• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

öyle dyenler sallyo:9:
Selam canm bu arada...:3:
En gzeli nişanlı ewli olmak:24:
Bz sewglyz anasnı satym yemn törenne ble gdemedk:47:
Neymş nişanlı deglmşizzz...:47:
Sewgli olmak dha zor:42:

oy ben sana kiyamam ama... kotu olmus yemin torenine gidememen cnm bnm, soz ..vs var mi peki?

gec cvpladim diye kizma, calisiyorum bi yandan :)

biz de yemin torenine ailecek gidiyoruz, onun anne-baba-kardesi, benim babam :) 5 kisi hakkimiz varmis ya sonuna kadar hakkimizi kullancaz :)

senin acindan bakinca dogru diyosun, sevgililik daha zor :(

düğün tarihin bellmi senn buara kübüşüde unutmayalım snra atarlanmasn:))))

:))

Tam askerden doner donmez yetiselim diyoruz, izin kullanmazsa daha da iyi olur hatta, o da dayanabildigi kdr izin kullanmamaya calisacak. Allah kisme ederse Eylul-Ekim ayi icinde yapariz.
Ben yokken siz herseyi hazirlayin dedi, obur turlu bir sonraki yazi bekleyecegiz (bende yaz dugunu isteyenlerdenim). Obur yazi beklemek istemiyoruz ikimiz de.. tabii hic belli olmaz, is guc ayarlayamayiz, duzeni oturtamayiz o zaman mecbur beklicez :( uff..

sizin belli mi? nedir vaziyet?

dinmez tabi cnm... burnumun diregi sizliyor lafini aynen yasiyacagiz, orasi kesin :)

Hande bende :)

aklim hep onda ama bazen daha bir sardiriyorum, napiyo ne ediyo diye, o zaman kafami oyalayacak birsey buluyorum dizidir, filmdir... o arada geciyor zaman.. :)

düğün tarihin bellmi senn buara kübüşüde unutmayalım snra atarlanmasn:))))

oy ben sana kiyamam ama... Kotu olmus yemin torenine gidememen cnm bnm, soz ..vs var mi peki?

Gec cvpladim diye kizma, calisiyorum bi yandan :)

biz de yemin torenine ailecek gidiyoruz, onun anne-baba-kardesi, benim babam :) 5 kisi hakkimiz varmis ya sonuna kadar hakkimizi kullancaz :)

senin acindan bakinca dogru diyosun, sevgililik daha zor :(

yok canm kızmadım sagolasın....
4 yıldır çıkıyoruz merdvenlerden:1:kendi aramzda söz yzgmüz var işte:36:
Oh ne gzel gtmşsin ne gzel:16:bnm içimde bu bi uhte napalım:6:

:))

Tam askerden doner donmez yetiselim diyoruz, izin kullanmazsa daha da iyi olur hatta, o da dayanabildigi kdr izin kullanmamaya calisacak. Allah kisme ederse Eylul-Ekim ayi icinde yapariz.
Ben yokken siz herseyi hazirlayin dedi, obur turlu bir sonraki yazi bekleyecegiz (bende yaz dugunu isteyenlerdenim). Obur yazi beklemek istemiyoruz ikimiz de.. tabii hic belli olmaz, is guc ayarlayamayiz, duzeni oturtamayiz o zaman mecbur beklicez :( uff..

sizin belli mi? nedir vaziyet?

bnm nişanlım önümzdeki mayıs dönck işte bzde diodk eylül ekim gbi yapalım ama olmıck galiba bnm nişanlımın ailesi sdce bi 10bn lira weririz kalanı sn kredi çeker ödersn ddi e nerden baksan ew kurmk 25 30bn lira çnkü nişanlımın iğnesi bile yk e okdr borçlada ewlenilmz çk zorlanırz bnde şmdi diormki 2014 mayıs gbi yapalım ozmn çk uzun bzm yani hp ailesi yüzündn bnm ailem bütün eşyamı bitirdi şmdi kayınpederimin rhtını bozmaması yüzündn bz beklicz böle üzücü bi durumum wr yani:((((( yaş kç szde nekdrlık birlktelğniz

Bugün konuşamadık biz. :/

üzülme canımya fırsat bulamamıştır:(bende nişanlımla 7 den 8:40 a kadar konuştum çocukcağız 8:30 da kapatmam lzım dedi diye kızdım onaya:(iştima 9 da oluyo 8:50 de kapatmak zorunda kalıyor normaqlde ama ben 20 dkda 20 dakadır diye düşünerek bi an köpürdüm:(meğer canı fındık çekmiş kantinden fındık alayım cebe doldurayım gece yerim diye düşünmüş.bende dedim kantine harcayacağın 10 dakka benle olsanya ben akşama kadar bi dakıkanın hayaliyle yaşıyorum falan dedim.sonra o da tabi çok üzüldü tamm dedi gitmiyorum sadce canım çekmişti dedi.bide çok üzüldü tabi ağlamaya başladı meğer bana o kadar iyi görnmeye çalışan insan o kadar doluymuşkı çok üzüldüm.bana kzııyorsun yanlış anlıyorsun ben zaten dört duvar arasındayım delirmek üzereyim senden güç alıyorum nolur bana sende yüklenme, senle gülerek kapattıkmı telefonu o günüm gecem çok ii geçiyor nolur kızma bana ya nolur dedi.kıyamam birtaneme yaa sonra kalbini aldım 5 dakikadada sagolsun zaten en küçük fırsatta arıyor bendekide lafya:(o an anladımki kızlar gerçeken bizlere moral olarak çook muhtaçlar bu dönemlerde. kızsanızda sakn davranın hep alttan alın üzmeyin benim gibi bir hataya düşmeyin hiç:( çok zorlu bir süreç onlar içinde bizim içinde.ben çok pişman oldum şimdi:(gitmedide ben kırıldım diye zaten içerden bağırdılar iştima için toplanın diye kapamak zorunda kaldı:(çok mu kötüyüm ne ya:( içimde kaldı :(hepsi bu asi davranışlarım çok özlediğim için yoksa bi kötü söz etmeye kıyamam ben birtanemeki:( onları oldugu kadar bizide çok etkiliyor bu asskerlik malesef

