkla profli dzenleyi tıkla o bölmde kopyladgnı ciselge blmünee ypıstırr..

şimdi terligi kafama yicem diye korkuyorum herşeyi buldum da yanlız ww..daispythcartcurt diye veee ımage url yi tıklysn bişe görmedim bulamıyorm

şimdi terligi kafama yicem diye korkuyorum herşeyi buldum da yanlız ww..daispythcartcurt diye veee ımage url yi tıklysn bişe görmedim bulamıyorm

en son ypysn secyosun yaaa en son bölmdee
To start using your ticker: Click on the links below for code snippets and helpful advice.
For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
Email Signatures: AOL • Entourage • Gmail • Hotmail • HTML • Incredimail • Mac Mail • Mozilla, Thunderbird • Opera Mail • Outlook • Yahoo! • Webmail • Windows Mail
Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Desktop Widgets: HTML file • Apple Dashboard • Active Desktop (Windows XP/2000) • Windows 7 & Vista Gadget
For mobiles: Add to Android • Add to iPod / iPhone / iPad
Code snippet: Image URL
The ticker URL:
http://dwdf.daisypath.com/Nl7Mp3.png
Notes:
To get the Img URL: Click in the URL above to select the img URL, then right click and choose Copy to copy the code snippet to your clipboard.
On your website:

bk bunlar ckyo ımage urlyi tıklaa altııı çizdklerm dwdf.daisypath.com/Nl7Mp3.png[/U] bnuda kopyla yapştr prflnee...

askeriyeyi arıyan oldumu aranızdan kızlar sevgilinzle falan konuşmak için çok önemlii
yada bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…