allah kolaylık versin canım benim, allah yardımcısı olsun tatlım yaa.. çok zor böyle beklemek senin için de allahım yardımcın olsun, sabır versin güzelim ya..
amann topgnz renksiz solgun ne o öyleee...
azcık renkk gelsnn..yapın kızlar hepnz ticker...
bu arada tickernaa bakayrmda btmez o safk bn sylym sna
şaka saka btcek inş
kızlarrrr bensizz naparsınız bakalımmm
napalım topigi renklendiriyoruz blue el attı
bi yandan da muhteşem sülüman ı izlemekteyim ben, saat 12 olsun da şafak atsın mehtap yaklaşsın deyyü beklemekteyim şahsen ben kendim
sende ne var ne yok?
topik batmış yaaa kimsecikler yokk
iyidir kuzum ne olsun ... askerimle mehtabı sayıyoruz bizde hergün . nerdeyse günde iki kere saycaz o dereceye geldik valla
ugur böcegi koydum ama başa neden gelmiyo öbür ugur böceginin yanına kadar gelmiş nerdeyse :) biz teskereyi erken alıyoruz galibaa:):):)
hani ticker yok ortdaaa
aynı valla durumlar güzelim işte bildiğin gibi hepimiz aynı şekildeyiz .. yemin töreninde ne giysem falan ıvır zıvır kafayı meşgul etcek saçma sapan şeyler düşünüyorum valla ben artık
yaa dedgim gibi oluyo diye atmayı bile denemedim nasıl atılıyoki ayy çok cahil kaldım iyimı
aynı valla durumlar güzelim işte bildiğin gibi hepimiz aynı şekildeyiz .. yemin töreninde ne giysem falan ıvır zıvır kafayı meşgul etcek saçma sapan şeyler düşünüyorum valla ben artık
yaptktktan snra ımage url yi tıklysn alttaaa ww..daispythcartcurt bşey yazyo onu kopyala..
kullancı kntrl panlni tkla profli dzenleyi tıkla o bölmde kopyladgnı ciselge blmünee ypıstırr..
şimdi terligi kafama yicem diye korkuyorumherşeyi buldum da yanlız ww..daispythcartcurt diye veee ımage url yi tıklysn bişe görmedim bulamıyorm
askeriyeyi arıyan oldumu aranızdan kızlar sevgilinzle falan konuşmak için çok önemlii
yada bilgisi olan varmı
oohh ne gzell mesgl etcek seyler blmşşsun blee
nerdeydi askerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?