Son düzenleme:
Merhaba kızlar yemin töreninize azkaldı :)
Allah kavuştursun diyeyim, yeni kişiler eklenmiş buraya sağ salim dönsün inşallah askerleriniz :72:

Siz benim has torunumsunuz :17:
Dede yorgun çok yorgun hemde :50:

dedemiz yarini görsün bütün yorgunlugu geçer:34: çok şükür bitirdiniz. biz şimdi diyoruz acaba seneye bu zmanları görcezmi 3 ay kaldı dicezmi diye.

üzülme canımya fırsat bulamamıştır:(bende nişanlımla 7 den 8:40 a kadar konuştum çocukcağız 8:30 da kapatmam lzım dedi diye kızdım onaya:(iştima 9 da oluyo 8:50 de kapatmak zorunda kalıyor normaqlde ama ben 20 dkda 20 dakadır diye düşünerek bi an köpürdüm:(meğer canı fındık çekmiş kantinden fındık alayım cebe doldurayım gece yerim diye düşünmüş.bende dedim kantine harcayacağın 10 dakka benle olsanya ben akşama kadar bi dakıkanın hayaliyle yaşıyorum falan dedim.sonra o da tabi çok üzüldü tamm dedi gitmiyorum sadce canım çekmişti dedi.bide çok üzüldü tabi ağlamaya başladı meğer bana o kadar iyi görnmeye çalışan insan o kadar doluymuşkı çok üzüldüm.bana kzııyorsun yanlış anlıyorsun ben zaten dört duvar arasındayım delirmek üzereyim senden güç alıyorum nolur bana sende yüklenme, senle gülerek kapattıkmı telefonu o günüm gecem çok ii geçiyor nolur kızma bana ya nolur dedi.kıyamam birtaneme yaa sonra kalbini aldım 5 dakikadada sagolsun zaten en küçük fırsatta arıyor bendekide lafya:(o an anladımki kızlar gerçeken bizlere moral olarak çook muhtaçlar bu dönemlerde. kızsanızda sakn davranın hep alttan alın üzmeyin benim gibi bir hataya düşmeyin hiç:( çok zorlu bir süreç onlar içinde bizim içinde.ben çok pişman oldum şimdi:(gitmedide ben kırıldım diye zaten içerden bağırdılar iştima için toplanın diye kapamak zorunda kaldı:(çok mu kötüyüm ne ya:( içimde kaldı :(hepsi bu asi davranışlarım çok özlediğim için yoksa bi kötü söz etmeye kıyamam ben birtanemeki:( onları oldugu kadar bizide çok etkiliyor bu asskerlik malesef

ayy kıyamamm ben sizee:D yazık kız insan askerine öyle davranırmı . sende haklısın tabi özlüyosun anlıyorum aslında seni. bende eger onu özlediysem ona çatarım :9: bu hep böyleydi :D onlarıda anlamak lazım.bayaa konuşmuşsunuz ayyy kıskandım valla. ama nazar deymemm :nazar::1:

Evetcanim carsi izni yokta askeriyeye ziyarete gidiliyorya:) ben onada raziyim valla sabah 10 da orda olsam aksam 5 e kadar ziyaret saatiymis.yinede az zaman degil ben bi saatede raziyken:)

anladım canım ziyarete gideceginide hadi en fazla yarım saat verirler görmen için çok az. oyüzden dedim .

yazık kız cocgn canı fndk cekmş...
zaten baya knşymssnz çok sanslsın...
nye çemkiriysun:1:
ayy yaa nasl üzlmş nasl aglamş...kyamam:49:
bnmki azck odndaa onda byle seyler grmedm entersan gelyo:1:
bu ardaa allah kawstrsun canm...üzme bdha sen üzlysn snra:31:

ayy kıyamamm ben sizee:D yazık kız insan askerine öyle davranırmı . sende haklısın tabi özlüyosun anlıyorum aslında seni. bende eger onu özlediysem ona çatarım :9: bu hep böyleydi :D onlarıda anlamak lazım.bayaa konuşmuşsunuz ayyy kıskandım valla. ama nazar deymemm :nazar::1:

inan canım ben nişanlımla normalde konuşurken gözlerine bakar dediğim kelimeleri düşünerek kurar aman aşkım üzülmesin aman şöle olmasın aman kalbi kırılmasın diyerek hareket eden biriyimdir normalde.o en küçük bi üzülse benm canımdan can gider çok seviyorum onu çünkü ve bu sevgiyi fazlasıyla hakeden birisi.bugünde o kadar özlemişimki sorma sıkıntılı bi anıma denk geldi işte çattım bi kere.allahtan içm bi yandan rahat kalbini aldım diye ama bi yandanda canı çekmiş birtanemin ben engel oldum alamadı.o kadar git al canımya canın çekmiş kızmadım vs dememe rağmen inat yaptı gitmedi beni yanlış anlıyorum diye düşündüğü için.nasıl birşeyse bu hakkaten çok özleyince bazzen bazı konularda hassas olunuyor demekki.öğle arasında en fazla 15 dakika konuşabiiyoruz zaten diye hep akşamı bekliyorum.akşam 7 den 8 bçk kadr rahat konuşuyoruz çok şükür her gün. o da olmasa kafayı yerdim sanırım zaten:( bian önce geçse artık günlerr:17:

Back
X