92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

benmki biraz duygsal gerçi çok hoşuma gder insan üzüntüsünde sevdiğine yaslanıp ağlayabilmeli içini dökebilmeli ,nasılki sevincini beraber paylaşabiliyorsa aynı şey bence:) ama tabiki yinede ağlamasınlarya en azından üzen biz olmamamız lazım yani benm gibi geri kafalık yapmayın aman ha:) yarın alıcam zten gönlünü inş bi atlatsak şu geceyi:)

Son düzenleme:

ahh canım yanlış anladın :):) ama genede sevindirdin beni. şafagımı saymıyorum ama askerim gideli 10 gün oluyo sanırım. 18 gün mehtap kuzum :):) yemin törenine gitcemde o... ahh inşallah şafak:18 dedigim günlerde olur. aminn canım amin

yok gıı ne hep burdası bugun sabah girdim bitek deli oldum öglen giremedim diye :)heralde 2 haftaya kadar internette kapatılcak bundan sonrada zor görürsün yüzümü hıhhh

üzüldüm canımya.şurda kaç kişiyiz zaten bakmayın siz fazlayazmasamda hep takiplerdeyim sizi.alışmıştım bayağı. :44:

üzüldüm canımya.şurda kaç kişiyiz zaten bakmayın siz fazlayazmasamda hep takiplerdeyim sizi.alışmıştım bayağı. :44:

ahh kuzum aynen vallaa. burdaki gerçek dostluklar dışardakinede benzemiyo. herşeyimizi açabiliyoruz. bende üzüldüm askerimin geldigini yazamıcam yemin töreni nasıl geçti yazamıcam

ayyyy tökezledim moralını duzelteyım derken camura buladım.. özür dilerim kuzum.. ama bak bıdaha denıycem sayılı gun cabuk gecer derlerr.. bı bakmısın 18 gun kalmıs sende dugun hazırlıgı yapıosun o zamanlarda hihihih

ayyyy tökezledim moralını duzelteyım derken camura buladım.. özür dilerim kuzum.. ama bak bıdaha denıycem sayılı gun cabuk gecer derlerr.. bı bakmısın 18 gun kalmıs sende dugun hazırlıgı yapıosun o zamanlarda hihihih

ahh kuzum aynen vallaa. burdaki gerçek dostluklar dışardakinede benzemiyo. herşeyimizi açabiliyoruz. bende üzüldüm askerimin geldigini yazamıcam yemin töreni nasıl geçti yazamıcam

burası gerçekten çok farklı bir yer.ben askerimi gönderdikten sonra ruhen o kadar bunalımlardaydımki ailem bile korkmaya başlamıştı artık. ne zamanki bu siteye girdim bu topiği gördüm benm gibileri tanıdım o zmandır daha farklı bakıyorum hayata.oysaki sanal alem ne alaka denir ama gerçekten çok farklı burası.her içim bi tuhaf oldugunda buraya girerim.
sende boşlama canım yine arada girersin iyi gelir sanada bizede.

yok gülümm olurmu sen morelimi bozarmısın hiç o günleride görcez inşallah. dügün hazırlıgıma beklerim amaaa yardıma gelirsin artık

interneti güzel yerde kullanırsan çok faydalı örnek : bu topik tabiki öyle bende burya giriyorm canım daraldıgı zman . saolsunlar öbür topikden çok arkadaş yardımcı oldu bana, hepimize. yeri geldi onlara nasıl özledigimiz anlattık dinledi. yeri geldi güldürdüler bizi burdaki dostluk çok degerli

aynısını söyle kız bakalım napcak
eminim çok sevincektir

Söylerim de ne der acaba ya. İlk aradığında morali bozuktu bayağı, kapatirken söyleyeceğin bir şey var mı dedi, özledim sadece onun dısında bir şey yok dedim, moral olsun diye. İnsan insanı özler, olur oyle seyler dedi, kafası bozuk olduğunda böyle der benim Odunum. Oyle desem kimbilir ne der. Neyse bı denilelim bakalım.

benimkinin cevabı kısa ve net '' bak seeeeen''..... odun iştee....4 yıldan snraa eskdk...romantzm fazla olmyo kızlarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…