92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ayy hoşgeldin bebegim ... yeter yetmezmi..sıkıntıdan patladım. kızlarda online ama yazmıyolar.

sende cnm hsgeldn sagolasın...
bzm topkte in cin top oynyo...
braz önce tpğee cemkirdimm
utanylar galbaa yaaa yazmyaaa....
çeknmyn kızzz yazın allttakler yabancı yol

ohhh ne güzel yaaa aramızda en şanslısı sensin konuşma yönünden heralde.

Sende ne yükleniyorsun adama yaa. Bak ağlamış bile. Tabi oyle yapıyor, sen üzülme diye. Niye her fırsatta arasın yoksa, moral olmasan ona. Ben onların yerinde oldugumu düşünemiyorum bile. Birden kendi evinin rahatından, hiç tanımadığın onca insanın arasına düşüyorsun, sürekli birilerinin emirlerine, buyruklarına uymak zorundasın.. Neyse seni de anlıyordur o beklemek kolay mı. Üzülme. :)

aynen katılıyorum onlar biizim mutlu sesimizi duyunca huzurlu oluyolar. askerimi hep güldürmeye çalışıyorum :))) bugun diyorum ki ona ' ama varyaaa bi nikahıma alım seni degil askerlik kimse elimden alamaz seni ' bi güldü aşkımmm benim nasıl sevindimmm . onlara biz güç vercezki 15 ay hemencecik geçiversin

e işte gıcıklıkya bendeki tut be ağzını kadın çok pişmanım şimdide ben onun yarın gönlünü daha ii alırım aklımda .canım bennm o ya herşeyim ben kıyamamda işte b anlık odunluğuma denk geldi işte

daha üzermiyimmm onun kalbi bi kırıldı benim bin kırıldı o derece moralim bozuldu vcdanım szladı valla.sağol canım benm allah hepimize kolaylık versin çok zor bi süreç :44:

Dur benimki ararsa bende bı gaz vereyim ona böyle, iyiymis buuu.

anlyrm hepmz hata yapanlyrz...suam akl vermek kolay yapyrz snra en cok biz üzlyrz...
arasada artk arayı dzeltsek dye....
bnde ypyrm arada öküzlük snra dsnnce hak weryrm...
ama bz braz szn süreci gectkk...
yazık yarın sewwecan cna yakın konşda ıyce al gnlnü...
bi erkegn ağlamsnaa hç kyamyrm yaa...içim cızz edyo...
bnm essek hç aglamadı yaaa....
bak ayr oldm smdi tabi aglamsnda ağlatmasın yüce rabbim...
en son acemide dalgıç seclmedm dye aglamştı teldee....bnde dalga gecmştm ikide bir bidha aglarmı çocuk haklı adam

kuzum ben gelırım senın ıcın.. sen cagır ben geleyım.. sole derdını asker yari :)

ayyy kimler gelmiş kimlerrrr hoşgeldin gülüm topigimize görmedim k.b ondan geç yazdım. ahh canım yaa derdim askerim çok özledim onuuu, kokusunu herşeyini özledim. onunla tartışmayı bile özledim desem inanırmısın?

amannn kuzum kıyamam askerınıde özlermiş... hep kendımı ılgılendıren topıclere bakıyorum ne kadar bencıl gordum kendımı.. sımdı asker yarenlerının yanındayımm :) siz anltıcaksınızz bende 3. kısı olarak cozumleme yapmaya calısıcam... walla tatlım kokusunu özledıysen yapılacak tek sey parfumerıye gıdıp onun kokusunu almak..:) hee ten kokusu dıyosan onu yapamıyorlar henuz :)

bana yatak yorgan ayır burdan hacı...
yatp kalkarım....
sennde hç işin gcün yok gece gndüz burdasın...
kızm gt dzi mizi izlee napysn hep brdasın

yok gıı ne hep burdası bugun sabah girdim bitek deli oldum öglen giremedim diye :)heralde 2 haftaya kadar internette kapatılcak bundan sonrada zor görürsün yüzümü hıhhh

evet canım onların psikolojileride gerçekten berbat durumda. bu zamanakadar bana hep ''çok iyiyim bitanesi ,yemekler süper ,komutanlar çok şakacı iyiler ,arkadaş çevresde yaptım çok iyiiym tek sıkıntım sensin sende iyi olursan inan daha rahat geçer günler ''diyordu. bende hep bu nedenle mutlu oluyordum orada çok rahat diye.ilk defa bugün anladım ne kadaar sıkıntılı olduğunu,dört duvar arasında kalmak tan,milletin ağız kokusunu çekmekten bunalddım artık diyerek ağlaması beni mahvetti zaten.o da beni anlıyor ben de onu ama artık tövbee nolursa olsun hep iyi olucam ona karşı dayanmaya çalışıcam.çünkü ilk bugün farkettimki onun psikolojisi bendende kötü durumda

parfümü bende zatende :) ten kokusunu diyorum. oda inşallah 18 gün sonra hissetcem tenini. ayy nasılda özledim oda çok özlemiş sen yeterki yanımda ol ben herşeyin üstesinden gelirim diyo nefesimmmmm benim... yok canım bencillik degilde her insan öyledir bende ilk zmanlar hiç ugramazdım bu topiklere şimdi ilk girdigim yer burası

kıyamma sanaa.. sen bana ozel mesaj at kımseye ulasamazsan kuzum.. anamm 18 gun ne demek kız. bıtmıs bılee.. hala özleıdm dıyosun yaa ayıp burda 200 kusurlu gunlerı bekleyenler var.. kızdım sana hıııııııııııı allah kavustursun kuzum cok sevındım walla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…