ben kesin kararlıyım zaten 460 beklicem daha da duramam basıcam nikahı otursun dizimin dibinde daha da vermem kimselere aşkımı :)
inşallah canım ben de para biriktiriyorum. şafaklarımız aynı bakarsın nişanımızda aynı olur :) bi dönsün hemen nişan yapıcaz çifte bayram :)
Su mehtap olayi hep kafami karistirmistir:) simdi yemin torenine 19 gun var:) benim mehtapta 19 o zaman:) bu mehtap yemin toreninden sonraki zamanlari kapsiyo ama demi:) aksi halde ben onumuzdeki cumartesi askimi gormeye gidicem o zaman bana mehtap 5 mi oluyo:)
ay cnm bnm inş barışırsınz bizim buraya gelcen bnde izmirde oturuorm neresnde yapıo askerliği eniştemz ?
inş konakda yapıyor cnm
aynen canım mehtap:5 senin. askerinin görecegin en yakıın zmanmış mehtap. nekadar şanslısın. askerin sana yakın ozman . nasıl görceksin çarşı izni yok.
ooo enşte kral yerde o zmn denze krşı tatl
oyyy kiyamam ben size... Allah hepinizi mutlu mesut etsin insallah.. Her sey gonlunuzce olsun..
Biz nisani Eylulde yaptik, donunce dugunu yapacagiz insallah, bende cmt gunu gelinlikcileri gezdim :) biraz erken ama fikir olsun diye dikilirse n kdr zmn onceden baslanir, fiyatlar nelerdir..vs baktim..
ay o gelinlikciler nasil birseydir yaa, ruya gibi magazalar :) bembeyaz :) bir de gelinlik bakmak, ayri bir heyecanmis :))) hayirlisiyla donsun de bizimkiler, tez vakitte siz de gelinliginizi hayirlisiyla giyin insallah kizlar :)
icim aciyor oralarda diye bir yandan da seviniyorum, bu engel de kalkiyor aradan iste... evliligimize yaklasiyoruz git gide, meger cogumuzun oyleymis.. o yuzden bunalima girmeyelim kizlar, hergecen gun bir adim daha mutluluga yaklasiyoruz diye dusunelim)
yeri çok güzelde işte askerlik nede olsa abisini aramış seni bozukmuş bazıları izmire gitti daha gelmez izmir kızı bulur falan bile diyorlar ama ne olursa olsun izmirde yapması bnm için çok iyi kafam biraz daha rahat oluyor
sen ynna gel ve onu unutmadğını hatrlat ona izmirn kızları o kdrda güsel değil kız saddece kaşarsen gel ben burdaym de bak isterse paris hilton gelsn gözü görmz D:
sen ynna gel ve onu unutmadğını hatrlat ona izmirn kızları o kdrda güsel değil kız saddece kaşarsen gel ben burdaym de bak isterse paris hilton gelsn gözü görmz D:
ayy canım ya nasıl güzel bi heyecandır o gelinlikçilere gitmek biz çok pişman olduk nişanı yapmadan gitti diye.hepimiz burda nişan düğün yada en azından sevdiğimize kavuşmak için bekliyoruz bu hayaller de umut oluyor bize o yüzden erken falan boşver sen bak gelinliğine.şimdi günler çok daha zor geçio hayırlısıyla yarılara bi gelsek o zaman gün saymak daha bi heyecan olucak 92/2 misin sen de?
evet.. burdur`da benim nisanlim :)
valla, herkes nisanliyken cok zor askerlik fln filan diyor... ben inanmiyorum hic, ha nisanli ha sevgili ha evli... hepsi ayni zorlukta, bir kere dogru insan dedin mi sen baglaniyorsun bir kere :) ha evli, ha nisanli ne farkeder..
zaten o heyecanla oyalaniyorum cnm, gelinlikti, ceyizdi.. onlari yaparken gececek gunler, hele ki son zamanlari.. iyi oluyor kafami mesgul ediyorum :)
evet.. Burdur`da benim nisanlim :)
valla, herkes nisanliyken cok zor askerlik fln filan diyor... Ben inanmiyorum hic, ha nisanli ha sevgili ha evli... Hepsi ayni zorlukta, bir kere dogru insan dedin mi sen baglaniyorsun bir kere :) ha evli, ha nisanli ne farkeder..
Zaten o heyecanla oyalaniyorum cnm, gelinlikti, ceyizdi.. Onlari yaparken gececek gunler, hele ki son zamanlari.. Iyi oluyor kafami mesgul ediyorum :)
anaaaa tam bnm kafadansın snde işte bk gezinirkn buldm sni bnde hep böle ddm ha sewgiliykn ha ewli ha nişanlı sonuçta bn hpsindede erkanı beklicm gzde buarada bn:)) dha yeni ayrıldn sewdicğnden demek bzm 105gn oldu alışılıomu hyr hç bi zmn acın dinmick maalesef:))))
dinmez tabi cnm... burnumun diregi sizliyor lafini aynen yasiyacagiz, orasi kesin :)
Hande bende :)
aklim hep onda ama bazen daha bir sardiriyorum, napiyo ne ediyo diye, o zaman kafami oyalayacak birsey buluyorum dizidir, filmdir... o arada geciyor zaman.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?