üzülme canımya fırsat bulamamıştır

bende nişanlımla 7 den 8:40 a kadar konuştum çocukcağız 8:30 da kapatmam lzım dedi diye kızdım onaya

iştima 9 da oluyo 8:50 de kapatmak zorunda kalıyor normaqlde ama ben 20 dkda 20 dakadır diye düşünerek bi an köpürdüm

meğer canı fındık çekmiş kantinden fındık alayım cebe doldurayım gece yerim diye düşünmüş.bende dedim kantine harcayacağın 10 dakka benle olsanya ben akşama kadar bi dakıkanın hayaliyle yaşıyorum falan dedim.sonra o da tabi çok üzüldü tamm dedi gitmiyorum sadce canım çekmişti dedi.bide çok üzüldü tabi ağlamaya başladı meğer bana o kadar iyi görnmeye çalışan insan o kadar doluymuşkı çok üzüldüm.bana kzııyorsun yanlış anlıyorsun ben zaten dört duvar arasındayım delirmek üzereyim senden güç alıyorum nolur bana sende yüklenme, senle gülerek kapattıkmı telefonu o günüm gecem çok ii geçiyor nolur kızma bana ya nolur dedi.kıyamam birtaneme yaa sonra kalbini aldım 5 dakikadada sagolsun zaten en küçük fırsatta arıyor bendekide lafya

o an anladımki kızlar gerçeken bizlere moral olarak çook muhtaçlar bu dönemlerde. kızsanızda sakn davranın hep alttan alın üzmeyin benim gibi bir hataya düşmeyin hiç

çok zorlu bir süreç onlar içinde bizim içinde.ben çok pişman oldum şimdi

gitmedide ben kırıldım diye zaten içerden bağırdılar iştima için toplanın diye kapamak zorunda kaldı

çok mu kötüyüm ne ya

içimde kaldı

hepsi bu asi davranışlarım çok özlediğim için yoksa bi kötü söz etmeye kıyamam ben birtanemeki

onları oldugu kadar bizide çok etkiliyor bu asskerlik malesef